Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Motor Bilgisine İnanan Arkadaşlar 2 Motor Arasında Kaldım

REKLAM ALANI

Alıntı tr100a adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    100cc kullanan yazmamış ben cub kullanıyorum (düz yolda rüzgar yemessem) gerçek sürati abartısız 100cc truva cub 85 km mondial saatinde 110 km görüyor 251 mz saatinde 100 km görüyor ben tek kişi 80 km hızla (biraz yük farketmiyor) gidiyorum ki çok yeterli 60-70km hızla rampa çıkmaz rüzgar yemessem 100km yolda 1.6 lt yakıyor iki kişi veya rüzgarlı yolda 80km hızla 2-2.4 lt arası değişiyor uzun yola istediğin her yere gidersin hızını küçümseme CBF 150 gibi motorların gerçek hızları 110 km nin üstünde değil ama adamlar kilometre saatinde 120-140-150 gördümü okadar gittiğine inanıyor ama bayır aşağı rüzgarı arkana alıp gazlayıp 110 yapınca benim motor vallahide 120 yaptı diyende bence sayılmaz

ön fren disk olsaymış iyi olurmuş kampana fren 1990 lı yıllarda kaldı
    İşte böyle yorum istiyorum tek istediğim bu yoksa paronayaklıkla alakası yok şurda milletin tecrübesinden yarralanmaya çalışıyoruz. Bilgi için teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Bütçe yetmiyorsa 1.motoru alın alternatif yoksa.
    Uzun yol küçük cc ile çekilmiyor hocam.
    150 cc scooter ile Kocaeli'den Sakarya'da ki okuluma gidip geldim çok zaman. (120 KM)
    Kilometremin çoğunu da o yolda yaptım.
    Yolda kalmadım hiç ama uzun yol için illallah ediyor insan bi süre sonra..
    100 cc yakıt acısından ve vergi acısından avantaj sağlar ama hız aramayın..

Yorumun için Teşekkür ederim kardeşim haklısınız 1. Motor daha ideal Allah nasip ederse o motoru bu ay içerisinde alıp bende motorcular kervanına katılacağım B ehliyetim vardı üstüne sırf motor için A2 ehliyet ekletiyorum öğrenci olmama rağmen bayağı masraflı olacak ama motorsiklet sürücüsü ünvanı için değer be abiler

Alıntı Sarahodes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yorumun için Teşekkür ederim kardeşim haklısınız 1. Motor daha ideal Allah nasip ederse o motoru bu ay içerisinde alıp bende motorcular kervanına katılacağım B ehliyetim vardı üstüne sırf motor için A2 ehliyet ekletiyorum öğrenci olmama rağmen bayağı masraflı olacak ama motorsiklet sürücüsü ünvanı için değer be abiler
    Evet arkadaşlar başka bilgisi olan veya bu motoru kullanan varmı acaba ?

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)