Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

İşte Adaletin Kılıcı !

REKLAM ALANI
    Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    bende biber gazı var. kırmızıda durdun mu? Ağzına sıkıvericeksin.
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Dün gördüm benn.. Adamın motoru breton..Baktım güzel yapmıs..Sade birde ne göreyim.. Motor blogunun takıldıgı yere koruma demirinin..Alt bölgesine Ekmek bıcagı sokmus öyle geziyor
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

c90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 500R 2014 HONDA
    adam hıyarmış kabul ama aklımda bir soru işareti kaldı
    ya bir motorcunun biri kızını alıp götürmüş ise yada karısı motorcunun biri ile kaçmış ise
    adamın motorculara bir takıntısı mutlaka olur o zaman yani şöyle demek oluyor
    ters empati=antipati bu formül şahsıma münhasır ve her hakkı saklıdır biline
    TATLIHIZ bunu beğendi.
    KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
    Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
    Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest

mehmetmumtaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-treme Motard 250cc
    Alıntı Raphae1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende biber gazı var. kırmızıda durdun mu? Ağzına sıkıvericeksin.
    Aynen katılıyorum , ışıkta yaklaştın baktın bıdı bıdı devam çıkartıyorsun biber gazını ağzını ortasına bol miktarda sıkıyorsun, gerisini biber gazı halleder.(biber gazı = 1oTL)
    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Merak ettim adam kapıları kapatıp camı kitlediyse. Arabanın dışarıdan hava çektiği yeri neresi oraya dayasak biber gazını da fan motoru arabanın içine verse

frantisec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Taksi ve dolmuş esnafında düzgün insanlarda var onları ayrı tutuyorum TAKSİ ve DOLMUŞ işi Sabıkalı insanların işi.Hareketler,konuşmalar koldaki uyduruk mürekkeple yapılmış anlamsız hançer bıcak dövmeleri yada yazılar bana böyle düşündürüyor.

eray_uluyazı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '07 HONDA CBF 500 (adriana ;)
    Alıntı reverse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    B: Vay adaletini .......???!!!
    sözün bittiği yer

ayrıca saygıdeğer forum üyeleri BİBER GAZI KULLANMAK SUÇTUR bilginiz olsun...
    KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
    NE MAKAM KALICI NE HEVES,
    ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES

ÖzLeMKaYrA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki An 125 HK, RKS Titanik, RTR TVS Apache
    Suça suçla karşılık vermek, bunuda sorgulamak lazım... olayın gelişi psikolojik durumlar falan filan.. ama burda arkadaşımızın üstüne özellikle gelmiş taksici vehaberlerde devamlı izliyoruz kaza oluyor yaya ölüyor ve sürücünün ladığı ceza çok az yada bir şekilde almıyor... sistemin yetmediği yerde biz mi etkili olmalıyız işte bunuda sorgulamak lazım... sonuçta canın söz konusu, gelecekte yaşayacakların...

Size ilginç bir olay anlatayım aslında motorla alakasız ama adaletle alakalı... arkadaşım işe gelmek için evinin otoparkından çıkıyor ve her sabah olduğu gibi orada dükkanı olan esnaf arkadaşın arabası tam otoparkın önünde ve kaldırımda park halinde duruyor.. bizim kız korna çalıyiror çağırmak için... ilk başlarda koşa koşa gelip çeken zat artık yüksünmüş bir şekilde geliyor ve tavır yapıyor laf söylüyor... bütün apartman bundan rahatsız... arkadaşımda artık dayanamıyor ve onun yaptığının yanlış olduğunu söylüyor... bunun üzerine adam yürü be git diyerek terbiyesizliğine devam ediyor... sinirleri bozulan arkadaşım derhal polisi arayarak durumu bildirip karakola giderek şikayetçi oluyor... buna mukabil o şahıs arkadaşımdan bana küfür etti diye şikayetçi oluyor.. bir süre sonra vaz geçiyor ama dava kamu davasına dönüyor... mahkeme gününü bekliyoruz, suçsuz ve haklıyken ceza alma ihtimali olan bir duruma düşmek gerçekten ürkütücü bir durum... keşke hiç şikayet etmeseydim diyor şimdi ama maalesef oldu bir kere
    Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...

mehmetmumtaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-treme Motard 250cc
    Alıntı eray_uluyazı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sözün bittiği yer

Öldürücü olmayan kimyasal silahlar sınıfına girer. Kullanımı, 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun Uygulamasına İlişkin Yönetmelikte, yasal olarak kabul edilmektedir. İlgili Yönetmeliğin Ateşli Silahlar başlıklı, 4.bölümünün Silah Bulundurma ve Taşıma İzni Verilmesi başlığını taşıyan 24. maddesinde şu ifade yer almaktadır: Koruma ve güvenliğin sağlanabilmesi için fiziki önlemlere ve güvenlik cihazlarına öncelik verilir. Komisyon, orantılılık ilkesine uygun olarak canlılar üzerinde kalıcı etkisi olmayan kimyasalların kullanılmasına izin verebilir."
    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

tehlikeli araç kullanımından ceza neden kesilmedi? ayrıca kameran neydi hocam?

