hondadır kesin
hondadır kesin
www.erkakurye.com
Motora yeterli miktarda yağ konulmamış olabilir. Doğru viskozitede kaliteli yağ kullanmanı öneririm. Bence gidip bi ustanın kulağını çek
GKN MOTORS
Yaw bi yanlıslık oldu ne dalga gecionuzz :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Sıfır 1000rr litre litre yakarken 20.000 sonrasının hesabını yapmak neden
GKN MOTORS
yahu hep motora yüklenmeyin...
kim olsa üzerinde 150 kiloluk adamı gezdirirken yağ yakar.....hemide nasıl yakar........
nasıl olsa okumuyor mesajları sanırım..hiç cevap yazmamış ta...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
honda yağ yakmaz diyenleri duyar gibiyim...
honda madem yağ yakıoyor neden her kuryenin altında var...
adamım dostum kalın yağ at.. 20/50 at daha az yakar....
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------
3
gökhan seviyorum seni...............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
benim hayvan genelde tek ayak marsiyla calisirdi bir sabah hava soguk oldugu icin jikleyi acip calistirmistim sonra jikleyi acik unutup ise gitmistim.isyeri eve 22 km uzakta idi ise varmama yaklasik 3 km kala motorda gaz yememe bogulma oksurme aksirma gibi belirtiler bas gosterdi noluyoz lan dedim motoru kenara cekip bir bakayim dedim birde baktim ki jikle acik kalmis hangi salak acik unutmussa artik.ayriyrtrn motorda jikle 2 kademeli idi ve ikinci kademede jikle karburatorun ümüğünü sıktıgından motor hic calismazdi (ful benzin yani havasiz )hava cok asiri soguk olunca ikinci kademeye alir bir teperdim pedali sonra birinci kademede bir daha teperdim banamisin demezdi calisirdi.bu durumda ben jikleyi birinci kademede acik unutmustum ve 19 km gibi ciddi bir mesafe katetmistim....
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar gün itibariyle 1kilo yaĞ KOYDUK AMA ELEMAN DİREK BOŞALTTI YAĞI FİLİTRE FELAN DEDİM GEREK YOK DEDİ İŞİNE DÖNDÜ ÇİNLİ SERVİSİ BÖLE BİŞİ...
1600km şehiriçinde mi kullandınız? Uzun yolculuklar da yaptınız mı? Şahsen genelde uzun yol yaptığım için(her sefer 500km) iki haftada yağ değişimi yapıyordum fakat 1600km mesafeyi 1 yılda yapan motorlar var; aradaki aşınma ve motorun çevirdiği devir sayısı farkı, yapılan km ile ölçülemeyecek kadar fazla.
112ciyiz
adamım mt de yıllarca dogruyaz bır kere yanlısyazdınmı agızlara sakız olursun ,bnm kanunı caracal vardı , hiç yag koymazdım ha benzıne karıstır bın ha kartere aynı hesap :D :D :D
bir gun sevap olur yag degıstıreyım dedım karterı bır actım kımse yok bursada esk e gelmıstım ayıp olmasın dıye yag koydum yrm lt de arkadasta varmıs onuda koydum nasılsa yakacak 2000 km sonra revızyon oldu rulmanlar taşşşş gibiydi masallaah
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
hondaya laf atanlarda kesinlikle ybr veya tvs ci.buda doğru tespit
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)