arkadaş şu cehaleti bırakalım artık.kulaktan dolma laflara görmüş yaşamış gibi inanıyosunuz.rodajı iyi yapılmayan motor yağ eksiltir nokta.ybr nin 20 30 bin arası dağılan kranklarından,şişmelerinden bahsedilmiyor.kafanızı camdan bi uzatında dış dünyaya bi bakın.tvs yide abartmanın alemi yok,hat safhada rahatsız oturuş ve vibrasyon,birde çin menşeili motorcu arkadaşlar sanırım başka hiç motor kullanmadan burda konuşuyorlar.gelelim cbf e bulunmaz hint kumaşı deyil ama amacına göre diyerlerine oranla en rahat ve keyifli sürüşü sunar.5 veya 10 km hız farklarıda sizi aya çıkarmaz hatta erken ulaşımda sağlamaz.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
1000-2000 km seviyelerinde hatta yolculu uzun yol yapmış bir çok cbf hikayesi var forumda ve hepsi memnuniyet satırları ile dolu, bi tanesi (Yaw bu cbf 150 uzun yolda böyle yaptı, ulen keşke almasaymışım) dememiş. Her kez 150 cc motora göre uzun yol performansından memnun. Hiç biri yolda kalmamış, madur olmamış, daha dün bir arkadaşım Ankaradan Tekirdağa cbf 150 leriyle dönerken yanıma uğradılar. Bu gibi uzun bir geziyide ben cbf 150 ile1800 km ile 2009 yazında yapmıştım. Yine canım istesin korkmadan çıkarım. Bu ve benzeri Tvs ile uzun yol hikayelerini göremiyorum forumumuzda, sizce sebebi nedir acaba ? Nereyi kafaınızı çevirseniz bir cbf 150 uzun yol hikayesi. Neden acaba bende çok merak ediyorum. Delillerle konuşalım lütfen
bana herhangi model bi cbr 125 wersinler her sekilde tvs apacheyi yerim hiçbi commuter bi SS yiyemez tabiki 125cc 150cc arası
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:09 ----------
motosikletin temizse marka model pek farketmez dewirde ve temiz kullanırsan istedigin uzun yola götürür yani markayla alakası yok o yolda kalanlarda baba malı gibi kullanıpda bakım yaptırmayanlar
cbf kral beyler yağ yaksın su yaksın benzin yaksın zaten 2000 kmde 400gram eksiltti arkadaşım zaten değiştirmiyor musun yağını tvs olsun ybr olsun tvs 100 gram yaktı ybr hiç yakmadı zaten 2000 km sonunda o yağ çıkarılıyor ve yeni yağ konuyor o yaktı bu yaktı geçin onları sürüşün keyfini çıkarın bende ehliyeti alma gününü sayayım 19.08.1997 ve 17 yaşında ehliyet boşverin çok varmış
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
ben 138 km hız yaptım öyle yada böyle....
yapamıyorsanız yapamıyoruz diyin hayal demeyin.
http://www.youtube.com/watch?v=5MtuRL4tle0
98 Beygir.....
Komikler komik CBF'i beğenmiyorlar. 3 gün önce İveco marka minibüse arkadan yaklaşık 40 km hızla girdim. O kadar sert girdim ki koca minibüsün arkası oval oldu, arkamdaki çantanın kapağı açıldı içindekiler zıplayıp döküldü ve motoru girdiği yerden minibüsü hareket ettirerek çıkardık. Bana hiç bşi olmadı kendmi atttım motordan.
HAZIR OLUN !! CBF'teki tek hasar ön çamurluk gitti. gidon mifon herşey sapasağlam. kesinlikle dönüşlerde mönüşlerde en ufak fark yok. Hastasıydım CBF'in gönlümü ayrı bir feth etti )
Kalbin Kaldırmıyorsa Fazla Acıyı, Tutmayacaksın GÖZTEPE'yi Hacı !! G.A.G.S!!!
Sadece Ahmaklar Kask Takmaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)