http://1.bp.blogspot.com/-Sj8p6ck1W7...inja%2B250.png
Evet arkadaslar sonunda yeni ninjalar endonezyada piyasaya cikti.Bende ninja alacaktim bu haber cogunuz gibi beni benide heyecanlandirdi cunku endonezyada fiyatta degisiklikte olmadi.
Iki model varmis biri abs li digeri normal normal olan 5000 eurodan cikti digeride 6000bin kusur olmasi lazim cok sevindim.
Ayni zamanda cbr mi ninjami tartismasinin bittiginide dusundum.Gerci benim icin hep kawaydi ama neyse gelelim konuya bugun aldigim haberle yikildim.
Z motoya ne zaman gelecegi ve fiyat farki konusunda bir mail attim.Cevabini sizlerle paylasiyorum cokta anlam veremedim.Beraber yorumlayalim istedim.
Tesekkurler.
''Endonezya'da satisina baslanilan Ninja 250R modelleri Euro2 standartlarinda oldugundan sadece Asya kitasinda kullanilabiliyor. Türkiye ve Avrupa'ya gelisi saglanmayacak. Avrupa ve Türkiye'de satisi gerçeklesecek yeni kasa Ninja250 300cc lik olacak. Ninja250R satmaya devam edecegiz ve aralarinda ötv den dolayi yaklasik 4000tl civarinda fiyat farki olacak.Simdilik sahip oldugumuz ve paylasabilecegimiz bilgi bu kadar.
Yeni modeller, 2 Ekimde basina tanitilir, Ocak-Subat 2013 tede Türkiye'ye gelir.
Saygilarimizla,''
Z-Moto Motorlu Araçlar Tic. A.S.
----- Original Message ----- From: "kemal mamati" <kemalmamati@gmail.com>
To: <info@kawasaki.com.tr>
Cc: <info@kawasaki.com.tr>
Sent: Thursday, August 09, 2012 3:01 AM
(Kisisel dusuncem ne kadar z moto da olsa asparagas cunku eger 300cc lik yeni bir makine olsa ve ekimde bize tanitilacaksa coktan japonyada cikmasi lazimdi yanlismiyim.Ayni zamanda 14000 bin tl turk piyasasinda satilmaz 300luk makina kimse 50 cc icin +4000bin vermez 2-3 bin daha eklese 2.el cok guzel 600 luk alir yanlismiyim.)