Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ninja 250 R kurulum :)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Ninja 250 R
    Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. ninja 250r kullanıcıları olarak bır kac sorum olacak sıze.
    haftaya Cuma kasayla gelecek benım yeşil ninja kendim kurmak istiyorum ögrendigim kadarıyla gidon,öncam,akü ve aynalar takılacakmıs sadece. Bundan baska dıkkat etmem yada montajlarken dıkkat etmem gereken birşey var mı? motorunu benım gıbı kasasından
    acıp kuran var mı ? yanı yagı suyu hidrolıgı vs. eksıksız gelıyor degıl mı?
    Cevap ve bilgi veren arkadaşlara şimdiden teskkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    uthec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700 Youtube: /yolavcisi
    hayırlı olsunda yeni kasası çıkmıştı..sana kurdurtacaklarını zannetmiyorum..garanti hesabı..
    eray_uluyazı ve Raphae1 bunu beğendiler.
    Youtube: YOL AVCISI

Motosikleti
    Ninja 250 R
    Teskkur ederım yenı kasası 250cc olursa subat gibi en erken satısta olacak dediler. 300cc olursa farklı bısı zaten. benım ılk motorum bu baslangıc olacak yani. o tarıhe kadar beklemek yerıne, o zamana kadar binip güvenli sürüş egitimi alıp kendimi geliştiririm ve bi üst motora gecerim diye düsündüm.. Yani 250cc için daha en az 6 ay beklemeyi tercih etmedim.
    Garanti konusuna gelince bana yollayacak olan bayi kendın kurarsın garantıyı bız onaylıcaz zaten sorun degil dedi..Yapılması gerekenlerıde soyledı ama ben sızlerınde fıkır ve tecrubelerınızden yararlanmak ıstedım..
    Tesekkur ederım.

eray_uluyazı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '07 HONDA CBF 500 (adriana ;)
    yine de ustaya toplatmakta fayda var...
    KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
    NE MAKAM KALICI NE HEVES,
    ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES

mstfkrfk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 600 SA & zongshen zs 200
    hocam kendin kurman gerçekten zevkli olabilir ama ufak bir hata yüzünden hayatından veya motorundan olma gibi bir durum doğabilir,riske girmeye hiç değmez.nacizane fikrimdir,ille de ben kuracağım dersen yanında mutlaka bu işten anlayan biri olsun.

Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    kendin toplarsan ve bir sorun çıkarsa senden veya başka birşeyden dolayı başını ağrıtırsın..yine de keyif senin..
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Motoru servis kursa çok iyi olur. Gözden kaçıracağın bir yer olabilir. Ondan sonra garantiyi açarlar ama kullanıcı hatası derler.
    Motordan anlamayan, eli anahtar tutmamış. Üzerine motor yağı bulaştırmamış bir insansan uzakkkk dur kardeşimmm
    Bırak servis kursun ayarlasın. anahtar teslim yapsın. Sabreden derviş son gaz gidermiş
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Motosikleti
    Ninja 250 R
    Yardımlarınız için tesekkur ederım. zaten kendım de kuracak olsam bır motor ustasıyla beraber kuracagım.
    Servıs konusundakı sıkıntı şu : İzmirdeki servıs yanı aynı zamanda satıcı 2012 yılında yesıl stoklara gırmeyecek yok dedı bır cok sehır dısındakı bayıde aynı sekılde, fakat bız buyuk bı bayıye ahbabımız oldugu ıcın soyledıgıne gore gelecek son yesıl nınjayı buldurduk ve aldık.yanı bana gumrukten dırek gelecek. Fakat buradakı servıslerde ee motoru bızden alsan ıyı olur baska sehırden alsan yıne bıze gelcek kuruluma ama ıyı olmaz bıze ısın dusse hallolmaz gıbı ınceden tehdıtkar konustular... bende bı esnafım tıcaret yapıyorum ve bu tavır hosuma gitmedı.
    sonucta cıddı bı para verıp mal alıyosunuz ıstedıgım seyı alamadıktan snr bı anlamı yokkı. yesılı bana veremıyosunuz ılla elınızdekı sıyahı vermeye calısıyosunuz.yesıl yokk.. e ben bı sekılde buluncada bızden almazsan ıyı olmaz...
    Simdi siz benım yerımde olsanız ne yaparsınız. gerekırse cevre ılcelerdekı servıse kurdurturum ama yıne bunlara boyun egmem. Simdi sorumu tekrar yınelıyorum kendısı kurulumunu gerceklestıren arkadasımız varsa dıkkat etmem gereken bısı varmı. yoksa genel anlamda zaten yapılması gerekenler soylendı ve bır ustayla kurmayı dusunuyorum...

