bu mesaji konunuza nokta koymak icin yaziyorum
sevgili arkadaslarim cok guzel dediginiz bu motosiklet su anda yasadigin sili cumhuriyetinde Wolken adi altinda bir marka .su anda kullandigim motorumu almadan once listemde yer alan guzel gorunuslu bir motordu.ta ki selesine oturup test surusu yapana kadar..goruntu olarak gercekten cezbedici .motorla kalkis yapip daha ikinci vitese atarken benden bir nane olmaz sen git baska motor bak dedi bana kendisi..vitesi yukseltirkende dusururkende tekmelemeden gecmiyor arkadas kanser etti beni 3 km yol gidip gelene kadar vibrasyonuda cok plastik kalitesi sifirin altinda buradaki satis fiyati 10 bin tl civarinda.. hatta makseli nikli arkadasin yayinladigi video da eleman motosikletin ne kadar kotu oldugunu ve arka tarafa canta monte etmenin imkansiz oldugunu anlatiyor.videonun basliginda aynen soyle bu motoru almayin kalitesi korkunc otesi diyor....
1 tl = 269 sili pezosu ..sahsen ben ben 1 pezo vermem bu motora.
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
gs 1200 ıle multıstaradının evlatlık çocugu gibi olmus
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
o ne öyle koca ayak gibi.........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
sinek gibi
wuuuuuuuuuu cok seyxysSs
Bu ne lan! ( Zevk meselesi (Problem?) )
....
sapo baya araştırma yapmış ve biraz da gezmiş. iyi değilmiş. doğrudur. gönül isterdiki böyle bir görüntü ile güzel bir motor çıkmış olsun ama olmamış.
hayırlısı olsun bizde zaten görünüşüne tav olduk. yakışıklı ama alınabilir mi şaibeli...
Pezo Süpermiş ya ilk defa duydum 5 pezo etmez ozaman bu motor Pezo mutluluk getirmez1 tl = 269 sili pezosu ..sahsen ben ben 1 pezo vermem bu motora.
bi ara pumarex çıkarmıştı ama geri çekti sanırım...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
aroranında bmw çakması vardı
noldu ? pertt
Mustafa Kemal Atatürk
Fotograflar da gorunen iki teker arasındaki mesafe çok fazla,Motor yüksekliği enduro'da olması gerektiği gibi değil .Biraz alcak gibi.ufak ön teker ve döküm jantlar sanki emaneten takılmış.Daha çok görünüme önem vermişler gibi.
Bunun motoru sıkıntılıymış sapo nun dediğine göre.
motoru çıkartıp 150 MC-X veya 150 MR türevlerinin 400 lük olanını takıcaksın, o zaman sorunu kalmaz gibi.
bunun için. iki önemli sorun var;
1) motoru olmayan bi makine bulmak
2) bahsettiğim 400 cc lik blok henüz üretilmedi
resmen ön kafayı baykuşlardan ilham almışlar baykuşları hiç sevmem uğursuzluk getirir derler bacanızdan uzak tutun
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
beğensem şöyle ellesem belki alacaktım ama asyadan bir cevap gelmedi. sonuçta skygo var bende bilirsin çinli minli ama cevremdeki çinlilerle kıyasladıgımda işi götürüyordu.
ama tabi o parayı oraya gömdüğümde cin imalatıda olsa bir honda yada yamaha kalitesinde bir ürün isterim.
Bu motorda da bildiğin adi çin plastiği kullanmışlar, benim çocukken oynadığım oyuncaklarda bu kadar kalitesiz plastik yoktu valla. Bugün benim cub'un tadilat işlemleri sırasında 150KN gidon kumanda takımının gaz teli yerine cub gaz teli takılamadığı için biraz genişletme ve diş açma yapmam gerekti valla bu kadar mı adi plastik olur resmen bıçakla elma soyar gibi yonttum plastiği, bıçak çok da keskin değildi, çin plastiği çok adi.
Son bilgi edinen oldumu bu motor hakkinda?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)