Motosiklet Muayenesi Hakkında Bilgiler - Tüvturk
Reklamlar
-
merhabalar. öncelikle bu faydalı konu için teşekkürler.
motorumu ,kızıltoprakta muayeneye götürdüm .motorun üzerindeki şasi numarasıyla, ruhsatın üzerindeki numara farklı olduğu için muayeneden geçmedi ve bana ilçe emniyetten,bunu düzeltmen gerek dediler, bende ilçe emniyetten gerekli belgeyi aldım ve muayene işlemini tamamladım . şimde size sormak istediğim sorular;
1: şasi numarasıyla ruhsat üzerindeki numara farklıysa, benden önceki motor sahibi muayeneden nasıl geçti
2: muayene istasyonundan bana ,muayenesi tamamdır diye bir belge verildi, ama bu ruhsata işlenmedi,çünkü ruhsatın ilçe emniyette yenilenmesi gerekiyor.malum randevu almak neredeyse imkansız. beni polis durdurursa, bu geçici belgeyle kurtulabilirmiyim
3: bu geçici belgenin herhangi bir geçerlilik süresi varmı.
4: motorumu çanakkaleden aldım.plakası 17. yeni bir ruhsat çıkarmam için, beni çanakkaleye gönderme ihtimalivarmı.
şimdiden teşekkür ederim
Reklamlar
-
benim motorun ruhsatında motor hacminin bulunduğu bölüme 60 cc olarak yazılmış ki benim motor 1690 cc. Bu bana trafikte yada muayenelerde sorun çıkarırmı?
-
19 Temmuz 2015, 12:36
ga85 adlı üyeden alıntı
herkese selamlar
Tüvturk Maslak motosiklet istasyonunda çalışmaktayım.
motosikletlerin muayenesi hakkında sormak istedikleriniz warsa yardımcı olabilirim.
Selam ga85 benim motosiklete folyo uygulamasi yaptim. Ana renk beyaz ve motorun Yuzde 60 i yine beyaz sikinti olurmu resim atarim istersen.
-
20 Temmuz 2015, 02:22
Merhaba kullanmakta oldugum motor TVS APACHE RTR ama egsozunu degılstırdım abart bır egsız ile geziyorum.Muayeden geçer mi yoksa az kusurl geçti diye bir olay var mı ?
-
20 Temmuz 2015, 02:29
ganay adlı üyeden alıntı
Merhaba kullanmakta oldugum motor TVS APACHE RTR ama egsozunu degılstırdım abart bır egsız ile geziyorum.Muayeden geçer mi yoksa az kusurl geçti diye bir olay var mı ?
Arkadaşı beklerken soruna ben cevap vereyim.. Abartı bir ses varsa desibel ölçümü sonrası vize vermeyebilirler. Ancak orjinal egsozunu takıp geçebilirsin Tüv'den..
-
26 Temmuz 2016, 21:22
Hazır konu varken bende birşey sorayim motorun arkasında çanta var sıkıntı olur mu acep ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler