Cumartesi Çanakkaleye gidiyorum.Tecrübelerinize ihtiyacım var.
Reklamlar
-
15 Ağustos 2012, 22:51
bu cumarteside ben hatunu alıp çıkıyorum çanakkale yoluna bakalım nasıl olacak
İkincilik kaybedenler içindir...
Reklamlar
-
15 Ağustos 2012, 23:06
F54 adlı üyeden alıntı
gezi yarım kalsada gezmişsin yani benden demesi bi yere gideceksen peşine kız arkadaş eş vs takmayacaksın işler onun istediği gibi oluyor sen zevk almıyorsun
valla hocam biraz geç oldu ama bende anladım bir daha tövbe
HaydarBıçak adlı üyeden alıntı
bu cumarteside ben hatunu alıp çıkıyorum çanakkale yoluna bakalım nasıl olacak
yolunuz açık olsun hava güzel olursa gezinizin süper geçicek.bu arada Tekirdağda sanırım Ünal dinlenme tesisiydi Tekirdağ köftesi diye bimin köftesini yedirdiler bilgilerinize
-
16 Ağustos 2012, 23:23
gezinin avrupa ayağını tamamlamış asya ayağını tamamlamamış gibi düşünmelisin =)) inşallah bir daha gelişinde bende çanakkalede olurum da ıslanma vs. durumlara karşı size yardımcı olabileyim =)) diğer arkadaşın dediği gibi yanınıza hatun alıyorsanız eğer ''dırdır, üşüdüm, mıçım ağrıdı duralım, belim ağrıdı duralım.. vs. vs..'' olabileceğinden dolayı geziden zevk yerine bıkkınlık alırsınız.. genelde hatunlar bizler kadar istekli ve hevesli olmuyor hemen pes ediyorlar =)) ((kendimden biliyorum))
Nicat adlı üyeden alıntı
yolunuz açık olsun hava güzel olursa gezinizin süper geçicek.bu arada Tekirdağda sanırım Ünal dinlenme tesisiydi Tekirdağ köftesi diye bimin köftesini yedirdiler
bilgilerinize
tekirdağ'da da her yer orjinal tekirdağ köftesi yapmıyor dediğin gibi özellikle! şu dandirik dinlenme tesisleri! ucuza yapıp para kazanma derdinde hepsi nasıl olsa otobus mola verince orda onlardan başka yiyecek satan yer yok diye düşünüyorlar! keşke tekirdağ sahilinde yan yana lokantalar var onlardan birinde yeseydiniz onlar doğrusunu yapıyorlar müşteri kaçmasın diye..
siz hızlı gidebilirsiniz ama heryerde değil
-
16 Ağustos 2012, 23:59
OnrMRT adlı üyeden alıntı
gezinin avrupa ayağını tamamlamış asya ayağını tamamlamamış gibi düşünmelisin =)) inşallah bir daha gelişinde bende çanakkalede olurum da ıslanma vs. durumlara karşı size yardımcı olabileyim =)) diğer arkadaşın dediği gibi yanınıza hatun alıyorsanız eğer ''dırdır, üşüdüm, mıçım ağrıdı duralım, belim ağrıdı duralım.. vs. vs..'' olabileceğinden dolayı geziden zevk yerine bıkkınlık alırsınız.. genelde hatunlar bizler kadar istekli ve hevesli olmuyor hemen pes ediyorlar =)) ((kendimden biliyorum))
tekirdağ'da da her yer orjinal tekirdağ köftesi yapmıyor dediğin gibi özellikle! şu dandirik dinlenme tesisleri! ucuza yapıp para kazanma derdinde hepsi nasıl olsa otobus mola verince orda onlardan başka yiyecek satan yer yok diye düşünüyorlar! keşke tekirdağ sahilinde yan yana lokantalar var onlardan birinde yeseydiniz onlar doğrusunu yapıyorlar müşteri kaçmasın diye..
kesinlikle haklısınız bu sene motorsikletime geç kavuştuğum için sezonu baya geç açtım ama önümüzdeki sezon daha çok yer gezicem ve görücem ilk gezimde tekrar Çanakkale olucak(kız arkadaşsız) Birde Bimin köftesine kişi başı 10tl aldılar
-
17 Ağustos 2012, 00:36
Nicat adlı üyeden alıntı
Birde Bimin köftesine kişi başı 10tl aldılar
ohh maşallah afiyet olduysa en azından sorun yok =))
siz hızlı gidebilirsiniz ama heryerde değil
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)