Hatayı kendimde de aradım. Dediğin gibi anayola çıkar çıkmaz en sola geçmem hatadır kabul ettim.
Ancak trafiğin hızına ayak uydurma mevzusuna katılmıyorum. O andaki hızımız 40-50km civarında. Önümde 100metre sonra dönüş olduğu için daha fazla hız yapmak doğru olmuyor. Kaldı ki motor da öyle aniden hızlanabilen bir motor değil.
İşin gerçeği orada anlattığın gibi değil.
Taksiciyi rahatsız eden bir durum olmadı diğer trafik unsurları tarafından.
Diyelim ki ben bir hata yapıp en sola geçtim ve taksicinin hız limitlerini zorlamasını engelledim diye bana kızdı. Ee? Ayağını gazdan çekip yavaşlamak yerine daha da basıp dibime girip sonra şeridimin içine girerek ne yapmaya çalışıyor? Buna tepki verdiğimde neden direksiyonu üzerime kırıyor?
Abi ayrıca haklısın adam şerefsiz değil, şerefsizoğluşerefsiz. Ben hakaret olsun diye değil, gerçekten şerefli olmadığını düşündüğüm için öyle dedim. Versin mahkemeye, ben onun şerefsiz olduğunu elimdeki bu videoyla ispatlayacam. Bakalım o şerefli birisi olduğunu nasıl ispatlayacak?
Diyelim ki ispatladı mahkemeyi kazandı ceza aldım. Hani bir laf var ya, cezam neyse yatarım. Aynen öyle abi gider aslanlar gibi yatarım, hiç pişmanlık duymam. ''Yaptım, pişman değilim hakim bey, bir daha olsa yine aynını yaparım'' hehehe