GeNç61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hysoung GT 250 R
    Alıntı ninja35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yardımlarınız için tesekkur ederım. zaten kendım de kuracak olsam bır motor ustasıyla beraber kuracagım.
    Servıs konusundakı sıkıntı şu : İzmirdeki servıs yanı aynı zamanda satıcı 2012 yılında yesıl stoklara gırmeyecek yok dedı bır cok sehır dısındakı bayıde aynı sekılde, fakat bız buyuk bı bayıye ahbabımız oldugu ıcın soyledıgıne gore gelecek son yesıl nınjayı buldurduk ve aldık.yanı bana gumrukten dırek gelecek. Fakat buradakı servıslerde ee motoru bızden alsan ıyı olur baska sehırden alsan yıne bıze gelcek kuruluma ama ıyı olmaz bıze ısın dusse hallolmaz gıbı ınceden tehdıtkar konustular... bende bı esnafım tıcaret yapıyorum ve bu tavır hosuma gitmedı.
    sonucta cıddı bı para verıp mal alıyosunuz ıstedıgım seyı alamadıktan snr bı anlamı yokkı. yesılı bana veremıyosunuz ılla elınızdekı sıyahı vermeye calısıyosunuz.yesıl yokk.. e ben bı sekılde buluncada bızden almazsan ıyı olmaz...
    Simdi siz benım yerımde olsanız ne yaparsınız. gerekırse cevre ılcelerdekı servıse kurdurturum ama yıne bunlara boyun egmem. Simdi sorumu tekrar yınelıyorum kendısı kurulumunu gerceklestıren arkadasımız varsa dıkkat etmem gereken bısı varmı. yoksa genel anlamda zaten yapılması gerekenler soylendı ve bır ustayla kurmayı dusunuyorum...

senın yapacaın teksey var o servisi kawasaki türkiye ana dispirütörüü adını vermek ve yaptıgı terbiyesizliği iletmektir eger o dediğin firme bayiyse ve sıfır olan bir malı kurup sana sapa sağlamvermek zorundadır ve sen kendın kurarsan hatalardan sen mesulolursun ama arkadasların dediği gibi getir bir bir ustaya 50 100 tl ver ve hiçdeilse aklında kalmaz acaba eksıkmı yaptımsıkıntımı var dıye ben arkadasların aksıne sen kurma derimbrak herseyi ustası yapsın sen ilerdeolan ufag tefeg arızaları kendın gıderırsın tavsiyembudur ...
    BaNa TaKıL EvDeN aTıL )

Motosikleti
    Ninja 250 R
    Haklısınız...
    Bende oyle yapmayı dusunuyorum ya bı usta yada yıne anlasabılecegım bır yetkılı servıs bulupp ona kurdurtucam..
    GeNç61 bunu beğendi.

GeNç61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hysoung GT 250 R
    en guzelini yaparsın sonuçda makinanın mir önemi yok 10 binlirayı cöpe atabilirsin ama canını asla ve intihar etmemek en güzeli anlaş bir ustayla sende yanında dur gözlemle neyin nasıl oldugunu gör zaten ondan sonra ufag tefek aksaklıkları sen giderirsin ama önce güvennilir sağlam bir usta )
    BaNa TaKıL EvDeN aTıL )

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)