Nasıl güveneceksin artık insanlara ?
Reklamlar
-
09 Ağustos 2012, 16:03
İnternette dolandırıcı, yalancı, düzenbaz o kadar fazlaki, Tamamen tesadüf eski motorlarıma rastladım internette.
Bir tanesi olsun motoru tanıtırken doğru bilgi yazmaz mı arkadaş ? Nasıl güvenip te ikinci el motor alacaksın ?
İşte buyrun
Adam yazmış "İlk Sahibinden"
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...95075567/detay
Ulan ben o motorun tam 4.Sahibiydim, benden sonra alan adam sadece 1 hafta sonra elinden çıkardı, ve ondan sonra 2 el daha değiştirdiğini biliyorum. Yani bu arkadaş en az 8.sahibi.
Diğer saydığı yalanları da tek tek açıklamama gerek yok herhalde.
ve yine buyrun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...50128973/detay
28.000'de ben sattım, sonra 2 el daha değiştirdi 3.sahibi ile yolda tesadüfen karşılaştık. ve bu arkadaş 4 veya 5.sahibidir.
40bin'de motoru değiştirdiğini söylemişti, ve toplamda bu motor 80bin km'de...
Üstelik ben 3 sene önce 3.330Tl ye satmıştım. ve Büyük bir kaza geçirerek omzumu bu motorda kırmıştım
Şuanda 4.750.TL. Vay canına...
Nasıl güvenipte 2.el alacaksın ? Bence ikinci el almak istiyorsanız bildiğiniz, tanıdığınız arkadaşınıza 3 kuruş fazla verin öyle alın.
Hoşça-Dostça...
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Reklamlar
-
09 Ağustos 2012, 16:06
işte bu yüzden gidip sıfır motor aldım .
-
09 Ağustos 2012, 16:21
Kızma yahu, motor dönmüş dolaşmış ilk sahibini bulmuştur belki, adam da tekrar satıyor olmalı
-
09 Ağustos 2012, 16:27
Sıfır motordan şaşmayacaksın. Paran büyük motora yetmiyorsa küçük cc sıfır al arkadaş. Canımızdan değerli mi yahu. Hele ki büyük motorlarda şaseye zarar vererek hala sıfır gibi satanlar var. Yüksek süratlerde motor ikiye bölünür be, yazıkları olsun böyle yaratıklara. İnsan demiyorum bu canlılara.
-
09 Ağustos 2012, 16:55
ikinci el motosiklet alırken yazılan çizilene degil gerçeklere bakmak lazım.
ilk sahibinden olmuş 10. sahibinden olmuş benim için farketmez. ben mala bakarım.
diyelim ki bir motosiklet modeli alacagım. öncelikle bulundugum ilden olmasına dikkat ederim. çünkü gözle kontrol ederek hataları bulurum. eger satıcı fiyatı yüksek tutmuşsa hata kusur oranınca bir fiyat teklif ederim. kabul ederse alırım etmezse hayırlı satışlar dilerim.
motosiklette kontrol edilmesi en zor kısım motor aksamıdır. çünkü içini göremezsiniz. elbette kendini ele veren sıradışı sesler çıkarırı ama kaperta ve şase den çok daha zordur kontrol etmek.
insanlarımızın km takıntısı yüzünden motosiklet piyasası bu hale geldi. 5 yaşındaki küçük cc bir motosiklette 10-15 bini geçmemiş motosiklet arıyorlar. hadi diyelim buldular bu sefer fiyat yüksek geliyor.
kimse kusura bakmasın. herkes malını tanır. ve kimse iyi malını ucuza vermez.
boşuna dememişler ucuz ise vardır bir illeti pahalı ise vardır bir hikmeti.
-
09 Ağustos 2012, 18:09
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
09 Ağustos 2012, 19:25
-
09 Ağustos 2012, 19:26
4-5 yaşındaki başınsan badireler geçmiş motorların fiyatları gerçekten zevzekçe zaten... sıfır alıp 1-2 sene kullanıp satsan bile her türlü kardasın.. ruh ve beden sağlığın açısından özellikle
-
09 Ağustos 2012, 19:37
bende defalarca denk geldim. Güvenmiyorum kimseye.
-
09 Ağustos 2012, 21:45
Levsy adlı üyeden alıntı
Kızma yahu, motor dönmüş dolaşmış ilk sahibini bulmuştur belki, adam da tekrar satıyor olmalı
Hehe belkide :p
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler