Kask Araştırması (Nolan "n85" , Shark "speed-R")
Reklamlar
-
11 Ağustos 2012, 11:11
Bende kask alacağım zaman netten çok model bakmıştım Shark pek etkilememişti ama gerçeğine bakıp incelediğimde özellikle sharkın kalitesi belli oluyor ,
ben S700 jinks alacaktım ama bedeni yoktu bende başka almadım, sağolsun bir arkadaşım verdi idareten kullanıyorum, ama alacağım kask kesinlikle shark olacak sizin beğendiğiniz model çok güzel, görmediyseniz mutlaka gidin bir bakın derim.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Reklamlar
-
11 Ağustos 2012, 11:18
Hocam gidip bakma durumum yok ki. Bodrum'da oturuyorum. Kargoyla alıcam. Başka çarem yok.
-
11 Ağustos 2012, 13:17
speed-r modelini forumdan zenon arkadaş kullanıyor. Bir gün onun motoru ile 200km yol yaptım ve onun kaskını kullandım.
Gerçekten çok iyi bir kask. Çok kaliteli ve rahat. İçteki güneş gözülüğü yerine geçecek parça mükemmel iş görüyor.
Dönüşte güneş tam önümden vururken yol yaptım. Bu karartmalı cam sayesinde sanki çok normal bir havada güneş arkamdan vuruyormuş gibi gittim. Gözüm hiç kamaşmadı.
Bir ara camı kaldırayım dedim gözlerimi açamadım çok feci güneş vuruyormuş meğerse.
Rüzgar alma konusunda da başarılı. Altına takılan bir parça var onu da takarsanız 0 rüzgar
Kullanımda gördüğüm tek kötü yan. Öndeki beyaz olan vizörü sonuna kadar açıp gitmek isterseniz kask ıslık çalıyor. Fakat arkadaşın söylediği tam açıkken azcık birşey aşağı çekersen(vizör önüne gelmeyecek kadar) ıslık yapmıyormuş.
Ben de müsait olduğumda gidip anesten bitane alıcam kendime
-
11 Ağustos 2012, 13:23
nolan n84 kullandım, verdiğim para zehir zıkkım olsun.nitro kasklara bak
bir tanesi 5 yıldız almış. motomax getiriyor.
-
11 Ağustos 2012, 13:33
UNdocab adlı üyeden alıntı
speed-r modelini forumdan zenon arkadaş kullanıyor. Bir gün onun motoru ile 200km yol yaptım ve onun kaskını kullandım.
Gerçekten çok iyi bir kask. Çok kaliteli ve rahat. İçteki güneş gözülüğü yerine geçecek parça mükemmel iş görüyor.
Dönüşte güneş tam önümden vururken yol yaptım. Bu karartmalı cam sayesinde sanki çok normal bir havada güneş arkamdan vuruyormuş gibi gittim. Gözüm hiç kamaşmadı.
Bir ara camı kaldırayım dedim gözlerimi açamadım çok feci güneş vuruyormuş meğerse.
Rüzgar alma konusunda da başarılı. Altına takılan bir parça var onu da takarsanız 0 rüzgar
Kullanımda gördüğüm tek kötü yan. Öndeki beyaz olan vizörü sonuna kadar açıp gitmek isterseniz kask ıslık çalıyor. Fakat arkadaşın söylediği tam açıkken azcık birşey aşağı çekersen(vizör önüne gelmeyecek kadar) ıslık yapmıyormuş.
Ben de müsait olduğumda gidip anesten bitane alıcam kendime
Hocam çok faydalı oldu bu yorum anes'in sitesinde beyaz olanın birkaç bedeni var. umarım getirtirler. Çünkü shark'a iyice ısınmaya başladım ben. Yedek parça konusunda sıkıntı yaşamayız umarım.
-
11 Ağustos 2012, 13:55
shark S900 kullanıyorum, çok memnunum. ses ve konfor olarak bana beklediğimden fazlasını sunuyor.
speed r modelleri ben s900ü alırken bariz pahalıydı şimdi arada pek fiyat farkı yok, ben de n85 ve s900 arasında kalmıştım hatta ilk aldığımda biraz gürültülü geldi s900... ama sonradan öğrendim ki shuberth bile alsam, naked bir motosiklette asla bir araba konforu olmayacak
ben alırken n85 almamı pek önermediler, üstelik her ikisini de inceledim n85 için feyizoğlu nun dükkanına, s900 içinse beşiktaş anes'e gittim ve s900 kafama yattı. bu arada yerinde olsamspeed-r'ı hiç kaçırmam çünkü s900ümde bir problem olmuştu ve anes motor sağ olsun kaskı değiştirdi. müşteri memnuniyeti+malzeme kalitesi bence shark aldırır... 5 yıl uluslararası garanti var. tabi tercih senin.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
11 Ağustos 2012, 14:22
ozgurakman adlı üyeden alıntı
shark S900 kullanıyorum, çok memnunum. ses ve konfor olarak bana beklediğimden fazlasını sunuyor.