Motosikleti
    Mondial 150 Mr Vulture ''
    Alıntı Faruk07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ahahaha güldürdün Böyle bir video vardı yanılmıyorsam adamın sinirlenince baltayla yürüdüğü

Malesef türkiye de adalet alt seviyeler de.Yorum yapılamayacak kadar.

Motosikleti
    honda CB 650C - 1980 / Suzuki V-Strom DL 650
    hocam oldu mu . " savaşma seviş" dedin ama adama de verdin odunu ...?

reverse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Ceza kesilmedi çünkü bu durumu herhangi bir polis veya yetkili tespit etmedi. Sadece benim şikayetim var ortada.
    Kamera intertten 25 papele aldığım anahtarlık boyutunda bir cisim.
    Kerata fena kayıt yapmıyor ama gece hiç denemedim ve zayıf kalacağından eminim.
    Eğer becerebilirsem elimdeki videonun ilgili kısmını kesip buraya eklerim hem kameranın kayıt kalitesini hem de şerefsizin hareketini görmüş olursunuz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------

Video olayını hallettim ancak her ne olduysa ses yok. Büyük ihtimalle ayarlarda eksik bir şey yaptım. Altta yazan tarih ve saat de yanlış onu ayarlamanın bir yolunu bulamadım.

Taksicinin nasıl bir şeytanlık yaptığını gayet net görebileceksiniz, ayrıca sonraki el kol hareketleri de nasıl bir zihniyet olduğunu gösteriyor.

http://www.dailymotion.com/video/xso...z-taksici_news

Direkt olarak sayfada görülmesini sağlayamadım linke tıklamanız gerekecek.

---------- Mesajlar birleştirildi 08-08-2012 - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07-08-2012 23:49 ----------

Alıntı eray_uluyazı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sözün bittiği yer

Valla sanmıyorum. Diyelim ki biber gazı sıktığımız kurban gitti ve şikayetçi oldu:

Kurban: Falanca plakalı motosiklet sürücüsü falan oldu filan oldu bana biber gazı sıktı, şikayetçiyim.
    Polis: Sana bişey oldu mu?
    K: Yok.
    P: Arabada bişey var mı?
    P: O zaman ortada suç yok.

İşte olayın özü bu arkadaşlar.
    Eğer o anda yanımda biber gazı olaydı yeminle şişenin tamamını boşaltırdım ağzına yüzüne o it herifin.

Motosikleti
    Racing tipi bişiler bakıyoruz...
    Alıntı reverse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ceza kesilmedi çünkü bu durumu herhangi bir polis veya yetkili tespit etmedi. Sadece benim şikayetim var ortada.
    Kamera intertten 25 papele aldığım anahtarlık boyutunda bir cisim.
    Kerata fena kayıt yapmıyor ama gece hiç denemedim ve zayıf kalacağından eminim.
    Eğer becerebilirsem elimdeki videonun ilgili kısmını kesip buraya eklerim hem kameranın kayıt kalitesini hem de şerefsizin hareketini görmüş olursunuz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------

Video olayını hallettim ancak her ne olduysa ses yok. Büyük ihtimalle ayarlarda eksik bir şey yaptım. Altta yazan tarih ve saat de yanlış onu ayarlamanın bir yolunu bulamadım.

Taksicinin nasıl bir şeytanlık yaptığını gayet net görebileceksiniz, ayrıca sonraki el kol hareketleri de nasıl bir zihniyet olduğunu gösteriyor.

http://www.dailymotion.com/video/xso...z-taksici_news

Direkt olarak sayfada görülmesini sağlayamadım linke tıklamanız gerekecek.

---------- Mesajlar birleştirildi 08-08-2012 - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07-08-2012 23:49 ----------

Valla sanmıyorum. Diyelim ki biber gazı sıktığımız kurban gitti ve şikayetçi oldu:

Kurban: Falanca plakalı motosiklet sürücüsü falan oldu filan oldu bana biber gazı sıktı, şikayetçiyim.
    Polis: Sana bişey oldu mu?
    P: Arabada bişey var mı?
    P: O zaman ortada suç yok.

İşte olayın özü bu arkadaşlar.
    Eğer o anda yanımda biber gazı olaydı yeminle şişenin tamamını boşaltırdım ağzına yüzüne o it herifin.
    Hocam videoyu izledim tam ş.refsizmiş bu ya adam bide önü boş olduğu halde fren sıka sıka gidiyo ayrıca lap diye önüne kırıo beni en çok deli eden hiç bir şey yokmuş gibi bide sol eli dışarda öle araç sürüo üstüne bide el kol hareketi yapıo.Bölelerinin ağzı yüzünü kırcan bayılana kadar dövcen bölelerini.
    [I][U][B]Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür....[/B][/U][/I]

