Düşük Beygir Güçlü Motorlar İçin Önerdiğiniz Kask Modelleri ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bu AGV'nin fiyatı daha düşük diye biliyorum ben.. 500-600 civarı demişler de.
Ben bu gün internette gezerken, çene açılır modelini 220 lira civarı buldum.
300 küsür liradan indirimli fiyat yazıyordu sanırım. Linki bulursam yazayım buraya..
---------- Post added at 22:59 ---------- Previous post was at 22:57 ----------
http://www.motosuperstore.net/AGV-LO...Z,PR-1492.html
Beyaz, gri, mat ve parlak siyah.. Dört renk seçeneği var..
-
pahali kasklarin pahali olma sebeblerini siralarsak
marka olmasi, yuksek hizlardaki ses yalitimi ve hava direncidir. bu kasklar icin ekstradan harcanan arge maliyetleri daha fazladir.
senin bu ekstra ozelliklere ihtiyacin yok.
sharp yildizi fazla fiyati en dusuk olani al. pahali kasklar ile ayni belki fazla bile korunmus olursun.
-
Isle of Man TT’deki 26 birinciliğin ardından, Estonya’daki 125 cc yarışlarında yaptığı kazada hayatını kaybeden TT efsanesi Joey Dunlop’un heykeli.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
207 tl ye aldıgım ls 2 kaskın vizörü resim çekmek için aynaya taktığımda düşüp çatladı kimseye tavsiye etmiyorum
-
iyiden iyiye kafam karıştı benimde artık yeni bir kask almaya heveslendim, 60 70 tl civarı herkez dedi o fiyata kask olmaz 100-120 tl ver zorla kendini ls2 al freem en azından seni korur digerleri kask degil gibisinden, bu konuyu baştan sona bir okudum tam bulandı kafam şimdide çogu kişi ls2 fremm kask mı ordan düştü kırıldı burdan düştü çatladı vb yorumlar ne yapalım şimdi almıyalımmı kask biz paramız çıkışmıyor diye
-
pendikty61 dostum, ben senin sorunu anladım,sana onerim nitro aikido olur, magazada dene kafana tam oturani hatta hafif sikani al. araligi bekle indirim yakalarsin. İnsallah kaskini da 3-4 sene sonra zamana karsi eskidiginden degistirirsin. Bu arada fiyat 200-250 arası olur. Son olarak, full face olmayanlarin kask olmadigini da bilmek lazim gelir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)