facebookta yayınlanan her gönderiye inanmayın ya...az biraz araştırın arkadaş...bi başlık açıyosanız kaynak verin..
facebookta yayınlanan her gönderiye inanmayın ya...az biraz araştırın arkadaş...bi başlık açıyosanız kaynak verin..
Yok öyle bişey arkadaşlar...
Amaçları feysbuk ta tıklanma sayısı artırmak...
Feyk haber ) Asparagas haber...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
arkadaşlar ben şöyle bir kaynak buldum
http://www.sgk.net/arac-muayene-sure...a-geliyor.html
haber feyk yada değil...burada asıl sorun şu vatandaş artık her şeyi bekler hale gelmiş....hükümetlerin ''nerede beleş oraya yerleş''
mantığı ile hareket etmesi şeffaflık hak hukuk tabirinin ortadan kalkması...herkesi dejenere ediyor/etmiş...kimse de çıkıp canım
olurmu öyle şey demiyor diyemiyor diyemezde zaten çünki oda çok iyi biliyorki işin ucunda tırtıklama varsa hükümetler hep olumlu
yaklaşır vs vs vs kaç yıldır da konuşulan bir konu...zaten yasallaşmasına da hiç şaşmam ...
ticariler ne kadar kısa sürede muayeneye girerse bence o kadar iyi. geçen sene bindigim servis aracını bi yakalasalarda, şartlara uymadıgı için ceza yazsalar diye çok istedim. nihayetinde kendimde şikayet etmek istemedim.. tüvtürk olayı bence iyi geldi, çogu araç sanayilerde adam akıllı tamir edilmeye başlandı. bu araçlar hem bize hem kendi taşıdıkları canlara büyük tehlikelerdi.
neden ticarilerin daha kısa sürelerde muayene zorunlulugu gelmesine tepki gösterdiniz anlamadım açıkcası. freni patlayan kamyondan yada tüpü eskidigi için patlayan taksiden zarar görseniz, stopları bozuk bir aracı görmeyip çarpsanız daha mı iyi? biliyorum ki ticariler genelde sıkışmadıkça para verip yaptırmaz, yolda öcü gibi gezerler. neden olayı hükümete vs bagladınız onuda anlamadım. evet, muayene ücreti fazla, ama muayene sayısı bence az.
lastiginden parça kopan kamyondan zarar görmemeniz dilegiyle.. (motosiklet sürücüleri olarak daha bilinçli insanlar olmanızı bekliyordum, ancak kimilerinizin gözleriniz bazı sebeplerle kör oldugu için faydanıza bir konunun bile farkına varamıyorsunuz sanırım, kimilerinizde forumda hatır gönüllü insanlar diyor diye, meeee...)..
Buna göre, trafikteki can ve mal kayıplarının en aza indirilmesi için, muayene kriterlerinin daha da ağırlaştırılması öngörüldü. Özellikle, basında sık sık yer alan, ‘kiralık lastik’ ile muayeneye gidilmesine yönelik tedbirler artırılacak. Örneğin kış lastiklerinin bölgelere ve kış şartlarına göre zorunlu hale getirilmesi, muayene aralıklarının daha da düşürülmesi gibi tedbirler üzerinde duruluyor.
Sadece düşünüldüğü bildiriliyor....
Gündemde olan bir konu değil...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bence bu kadarı bile uzun
Araçların regre dönemi oluyormuş
Amerika açıkladı
27 günde bir vize olacakmış
Ya aracın regre günleri düzensiz ise
bir araç doğum uzmanına mı görünecek
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
bu haberler fake ise devletin aklında olmayan bir şeyi devletin aklına sorduk demektir fake haber sayesinde kamuoyu yoklandı herkez razı gibi yakında bununda haberi gelir ,,, vatandaşın biri diyordu bizim arabaları avrupa birliğine hazırlıyorlar ama neden yolları avrupa birliğine hale hazırlamıyorlar diye yollar ın her tarafı serseri mayın gibi çukurlarla tuzaklarla dolu peki bunuda açıklasınlar madem
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Büyük başlar yine vatandaşa para tuzağı kuruyor... Gelir 2 yle çarpılacak işte... Yapacak bişey yok, konuşuluyorsa kesinlikle gündeme oturur
TÜVTÜRK kimin? Onu araştıralım hep birlikte.. Yada bu RTE denen psikopat ve onun gaddar kurmayları kimse otomobile binmesin istiyor? Kur-an da yeri varmı hocam günah falan otomobil kullanmak?
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
çok ulaşılmayacak bilgiler degil, ajitasyona hiç gerek yok bu konuda...
http://www.tuvturk.com.tr/konsorsiyum.aspx
karayolları muayene yaparken aracımın muayenesi 30 saniye sürmüştü... ne far, ne lastik, ne ön yürür, ne fren hiç bir şeye bakılmadı.. üstelikte tam 1 saat sırada adım adım aracı ilerleterek girebilmiştim muayeneye. insan gibi davranılmak agır geliyorsa size afganistanı tavsiye edeyim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:05 ----------
burada, forum köşelerinde hükümet devirip yeni hükümetler kuramazsınız. bunu oylarınızla yaparsınız. burada yapabileceğiniz en akıllıca şey (forumun buradaki organize faydası), organize olup, ulaştırma bakanlığını, motosikletler için yapılan muayene ücretlerinin düşürülmesi yönünde elektronik veya yazılı dilekçe ile baskı altına almaktır, organize bir şekilde meelemek değil. bir zahmet siz bunu yapmazsanız, sonra hakkım hakkım diye sızlanamazsınız. Yönetmelikler ihtiyaçlara göre düzenlenir. bir avuç klavye alimi olarak buralarda içi boş, kin cümleleri yazar durursunuz, içi boş oldugu içinde kara koyunlar da, ak koyunlar da anca meeler durur.. forum bazen bana boş iş gibi geliyor, boş insanların kendilerini sırıta sırıta teşhir ettiği nacizane yer.. ben ulaştırma bakanlığı demesem, tüvtürk kimin denetiminde, onu bile bulamayacak kapasitede çok insan mevcut aranızda.. maalesef böyle..
hükümet sağolsun diyecem ama sağolur diye korkuyorum onun için hükümet biran önce defolsun diyorum...
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
arkadaşlar, vizenin 1 yıla indirilme diye bi şey yokmuş. Ulaştırma bakanı öyle demiş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)