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    aynı olayı bizde yaşadım 3 kişi arkda arkaday gidiyoruz adam önümüzde lank duruyo sola döner gibi yapıyo dönmüyo birde ıskladaık çarpmayı ikincide ben çarpıyodum 3. yüde yaptı motoru hefif sola yatırdım ön sağ kapıya bi sağlam tekme sonra vınnn utanarak söylüyorum kimseninde yapmamasını istiyorum ama ben bu şekilde bir olay yaşamıştım

izmir3535 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tdm900
    böyle leri trafikte bitmedi bitmeyecek. çok canınızı sıkan olura plakayı alın. adresi öğrenmek çok basit. evinin önünde arabanın latiğini parçalayın. hızını alamayan varsa cam. boya vs hasara devm edebilir. yapacak bir şey yok böyle hayvanlara böyle cvp. otursun düşünsün kim neden yaptı diye

dailymotion açılmıyor bende

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    geçmiş olsun...

buna benzer olaylardan sonra kaza olduğunda eğer karşı taraf da hasar yok ise sigorta para vermiyor itiraz ediyor mahkemeye vermek zorunda kalıyorsunuz...yani kazaya sebebiyet veren araca dokunmadığınız sürece sizin masrafınız sizde patlar...

benim kaza yapmama sebep oldu sigorta şirketleri için bir önem teşkil etmiyor...ortada bir fiil bir hasar olmalı...

polis de bu refleksle sormuş..hasar varmı yok...sende bişey varmı yok...

ha küfür bile etse emniyetle işiniz yok...savcılığa gitmeniz gerekiyor...dilekçenizle başvuruyorsunuz...savcı luzum görürse dava açıyor polisden ilgili kişinin tesbitini yapılması için talimat veriyor...

adam karşınızda polisi aradığınızda gelir ve mağdursanız mağdur eden şahıs yanınızdaysa polis çağırdığınızda ŞİKAYETCİ olduğunuzu bildirirseniz polis iki tarafıda (yasa gereği) karakola götürüp ifade alıp svacılığa sevketmek zorunda..

anladınız değil mi..şikayet edilen zat kaçmışsa polis sizi savcılığa gitmeniz konusunda yönlendiriyor...

suç unsuru oluşsa bile savcılığın emriyle polis harekete geçer...

suç unsuru oluştuğunda iki taraf da polisin karşısında hzır bulunmalı..polis bu şekilde hareket eder...
    reverse bunu beğendi.
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Mondial Sentör 150
    bu olay eksik teşebbüs cürümü gibi bişey olduğu için cezayı gerektirmiyor diye biliyorum.
    yani şöyle adam sizi öldürecek, ve size tabancayı kafanıza dayadı tetiği çekti.
    ama mermi patlamadı,
    ve suç oluşmadı.
    adamı yakaladınız mahkemeye gitti, serbest.
    eksik teşebbüs deniliyor.
    kanunları okuyalım, ama şunu özellikle söyleyeyim,
    kanunları okuduktan sonra özellikle uygulamasını iyi bilmek lazım. bu ve buna benzer binlerce örnek verilebilir. ve o zaman benimde dediğim gibi hay bu kanunlara

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    ayrıca videoyu şimdi gördüm..resmen önüne kırmış belli...el işareti pardon gibilerinden bişey...sorun yok dimi dercesine...sonucta bende iyi bir şofer sayılırım...yorumlarımda taraflı olmam imkansız sonucta motorculuğumuz hep ön planda...

ama şunu soruyorum bunu neden yaptı bu adam...benim tahminim şu....arkadaşım ara yolda düşük hızını anlıyorum...yan yola çıkıyosun yine afbuyur kız gibi gidiyosun trafiğin akışına uyum sağlamadığın çok açık ve net...önünde giden araçların hızlarından senin ne kadar yavaş olduğunu ve altını çizerek söylüyorum SOL ŞERİDİ kapattığının farkında olman lazım...ha akandaki sen 20 km hızla gitsen bile saırlabekleyecek...ama burası Avrupa değil...bizde Avrupalı değiliz...adam sana yürüsene lan der far çakar kornaya basar hareket yapar...taciz eder tahrik eder...

bu hareketi neden yapmış olabilir düşünüyorum ve galiba cevap şu...sağına bakarsan orada bir minibüs ve otobüs sirkülasyonu var...oradan bir dengesiz minibüs kafasını çıkardıysa sende SOL ŞERİDİ düşük hızınla kapattığın için bu taksici geçiş anında (muhtemel diyorum tahmini bakış açısı) kendisini sola atmak zorunda kalmış olabilir...taksiciyi aklama peşinde değilim...ama asli kusur trafin akışına uyum sağlamadığın için sende...

ana artere çıktın nedne direkt sol şeride kayıyorsun az ilerde dönüşe daha var...ara yoldan ana artere çıktığında hep sol şeride mi direkt geçersin...durak olduğundan hemen sola geçme refleksini anlıyorum ama işin rengi başka...hatalısın...bu arada yol çizgileri de belli belirsiz...yol kusuruda yok değil hani...hangi şeritte olduğunu bile farkedemiyor insan...ah memleketim ah evlere şenlik...

taksici hatalı...sende bahsettiğim hususdan kendine pay çıkar ve video da ŞEREFSİZ TAKSİCİ dediğin için seninde ayrı bir davada ( bilişim yoluyla hakaret davası) yargılanman aldığın cezanın paraya çevrilmesi bir daha kimseye şerefsiz dememen lazım...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)