speed r modelleri ben s900ü alırken bariz pahalıydı şimdi arada pek fiyat farkı yok, ben de n85 ve s900 arasında kalmıştım hatta ilk aldığımda biraz gürültülü geldi s900... ama sonradan öğrendim ki shuberth bile alsam, naked bir motosiklette asla bir araba konforu olmayacak
ben alırken n85 almamı pek önermediler, üstelik her ikisini de inceledim n85 için feyizoğlu nun dükkanına, s900 içinse beşiktaş anes'e gittim ve s900 kafama yattı. bu arada yerinde olsamspeed-r'ı hiç kaçırmam çünkü s900ümde bir problem olmuştu ve anes motor sağ olsun kaskı değiştirdi. müşteri memnuniyeti+malzeme kalitesi bence shark aldırır... 5 yıl uluslararası garanti var. tabi tercih senin.
Hocam bu çok faydalı oldu işte. Seçimim Shark'dan yana olacak sanırım. Umarım Speed-r beyaz bedenleri vardır ellerinde.
-
11 Ağustos 2012, 15:36
valla bir kaç yazı vardı ama hangisi iyiydı hatırlayamadım ama atıyrum fiberglass kötü olsada shark korumaz ya da polycarbona görü kötü korur demek yanlış olur shark gibi bir marka böyle ufak tefek detaylardan kaçmaz kafan rahat olsun her konuda ;)
-
11 Ağustos 2012, 18:43
rapidhacker5 adlı üyeden alıntı
valla bir kaç yazı vardı ama hangisi iyiydı hatırlayamadım ama atıyrum fiberglass kötü olsada shark korumaz ya da polycarbona görü kötü korur demek yanlış olur shark gibi bir marka böyle ufak tefek detaylardan kaçmaz kafan rahat olsun her konuda ;)
Eyvallah hocam. Çok faydalı oldu gerçekten.
-
14 Ağustos 2012, 14:11
Arkadaşlar avg stealth SV hakkında ne diyorsunuz peki? kullanan yada bilgisi olan var mı?
-
14 Ağustos 2012, 14:33
korna adlı üyeden alıntı
Herkese Selamlar,
Öncelikle böyle bir konu daha önce açılmışsa sizlerden özür dilerim. (göz gezdirdim biraz. olmadığını farkettim)
Uzun zamandır kask araştırması yapıyorum. Nolan'a karar vermiştim. n85 N-Com modeli üzerinde yoğunlaştım.
Fakat daha sonra N-Com'a bir kask parası daha vermek istemediğimden N-Com olması şart değil diyerek başka modellere yöneldim.
Ayrıca Nolan kasklar için çok fazla rastladığım "fazla ses" şikayeti soğumama neden oldu.
Şimdilerde Shark Speed-R modelini araştırıyorum. Kararsız kaldım.
Sizlerin bu konudaki düşünceleriniz benim için çok önemli. 500-600 TL civarı bir bütçe ile alabileceğim en sorunsuz kask hangisidir?
Aradığım özellikler; fullface, entegre iç güneş vizörlü ve kaliteli, güvenilir bir marka olması.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Shark Speed-r Modelini kullanıyorum herseyi ile mukemmel tek eksiği bence vizöt full acıkken ıslık sesi oluşuyor biraz indirmek gerekiyor. Ondan ondan önce LS2 vardı kıyaslanmaz.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
14 Ağustos 2012, 14:55
zenon adlı üyeden alıntı
Shark Speed-r Modelini kullanıyorum herseyi ile mukemmel tek eksiği bence vizöt full acıkken ıslık sesi oluşuyor biraz indirmek gerekiyor. Ondan ondan önce LS2 vardı kıyaslanmaz.
Speed-r için başka olumsuz yorum duymadım zaten. Uzun süredir araştırıyorum. Biraz daha uygun fiyatlı olanlara mı yönelsem dedim, avg'lere bakmaya başladım. Şu kask olayı büyük dertmiş yahu.
-
14 Ağustos 2012, 14:59
nolan N63 Mat siyah kask kullanıyorum orta karar bir kask 100 km ustunde bıraz ses alıyor.
-
14 Ağustos 2012, 15:05
knoyal adlı üyeden alıntı
nolan N63 Mat siyah kask kullanıyorum orta karar bir kask 100 km ustunde bıraz ses alıyor.
Hocam zaten motor 125cc n63'ü de düşündüm. İç güneş vizörünün olmaması caydırdı beni. Çok faydalı birşey olduğu söyleniyor.
