sıfır bi mcx plaka ruhsat 3460 tl tutuyor drifte hiç yaklaşma şase pek sağlam değil performans olarak da sana şöyle izah edeyim tokattaki bütün driftciler beni gördüğü zaman sağa çekip efendi uslu gidiyorlar artık ybr cbf hiç yaklaşamıyor zaten
sıfır bi mcx plaka ruhsat 3460 tl tutuyor drifte hiç yaklaşma şase pek sağlam değil performans olarak da sana şöyle izah edeyim tokattaki bütün driftciler beni gördüğü zaman sağa çekip efendi uslu gidiyorlar artık ybr cbf hiç yaklaşamıyor zaten
Beyazit abim youtube taki videolarını izledim.tanışalım konuşalım bilgilendir beni
bugün mcx e bindim bende almayı düsünüyordumm..
benim motorun selesinden şikayetçi idim benim için rahatta artçı için rahatsız edio
ama mcx driftten berbat bi selesi var ve taş gibi..
10 metre gittim vaz geçtim mcx ten..
güçlü olabilir ama taş gibi motor...
drifte devam..
mc x e ybr amortisörü takarsanız biraz konforlu oluyormuş
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Tamam herşeyi güzel, eski mondiallere de benzemiyor, ama başka çaren kalmadıysa git mondiale para ver. Ben kullanıcı olarak yavaş yavaş pişman olmaya başladım. He gidişi o biçim fişek gibi motor ona laf yok
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
Beyazit abi ne oldu ya ?yaktin beni ne yapacam simdi ben noldu ovulen mcx??
ben cross lastiği takmamdan dolayı lastik dişleri arka çamurluğa sürtüyordu gittim bide ybr amortisoru taktırdım iyi oldu 5parmak arkası yükseldi rahat oldu bide koltuğu kaplattım çok daha rahat oldu. ben motorumu seviyorum ve daha da kullanmak istiyorum bunun içinde biraz masraf yapmak gerekiyor tabi..
siz hızlı gidebilirsiniz ama heryerde değil
@viper17 burası forum ve bahsettiğin şey zaten her iki model içinde kendi başlıklarında yazıldı çizildi.
sorunlardan ve memnun olunan konulardan bahsedildi.
her başlık açana, istenilen motorların bütün özellikleri yazılacak diye bir kaide yok.
o yüzden ilgili model in başlığı açılır ve baştan sona okunur. ( madem para verilecekse, bilgi sahibi olmak için okunması gerekir )
arkadaş karşılaştırma yapılmasını istemiş. her iki modeli kullanan varsa görüşlerini görmek istemiş. bu doğrultuda kullananlar tavsiyelerde bulunabilirler.
sende serzenişlerini yazarak insanların vaktini almadan bildiğin varsa yaz, yoksa oku !
Her soru sorana google a yaz diyelim o zaman ? Bilgi göremiyorum ki okuyayım. En azından akıl karıştırıcı mesajlar yazmayın.
Sorunların ufak tefek üzerinden geçse hem arama motorlarında bu konu da çıkar hem de kardeşimiz bilgilenmiş olur. 150 sayfalık konuyu kimse oturup tek tek okumaz.
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
@viper17 yanlış anlama. bende kısa yazılar okumaktan memnun değilim.
adam akıllı 3-5 satır yazıp bilgi sunan kişilere "like" bırakıyorum.
işte bahsettiğin kısa yazılardan birini sende yazmışsın ve serzenişte bulunmuşsun.
serzenişte bulunduğun kişiyi ben bilgi veren-paylaşan biri olarak gördüğüm için sana bunları yazdım.
diğer konuya gelirsek;
para kolay kazanılmıyor. o yüzden araştırma yapmadan almak pek akıl kârı değil.
vereceğin para ister bin isterse 3 bin tl olsun. o yüzden yarım gün ayrılıp, gerçek bilgi yazan kişilerin mesajları okunabilir.
forum okuma tekniği diye birşey var. her mesajı dikkate almazsın. bir başlıkta 3 - 5 kişi taş çatlasın 10 kişi düzgün bilgiler verir-yazar. onları takip edersin. illa oturup gözünü ayırmadan sana 150 sayfa oku diyen yok ;)
Benim amacım kısa uzun yazmak değil. Kullan anlarsın diyo. E zaten adam kullanmak için soruyo ne biçim cevaptır bu ? Genel olarak bilgi veren biri olabilir fakat bu mesajında herhangibir bilgi göremiyorum.
İşte düzensizlik olunca 150 sayfada topu topu 15 sayfa bilgi/sorun vardır. Bunu özetlemek zor olmasa gerek.
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
Tamam arkadaşlar bütün hepsini sırayla yazıyorum. Motoru sıfır aldım veeee
1)Arka stop ledleri yanmıyor
2)Benzin göstergesi çalışmıyor
3)Arka koltuk altı kilidi yolda kendiliğinden düştü gitti
4)Motorun şase kayık yani ön teker solda arka teker sağda gidiyor
5)Teknik servis ilgilenmiyor
6)Aldığım firma ilgilenmiyor
7)Bir hafta önce akü bitti henüz 7 aylık motorum bir haftadır binemiyorum
8)2 defa far ampülü geçti
9)Ayak marşı eksoza sürtüyor eksoz mahvoldu
10)Gösterge panelinin ışıkları söndü
11)Geri dönüşüm hortumu 3 defa patladı
Daha sayayım mı? Tabi artılarıda var isterseniz onları da sayarım.
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
Demin bizim evin alt sokagina mondial servisi aclms gittim muhabbet ettim.mcx kimsede yok drifti daha cok tercih ediyolar driftler mcx ten daha seri.ayricalik istiyosan mcx. gosteris hiz istiyosan drift dedi.bizdekide genclik ayricaliga gerek yok dedim goruntu iyidir ;)
Drift daha bi ihtişamlı bakayi
ben de çok düşündüm ama 3650ye honda varken 3200e mcx alınmaz kardeşim o kadar da değil. kardeşinden mi artık amcanın oğlundan mı bi 500tl borç alacaksın doğru hondaya. zaten şimdi o 500ü vermezsen yorumlardan anlaşıldığı üzere 2 ay sonra diğer motora masraf edecen o kadar. üstelik satmak istesen de bu sefer çok zarar edeceksin. Honda ilk geldiğinde en başta ben olmak üzere herkes yüklendi ama kazın ayağı öyle değilmiş işte..
"Daha fazla hız, daha, dahaaaa çoookk" demiyorsan bu durumda Plaka+Sigorta... ... dahil 3750 TL ye 0 km Honda alınır, aşağıdaki soruların hiçbiri ile karşılaşılmaz !!! Bu sorunlar 290 TL ile çözülmez tahminim !
Ortalama olarak daha az yakar?
Genelde 4-5 devirde tekleme.silkleme yapiyomus dogrumu?
Mondial'ler 500lük motor kadar çok yakıyorlar neredeyse
Bisiklet direksiyonu gibi duruyo.
Arka stop ledleri yanmıyor
Benzin göstergesi çalışmıyor
Arka koltuk altı kilidi yolda kendiliğinden düştü gitti
Motorun şase kayık yani ön teker solda arka teker sağda gidiyor
Teknik servis ilgilenmiyor ( Honda da ilgileniyor hatta aşırı ilgiden 750 ml yerine 1000 ml yağ koyuyor )
Aldığım firma ilgilenmiyor
Bir hafta önce akü bitti henüz 7 aylık motorum bir haftadır binemiyorum
2 defa far ampülü geçti
Ayak marşı eksoza sürtüyor eksoz mahvoldu
Gösterge panelinin ışıkları söndü
Geri dönüşüm hortumu 3 defa patladı
Daha sayayım mı?
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)