Yav arkadaşlar 16 yaşındayım ve bu a2 ehliyet sınavı ne kadarda zor geldi.50 sorudan 35 doğru nasıl bir sonuç ilk defa yaptığım için değerlendiremiyorum?Geçermiyim?Deneme yaparken bile sıkıntı yaptım.
Yav arkadaşlar 16 yaşındayım ve bu a2 ehliyet sınavı ne kadarda zor geldi.50 sorudan 35 doğru nasıl bir sonuç ilk defa yaptığım için değerlendiremiyorum?Geçermiyim?Deneme yaparken bile sıkıntı yaptım.
Kardeş daha bi senen var çalış mutlaka geçersin seneye
İnşallah.sorular çok yanıltıcı mengu drift mi mcx mi?
Arkadaşum bak ben B aldım üstüne bide A2 ekleticem kursa yazuldum fakat bir kere bile derse girmedim sınava gireceğim günün gecesinde en son çıkmış ilk 3 yılın sorularını çözdüm ve en düşük notum 78. Yani daha yaşın genç bunu YGS,LYS sınavlarıyla karıştırma gayet rahat tabi geçmiş sorulara bakıp soru soruş tekniklerini gör zaten aynı soruları soruyorla şık ve soru numaralarını değiştirip O yüzden canını hiç sıkma.
Hep aynı sorular zati..
Ben
Trafikten 92
İlkyardımdan 80
Motordan 95 aldım
A2
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
sorular benzer ve çok kolay...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
B sınıfı ehliyet sınavlarına girmiş biri A2 de zorlanmaz yani ben
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Farkettim sorular benzer degil ayni ) birde soyle sorayim.bu sinav kac basamaktan oluyo kac sinava giriyion test surusu yapiyon.ne kadar sure ders goruyon.birde subat dogumluyum dogum gunum ertesi sabahi ehliyet alabiliyomuyym.ne kadar surede alrm.baharda elde olmasi mumkunmu 2ayda??
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)