Sizce hangisi nc 700 s - nc 700x
Reklamlar
-
12 Ağustos 2012, 20:47
viper17 adlı üyeden alıntı
He ya şu Yamaha meselesi
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Reklamlar
-
12 Ağustos 2012, 20:47
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
abi nc700x derim ben,bu nc serisi kafamdaki bütün motorları sildi gsr600 ve fz6 hayalimin makinalarıydı ama hız sevmiyorum gezmeyi ve konforu seviyorum az yakıt cabası
motorun az yakması ve alt devirlerde tork sağlaması çok tatlı bi sürüş sağlar hayallerime göre hiç sürmedim öle bi makina anlatanların yalancısıyım
bence düşünüyorsan 2. ele düşmesini beklemek lazım sıfırına 22 vermek kendim için söylüyorum ölene kadar kullanacağım motor olması demek
neden s değilde x peki...................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
12 Ağustos 2012, 20:55
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
neden s değilde x peki...................
daha yüksek kanka..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
12 Ağustos 2012, 21:05
sedat_57 adlı üyeden alıntı
daha yüksek kanka..
sadece daha yüksek diye olurmu yaw... başka nedenleride olmalı.. kaç cm yüksek..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
12 Ağustos 2012, 21:12
sadece daha yüksek diye olurmu yaw... başka nedenleride olmalı.. kaç cm yüksek..
bilmiyorumda daha bi enduro ruhu var kanka alette ama aradaki farkı vermeye değer mi bilmiyorum..
-
12 Ağustos 2012, 21:20
bilmiyorumda daha bi enduro ruhu var kanka alette ama aradaki farkı vermeye değer mi bilmiyorum..
o tartışılır ama ben honda almak için halen ikna olmadım......
-
12 Ağustos 2012, 21:26
x s farki sadece x biraz daha endurocu s ise naked gibi o yuzden
-
12 Ağustos 2012, 21:28
Ne olursa olsun z750 r derim ben(bence).
-
12 Ağustos 2012, 21:34
babaduru adlı üyeden alıntı
Ne olursa olsun z750 r derim ben(bence).
z 750 r ın tadı başka ama honda olacağına o olsun diye aklımı çelmiyor değil yani..
-
12 Ağustos 2012, 22:02
tamamen dijital göstergeleri ben bir türlü sevemedim...ama honda artık tüm serilerinde kullanıyor...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
-
12 Ağustos 2012, 22:10
-
12 Ağustos 2012, 22:21
lenn ramçoo sen büyük motor alamazsın gel sana 70 lik glardoni silindirli bitane peugeot moped alalım.. olsun bitsin...
Azrail Noktayı Koyana Kadar Virgüle Devam...
34 SDT 60
-
12 Ağustos 2012, 22:27
mahonyy adlı üyeden alıntı
lenn ramçoo sen büyük motor alamazsın gel sana 70 lik glardoni silindirli bitane peugeot moped alalım.. olsun bitsin...
olur neden olmasın...
-
12 Ağustos 2012, 22:29
olur neden olmasın...
hurdacıda çok var hacı en kralını alır toplarız her türlü torna işleri benden
-
12 Ağustos 2012, 22:39
hurdacıda çok var hacı en kralını alır toplarız her türlü torna işleri benden
15/15 de karbüratör isterim ama..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------
hocaseko adlı üyeden alıntı
tamamen dijital göstergeleri ben bir türlü sevemedim...ama honda artık tüm serilerinde kullanıyor...
bende sevemedim....
-
12 Ağustos 2012, 22:47
kanka elimde 15/15 kalbüratör hazır sen kafana takma benden sana beleşş
Azrail Noktayı Koyana Kadar Virgüle Devam...
34 SDT 60
-
12 Ağustos 2012, 22:48
mahonyy adlı üyeden alıntı
kanka elimde 15/15 kalbüratör hazır sen kafana takma benden sana beleşş
uzun sedat sende hurdalığa yürü bana bir mopet ayarla pejo yada ramzey olsun.. mümkünse ayak marşlı...
-
12 Ağustos 2012, 22:55
ramazan x modelinide yakından gördüm,daha bi heybetli görüntüsü var.teknik veri cart curt anlamam da 100 km'de 3,5 litre benzin olayı her iki modelide cazip kılıyor.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
12 Ağustos 2012, 22:57
babaçi adlı üyeden alıntı
ramazan x modelinide yakından gördüm,daha bi heybetli görüntüsü var.teknik veri cart curt anlamam da 100 km'de 3,5 litre benzin olayı her iki modelide cazip kılıyor.
reşitte aynısını söylüyor.. bu gidişle gelecek gibi bir nc ama önce bir test e çıkmam lazım.. reşit gel dene dedi gitmedim.. keşke gitseydim..
-
12 Ağustos 2012, 23:01
reşitte aynısını söylüyor.. bu gidişle gelecek gibi bir nc ama önce bir test e çıkmam lazım.. reşit gel dene dedi gitmedim.. keşke gitseydim..
Teklif var ısrar yok. Bilen bilmeyen atıp tutuyor ana sayfada konu açılınca. Topic'de sorsaydın keşke bu konuyu. İstanbul'a geldiğinde bir tura çıkarız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)