-
14 Ağustos 2012, 15:28
korna adlı üyeden alıntı
Speed-r için başka olumsuz yorum duymadım zaten. Uzun süredir araştırıyorum. Biraz daha uygun fiyatlı olanlara mı yönelsem dedim, avg'lere bakmaya başladım. Şu kask olayı büyük dertmiş yahu.
Madiyat sıkıntıydı inan 10 taksitle falan zor aldım ama hayatımda alipta pişman olmadıgım nadir şeylerden hatta yarım saat once arkadaşımda onun beyazını aldı benim kaskımı kullandıktan sonra :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
14 Ağustos 2012, 15:36
zenon adlı üyeden alıntı
Madiyat sıkıntıydı inan 10 taksitle falan zor aldım ama hayatımda alipta pişman olmadıgım nadir şeylerden hatta yarım saat once arkadaşımda onun beyazını aldı benim kaskımı kullandıktan sonra :D
ben de beyazını düşünüyorum 5 yıl garantisi var dimi?
-
14 Ağustos 2012, 15:40
Ben de alıcam demiştim biraz önce gidip aldım. Düzler ile renkli olanlar arasında 50€ fark vardı. Yinede siyah-beyazı alacaktım. Fakat M bedeni kalmamıştı Beyaz üzerine siyah yzılı olanı aldım.
Kask güzel ama ıslık sesi muhabbetine bi çözüm lazım okadar.
Kaskın gözlük takmaya izin veren yanda kanalları var(kaska takıyosun gözlüğü kulağına değil).
Bluetooth kiti için gerekli yerleri var. Aneste sete baktım çok pahalı 180€ aynısını ben yaparım hem de nokia buletooth kulaklığı ve 3 dolarlık mikrofonla.
Seti takmak için ceplerinin olması süper kendin set yaptıktan sonra kaydı maydı derdi olmaz.
-
14 Ağustos 2012, 16:03
UNdocab adlı üyeden alıntı
Ben de alıcam demiştim biraz önce gidip aldım. Düzler ile renkli olanlar arasında 50€ fark vardı. Yinede siyah-beyazı alacaktım. Fakat M bedeni kalmamıştı Beyaz üzerine siyah yzılı olanı aldım.
Kask güzel ama ıslık sesi muhabbetine bi çözüm lazım okadar.
Kaskın gözlük takmaya izin veren yanda kanalları var(kaska takıyosun gözlüğü kulağına değil).
Bluetooth kiti için gerekli yerleri var. Aneste sete baktım çok pahalı 180€ aynısını ben yaparım hem de nokia buletooth kulaklığı ve 3 dolarlık mikrofonla.
Seti takmak için ceplerinin olması süper kendin set yaptıktan sonra kaydı maydı derdi olmaz.
Hocam hayırlı olsun ;) ben de beyazını alıcam sanırım. Ama şu avg'ler hakkında bikaç yorum okusam süper olcak
-
14 Ağustos 2012, 16:36
Hocam AGV leri geçiniz. İyi markadır ancak o bahsettiğiniz modeller eski olduğu için fiyatları Shark'a yakın. Speed-R lar daha bu yıl üretilmeye başlandı neredeyse. Ayrıca AGV çok da kaliteli değil demiyorum ama kalitesine göre biraz fazla para istiyor. Benim deneme imkanım olmadı ama yurt dışı inceleme sitelerinde Shark'ı çok fazla beğeniyorlar. Hele Nolan ile kıyaslama bile. X-lite desen belki derdim. Herneyse benim araştırmalarıma göre shark çok çok isabetli bir tercih, kaldı ki buradaki kullanıcılar da hiç bir sorunu olmadığını söylüyor(o ıslık olayını sorun değildir). AGV stealth yerine Speed-R derim ben kesinlikle.
-
14 Ağustos 2012, 16:48
Syanur adlı üyeden alıntı
Hocam AGV leri geçiniz. İyi markadır ancak o bahsettiğiniz modeller eski olduğu için fiyatları Shark'a yakın. Speed-R lar daha bu yıl üretilmeye başlandı neredeyse. Ayrıca AGV çok da kaliteli değil demiyorum ama kalitesine göre biraz fazla para istiyor. Benim deneme imkanım olmadı ama yurt dışı inceleme sitelerinde Shark'ı çok fazla beğeniyorlar. Hele Nolan ile kıyaslama bile. X-lite desen belki derdim. Herneyse benim araştırmalarıma göre shark çok çok isabetli bir tercih, kaldı ki buradaki kullanıcılar da hiç bir sorunu olmadığını söylüyor(o ıslık olayını sorun değildir). AGV stealth yerine Speed-R derim ben kesinlikle.
Paraya kıyıp Speed-r almak kaçınılmaz oldu. Yardımlarınız için teşekkür ederim ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler