Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

İşte Adaletin Kılıcı !

REKLAM ALANI
    reverse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Hatayı kendimde de aradım. Dediğin gibi anayola çıkar çıkmaz en sola geçmem hatadır kabul ettim.
    Ancak trafiğin hızına ayak uydurma mevzusuna katılmıyorum. O andaki hızımız 40-50km civarında. Önümde 100metre sonra dönüş olduğu için daha fazla hız yapmak doğru olmuyor. Kaldı ki motor da öyle aniden hızlanabilen bir motor değil.
    İşin gerçeği orada anlattığın gibi değil.
    Taksiciyi rahatsız eden bir durum olmadı diğer trafik unsurları tarafından.
    Diyelim ki ben bir hata yapıp en sola geçtim ve taksicinin hız limitlerini zorlamasını engelledim diye bana kızdı. Ee? Ayağını gazdan çekip yavaşlamak yerine daha da basıp dibime girip sonra şeridimin içine girerek ne yapmaya çalışıyor? Buna tepki verdiğimde neden direksiyonu üzerime kırıyor?

Abi ayrıca haklısın adam şerefsiz değil, şerefsizoğluşerefsiz. Ben hakaret olsun diye değil, gerçekten şerefli olmadığını düşündüğüm için öyle dedim. Versin mahkemeye, ben onun şerefsiz olduğunu elimdeki bu videoyla ispatlayacam. Bakalım o şerefli birisi olduğunu nasıl ispatlayacak?
    Diyelim ki ispatladı mahkemeyi kazandı ceza aldım. Hani bir laf var ya, cezam neyse yatarım. Aynen öyle abi gider aslanlar gibi yatarım, hiç pişmanlık duymam. ''Yaptım, pişman değilim hakim bey, bir daha olsa yine aynını yaparım'' hehehe

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    alemsin ya...olayın anlattığın gibi olduğuna inanıyorum...ama bak el işareti NE VAR LAYNN şeklinde değilde...pardon gibilerinden...

dün el işaretini daha net görüyordum şimdi o kadar net değil...

şöyle bişey yaptı dimi sana...

http://www.ozgunresimler.com/data/me...0/k1251875.gif

bak sana olayı teknik olarak anlatayım...sen taksidesin..hatan şu hızlı gelmek...solda motosiklet var hızı düşük...hızın gerçekten ÇOK DÜŞÜK..bunu da kabul et...fiziki anlamda otobüsler durağa yanaşmıuş ve sağ ile orta şeridi kapatmış...minibüs olsa ortalar ama otobüs olunca taksici hızla geldiğinden senin önüne kendisini adeta ATMIŞ...canına kast etmiş denebilir buna yorum sana kalmış...ama olay tamamen doağ refleks reaksiyon...

buna SIKIŞTIRMA denir trafikte...hani derler ya tır beni sıkıştırdı abi..otobüs beni sıkıştırdı..az çok bilirsin...sıkışan küçük araç ÇARESİZLİKLE kendisini genelde bariyerlere atar orada patlar...otobanda büyük arac küçük aracı sıkıştırdığında hem buna benzer kazalar olur...adam hakimiyeti kaybeder bariyere bindirir vs...

ben burda kasıt göremiyorum hatta 2.fotoda çok bariz adam kendisini sola atıyor..olan tabi sana oluyor ...

yol iki şerit...şeridin biri kapalı...ötekinde sen varsın..hızın düşük ısrarla söylüyorum...normal hızdaki araçlar bak senden nasıl uzaklaşıyor...sana çamur atma taraftarı değilim ama asli kusur sahibi olduğuna inanıyorum...ara yoldan ana yola çıkarken uygun şeride geçmiyorsun vs...

adam önüne kırmak zorunda kalmış..onun ne durumda olduğu bizi tabi ki ilgilendirmez...ama KASIT yok bence...sende iyi yorumla...

ben 7 yıl makam şoförlüğü yaptım ...4 teker kullanmadıysanız tüm araçlar sizin üzerinize geliyor gibi hissedersiniz...aslında sorunların göbeğinde motosikletler vardır...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

reverse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Abi trafik tecrübene saygı duyuyorum ancak buradaki olay öyle değil. Bir kere ortada KASIT var. Hem de öyle bir kasıt ki, o ''noluyor lan'' lafımdan sonra bir hışımla kafasını bana çevirerek yüz ifadesini psikopata bağlayıp çift eliyle kavradığı direksiyonu ani bir hareketle önüme kırdı.
    Yani şerefsizin oraya kendisini atmasını gerektirecek bir durum yok ortada.
    Ayrıca ben yola girdiğimde bir hata yapmışım ve en sola geçmişim eyvallah. Bu şerefsiz de benim arkamda kalmış. Daha ne diye önce dibime kadar girip sonrada şeridin sağından yanıma kadar geliyor?
    Bir de hızımın yavaş olduğuna katılmıyorum. Önümdeki araç dikkat edersen ben dönüşümü tamamlayana kadar mesafeyi açıyor. Daha sonra aynı hızda ilerliyoruz, zaten hemen sonra frene basıyor çünkü orada dönüş var. Yani benim yola katılmamla dönüş arasında 100m mesafe var. Ne kadar hızlanmamı bekliyorsun o mesafede? Dediğim gibi o anda hız 40-50km civarı.
    Bir diğer husus da; ben dönüşümü tamamladıktan hemen sonra şerefsizoğluşerefsiz dibime girdiği için onunla uğraşıyorum ve kontrollü olmak adına hızımı yükseltmiyorum. Belki altımda 500cc bir motor olsa bir anda gazı açıp oradan kendimi uzaklaştıracağım. Ama motorum 125cc ve karbüratörlü olduğu için o haysiyetsizle cebelleşmek zorunda kalıyorum.

Abi bir de elemanın el kol hareketlerini yanlış yorumlamışsın. O hareketi yapıp önüme geçtiği sırada ben ona arkadan işaret parmağımı sallayarak ananı .......... işareti yapıyordum. O da dalga geçer gibi önce kolumu dışarı atıp magandalığını bir kez daha vurguladı (elinin şekline bak) ve üstüne bir de OK işareti yapıyor yine dalga geçerek.

Sen bütün suçu bende buldun ama benim orada tek suçum belki de ana yola katılıp direkt en sola geçmek olmuş. Ne olursa olsun taksici haysiyetsizin bunu yapmak için mantıklı bir açıklaması yok, bunu yapmaya hakkı yok. Zaten motorda acemiyim, daha da acemi olabilirdim, belki frenlere asılıp tekerleri kitleyebilir, orada düşüp duvara çarpabilir veya sürüklenip diğer araçların altında kalabilirdim.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    tamam aga sen daha iyi biliyosun ortamı yaşadın sonucta...ben başka açılardan yorumlama çalıştım...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Alıntı Faruk07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vay arkadaş bunun gibi herkese lazım malum 4 tekerlekli çok odun var kesmek lazım

bY_aLp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMAX250 ABS
    aklıma bu geldi birden
    reverse bunu beğendi.
    bu kawasaki bir başka dostummm

Alıntı bY_aLp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu karikatür gerçekleri anlatıyor adaletini seveyim dedirtiyor insana

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Bence olay çok net, sen o yolda yapılabilecek kanunen yasal maksimum süratlerde gidiyorsun zaten!!! ( belkide aştın bile ! bence o yoldaki max hız 30 km bilemedin en fazla 50km olsun !) Bu durumda sol şerit senin hakkın

O şerit izleri kaybolmuş yoldan (otobüs ile sol bariyer arası ) 2 otomobil yanyana rahat geçer, heleki bu otomobiller taksi ise en az 3 taksi yanyana geçebilir gibi geldi bana.

Ki taksicilerin fren refleksleri diğer tüm reflekslerinden daha önce çalışır tahminim, buna hergün yüzlerce kez şahit oluyoruz

Bu durumda hadi diyelim taksiciliği zorunlu olarak meslek edinmiş, hobby olarakta gün içinde insan öldürme konusunda uzmanlaşmak için kendini eğitiyor farzedelim.

Beni bu durumda esas düşündüren, başlığın esas konusu olan " İşte Adaletin Kılıcı! " Esas vahim durum burda

Adalet bu boşluklara sahip olursa, katilliği hobby edinenlerin sayısı... ... ...
    reverse bunu beğendi.
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

ozcanaykul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu gibi durumlar için benden size tavsiye montunuzun bir cebinde dolu soda şişesi taşıyın böyle sıkıştırma durumunda yanından geçerken çakın ön camına görsün ondan sonra bir daha bırak motorluyu sıkıştırmayı yanından geçmeye bile tırsar

motodrift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WR 250 R
    geçmiş olsun...

size birşey sorucam konu açmak istemediğim için buraya yazıyorum...

gecen gün 8 motor toplandık yeni yapılan bir yol var daha trafiğe açılmadı oraya motorlarla hareket yapmaya gittik tek teker falan.gittiğimiz yerde evler falan yok yani köylerden bayağı uzak bir yer kimseyi rahatsız etmedik.

neyse biz yapacağımızı yaptık sohbete başlatık bir anda jandarma bastı orayı tabi bizimkiler kaçtı ben kacmadım.evraklarım ehliyetim herşeyim vardı.artık o arabadaki komutan mıdır nedir bana direk yapıştırmaya başladı 2,3 kere vurdu.ben de birşey diyemedim sonra öylece gittiler evrakları ehliyeti bile sormadan.

şimdi jandarmanın böyle vurma yetkisi var mıdır?
    Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    bu ülkede bunlar hikaye yaaa

Phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S1000RR
    Hocam bu tur durumlar da hemen telefon dan 155 arayın plakayı söyleyip gittiği yönü söyleyip alkollü araç kullanıyor su bu deyin bı kac arkadasınıza da aratın hemen durdururlar

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)