rezil oldu adam yahu yeteerrr
motorun aynasına bakmıştır :D
not : Ateist değilim
Sizin ölüm makinası dediğiniz , bizim yaşama sebebimiz
1 - Adam ''Herke(Z)e hava atmaya çalışmış..
2 - Vites YÜRÜRLÜKTE imiş..
3 - Üniversite önünde o kalabalıkta motoru ''ARTİSTLİK'' bir şekilde '' BAŞLATMAYA '' çalışmış.. (mahalle kahvesinin önü sanki 130 m2 dükkan üniversite dediği)
4 - Göz bebeklerinin kenarlarının karardığını görmüş..
5 - Hayatla irtibatı kesilmiş geri dönmüş ki bu büyük bi olay başlı başına..
6 - Kaskı takıp motora ''ENDAMLI'' bi şekilde binmiş ki kimse bilmez altında tek silindir görünümlü 4 silindir motosiklet var
Tüm bunlar bile bu adamı motosiklet sevdasından '' VAZGEÇETİREMEZ '' miş..
Beyler ben plastik 3 tekerli ön tekerden pedallı aletten tekrar başlıyorum görüşmek üzere
Ayrıca, yol asla bitmez..
Subhanallah kardeş,ibretlik paylaşım..
Bende ilk motorumu almıştım simsiyah nasıl da parlıyor.. Okula gittim hemen gençlik hevesi hava atalım diye,daha kapıda güvenlikler görür görmez bayılmışlardı motora,belkide onların gözü kaldı.. bariyeri açarken vay be motorda da kırmızı candır,ışıl ışıl mübaret demişti birisi.. kantinin olduğu bahçeye yaklaştığımda motor teklemeye başladı,ben tabi ilk motorum olduğu için ne yapacağımı bilemiyorum,ofisteki herkes tüm iş arkadaşlarımda bana bakıyorlar.. ulan noluyo diyorum kendi kendime.. derken stop etti Allahtan tecrübeli bir arkadaşım farketti durumu yanına gelerek çaktırma 2 ye tak dedi ben itince ayağını debriyajdan çek dedi. Aldım vitesi yürürlüğe birden çektim çalışır gibi oldu ama tabi ben rezil oldum,tüm havam gitti.. Meğerse sarjı bitmiş gittim sarja taktım gözbebeklerimin kararmasını ise hayatta unutamam artık..
Yazında böyle mantık hataları ile dolu,bu forumda kimse yemez bunları
Facebook SYM Türkiye: facebook.com/photo.php?v=10150404954988509#!/groups/255250534521200/
Tüüü rezil utan utan koskoca mt ailesini kandırıyon hemi
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
)) beyler yeter ya )) simdi bu arkdasa öyle bir gaz verdinizki 27 agustosta size kanıt olarak batum festivalinden fotograflar cekip motorumla batumdaydım festivalde eğleniyorduk yedik içdik mıçtık yattık diyecek ama bakalım hengimizin motorunu sahiplenecek cok merak ettim)) batuma gidecek olan arkadaslarım aman dikkat edin( bende dahil ) motorlarınızın resmini burdan baska bir yerde paylasmayınPP
bakın sahibinden olan bir resmi sahiplenmiş nede olsa)))
milletin işi gucu kalmadı dime ancak boş olaylar peşindeyiz )
BaNa TaKıL EvDeN aTıL )
gidip hemen kırmızı bi cg 100 alacak. İspat için.
Arkadaslar belkide motorunu satiyorda ordaki fotografi koydu? Alla allaaaa ne istionuz cocuktan :D
Belki oruç kafasına vurmustur
yaf öyle demeyin bizim buralarda meşhur bi oto elektronikçi motorcu dostumuz (aslında çok y...... biridir) var
yeni motosikletle tanışan arkadaşları çok feci şekilde motordan soğutur
mesela
Van'dan Erciş'e 11 dakika gibi bi sürede giriyormuş
e ne var bunda dediğini duyar gibiyim
google map üzerinden yolu bi hesaplatın ve bu yolun yarısının dağ yolu olduğunuda hesaplayın
ee haliyle adam soğuyor arkadaş ben 650 lik motorla 1 saatte anca gidiyorum
o da hem kendimi hemde motoru yırtarak gel de kıskanma şimdi
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Sizin dilinize düşen yandı yandı
şimdi ben 9senellik motorcuyum 50 bin km tecrubem war ama böyle bi şeyle karşılaşsam o kkapalı kutudaki zincir aklıma gelmez attıgı veya kırıldıgı bide hiç başıma gelmedi
noluyo leyn burda...
Sayın adminlerden MT Ruh ve Sinir Hastalıkları topiği kurmalarını rica ediyorum..
Bu böyle olmayacak yaw, hemen deli bağlar gibim bağlayıp atalım içeri
yaw onu bunu boşverinde vitesi yürürlükte olanlar parmak kaldırsın :D benimki şuan bayaa bi yürürlükte walla :D
Ayrıca, yol asla bitmez..
BaNa TaKıL EvDeN aTıL )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)