Arkadaşlar 100 ila 125 CC arası yatık veya dik silindir şeklindeki sadece ulaşım amacı için sürülen motorsikletlere uygun kask modelleri ve fiyatlandırma bilgisi verebilirmisiniz nasıl kask uygun gider fiyatı nedir ? Şimdiden teşekkürler..
Arkadaşlar 100 ila 125 CC arası yatık veya dik silindir şeklindeki sadece ulaşım amacı için sürülen motorsikletlere uygun kask modelleri ve fiyatlandırma bilgisi verebilirmisiniz nasıl kask uygun gider fiyatı nedir ? Şimdiden teşekkürler..
kapalı kask alıcaksın hocam kesinlikle açık kask tehlikelidir ve çok rüzgardan etkilenirsin ayrıca ls2,agv,free-m markaları güzeldir ama en iyisi içlerinde ls2 dir bunların
Akıl Adama Sermaye...
Remember remember the fifth of november
Kask konusunu motorla bağdaştırmak yanlış bence.Kendine ne kadar değer veriyorsan o kalitede bir kask al.Uygun fiyatlı ve kaliteli birşey istiyorsan LS2 alabilirsin.
Keyifli forumlar.
Beygir gücü, motorun şekli veya hacmi;
Düştüğün yeri ve kafanın değerini değiştirmez.
Git düzgün bir kask al. Söylenenlere de kulak asma.
"Scooter vs. biniyon, ne yapcan o kadar kaliteli kaskı..." gibi söylemler henüz motordan düşmemiş, cahillerin lafıdır.
Önerim; bütçen çok değilse LS2 iyi fiyat veriyor bu aralar, alınabilir kasklar arasındadır.
"Adım, Admin..."
Tamam arkadaşlar da yani anlatmak istediğim düşük kalite düşük fiyat değil yani bi scooter veya mobilet ile yarış motorunun kaskları veya crooss aynı değildir ben sadece 100 - 125 cc ye yakışacak kask fikirleri almak istedim yoksa scootere cross kaskı takmak gibi bi deneyim yaşamak istemem sizin tecrübelerinizden yararlanmak istedim sadece...
Ls2 agv den iyi oyle mi ? biraz arastirin Allah askina.Ls2 ile agv yi kiyaslamam bile.Hele free m denen kask vasat bi kasktir.Agv ls2 den kat kat kalitelidir.Ls2 orta halli idare edecek bi markadir.Free m vasattir.
Bence cc ye gore kask belirlemek yalnis.100cc bi motor kullaniyo bile olsaniz kazalar sizin hataniza ve hiziniza gore gerceklesmiyo maalesef.Motorum 50cc diye dandik kask alirsiniz,adamin teki Allah korusun 100 km hizla carparsa size ne okacak ? 50cc bile kullaniyo olsaniz imkaniniz varsa kaliteli kasklari tercih etmeniz gerekir bana gore.
Bi arkadaşım 5-10 km hızla dönüş yaparken scooterı düşürdü.
Elleri kolları kan içinde kaldı,pantolonu komple yırtıldı..
Allah'tan kafasını korumuş ta darbe almadı..
Demem o ki,imkanlar dahilinde en iyisini almaya çalışın...
Minimum, alınabilecek olan LS2 Mono ( tam kapalı) ****sharp testi güvenliğine sahip olan kasktan başlar.
Sonu olmayan bi yöne doğru gider bu kask meselesi,
( daha alt standartlarda kaska benzer bişeyi kafanıza takmak, yok yere kazaya sebebiyet verebilir !!! )
Motosikletten daha önemlidir ! Buna göre değerlendirin.
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
peki ya çene açılır kask hakkında ne dersiniz bu tür motorlarda ?
100cc motoru olup da 20 liralık kask takan eniştemin kardeşi trafik kazasında hayatını kaybetti, asfaltla temasa geçtiği an kask parçalanmış
Agv'ye bütçen varsa al derim yoksa ls2 devam.Tabi senin için fiyat sorun degil sekil olsun diyorsan git al bir shoei bak keyfine
[B][COLOR="#000000"]Motorcuya kız verilmez
Motorcuyla arkadaş olunmaz
Motorcuyla yola çıkılmaz[/COLOR][/B]
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
arkadasim cok dogru soylemis
benim fikrimce de butcen en ii hangine yetiyorsa onu al
125 cc drift kullaniyorum 200liraya kadar kask ardim ls2 aldim
ayirabilecegim maksimum fiyatti
ama gucum 1000 liraya yetse inan bin liralik kask alirim
neden mi 100cc lik motorumla kaza yaptim
simdi gozluk takiyorum kask oldugu halde ya olmasaydi
sunu unutmaki kaska para vermiyorsunuz
Caniniza para veriyoraunuz
Düşük zeka gücü olan insanlar için Safebet, Wiwi, Maxem gibi kask markalarını öneriyorum
Dostum, çeneden açılır kasktan uzak dur. Maddi durumuna göre alabileceğin en iyi kapalı kaskı al.
Unutma kask değil, kaza anında hayatta kalmanı sağlayacak en önemli ekipmanı alıyorsun...
Peki şöyle söyliyim çene açılır alsam ama kalitelisi en azından 200 TL lik bir ls2 alsam sırf çene açılır olduğu için sorun olurmu yine ?
Kaliteli çene açılır kasklar var. Bütçeni biraz artırıp bakabilirsin. Nolan veya sharp öneririm.
Gökhan YAŞDAL
çene açılır kask ne işine yarayacak ki?
Ben gözlük kullanıyorum ve buna rağmen kapalı kaskı tercih ediyorum.Çene açılır kaskın bağlantı noktalarına güvenmek çok doğru değil.Kilidi bozulur,menteşesi bozulur sağlam bir darbede çene dağılır.
Bugünlerde düşük bütçe ile alınacak en iyi kask Nitro Aikido dur,Sharp testinden 5 yıldızı var ve ben oğluma bir tane aldım.Motomax ta bulabilirsin.
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
bana göre kask modelinin motorun ebatı ve gücü ile alakalı değil
ne olur ise olsun sağlam bir kask alınmalı
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
:D:D:D ls2 ne ? kask mı o? ls2 chrono 1.5 metreden yere düştü çatladı
free m dediğiniz şey de kask mı değil mi anlamadım :D
plastik bildiğin oyuncak araba plastiği :D
agv orta sınıf bir kask
nitroya da bakın derim
ls2 önermiyorum kimseye
kaç paralık beynin varsa o kadarlık kask tak derdi hep ustam
# motosikletle.blogspot
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)