İşte deneyim oldu bizim için... Teşekkür ederim herkese... Eğer becerebilirsem video koyacağım geziden hoş pek birşey belli olmuyor ama genede sürüş hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var açıkçası...
İşte deneyim oldu bizim için... Teşekkür ederim herkese... Eğer becerebilirsem video koyacağım geziden hoş pek birşey belli olmuyor ama genede sürüş hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var açıkçası...
Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...
Geçmiş olsun, en kötü kazanız bu olur inşallah..
özlem hanım...anlamadığım bir durum oldu...sizin kask kamerası vs mi vardı kaza videosunu mu ekleyeceksiniz...
yoksa bir gezi yazısımı...öyleyse ayrı başlıkta açın buraya video eklemeyin...tekrar geçmiş olsun...
,Kask kameram yok arkadaki araçtan çektiler kazadan önce kapamıştık ayrı konu açarım ama video ahım şahım değil o yüzden buraya koymayı düşündüm konu açıp forumu meşgul etmemek için...
Özlem hanım öncelikle geçmiş olsun. Bende haftaya kemer civarlarında olucam, acaba tam olarak nereden kiraladınız, ve memnun kaldınız mı ? Biraz bilgi alsam
#sürenadam
Tabi hemen söyleyelim... eğer uçakla gidecekseniz benim kiraladığım yerden kiralarsınız... Benden bahsedin ve başka motorcu arkadaşlarda kiralamışlar o yüzden 50 den 40 a düşüyorlar... Fatura istemiyorsanız kdv yok ancak belge olması her zaman daha iyi o yüzden ben 40+kdv ödedim günlük...Antalyada mobese sistemi yaygın olduğu için ışıklarda veya hatalı davranışlarda plakaya belli bir süre sonra ceza geliyor. o yüzden sizden depozito istiyorlar... ve motorda ki kasko olayını çözemedim sanırım orda biraz yanılttılar (ancak genede diğer yerlere göre daha iyi bir firma olduğunu düşünüyorum...)ve motorda hasar olursa ilk 500 tl sürücüye aitmiş! (ben iptal ettirdim tabiki teslimden sonra çünkü hasarı peşin ödedim.. hoş onlar kaskoyla karşılarlar gibi bende orda ilk ya acemilk oldu tabi neyse genede helal ettik...) nihayetinde ilgililer motorlar kötü değil... Motoran scooter var ama bana Sym orbit 125 verdiler... başka çeşitlerde var ama ben kolaylık olsun diye scooter tercih ettim... Firmanın ismi Trust, havaalanı ile aspendos bulvarı arasında... eğer havaalanından şehir içi belediye otobüsüne binerseniz (600 numara) 15 20 dkk sonra inin (Tedaştan Sonra) şoföre sorun yakın yerde indirir, karşıya geçin tek başına tek katlı bir bina... Zafer bey var orada birde ortağı ismini bilmiyorum...
Diğer firmalara göre daha iyiler dedim çünkü zamanında Antalyada otururken araba veya motosiklet olsun araçların kötülüğünü gördüm, gerçekten insanı düşündürüyor...Özellikle Beldibi Kemer tarafında... Diğer yerleri bilmiyorum... Yazık o kadar para verilecek bari kiralanan araç iyi olsun değil mi? Ben memnun kaldım hoş düştük ama buda tuzu biberi oldu işte... Başka birşey atladıysam belirtin lütfen...
3. kez yazıyorum. 2 defa daha yazmıştım ama mesajım yine görünmüyor
Çok güzel bilgilendirme yaptınız, teşekkür ederim, daha neyi anlatacaksınız ki zaten. Keşke herkes sizin gibi cevaplasa
#sürenadam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)