Yavaş yavaş herşey rayına oturuyor..
Reklamlar
-
06 Ağustos 2012, 20:06
Herkeze merhaba bugün çok ama çok mutluyum cumartesi günü direksiyon sınavına girmiştim ve açıkcası hayatımda hiç motor sürmemiştim yani pratik yoktu neyse bende bi stres vardı anlatamam oraya gittim ve benim gibi bir sürü insan vardı.Neyse sınavdan önce 3 tur attırdı ordaki abi sağolsun bende sıfır heyecan oldu o anda sekiz çizerek kukaların arasından geçtim ilk turda ayagımı yere koydum ama abi normal dedi olsun o kadar dedi son 2 turda hiç ayagımı yere koymadan yaptım ve hızımı bile artırdım.Hocalar geldi bende bi heyecan basladı neyse sıra bana geldi hocalar 2 tur attırdılar ayagımı yere filan koymadım.Ordaki abi helal olsun valla hiç motor sürmedin ama sanki önceden sürmüşssün gibi dedi yok abi valla sürmedim dedim.Neyse kurs sahibi pazartesi beni ara sonucu söyliyim dedi bende bi heyecan bi stres oldu anlatamam bugun aradım ve sınavdan geçmişim yavaş yavaş herşey olmaya başladı yakında motorumda olur inş.Benim gözümde en önemlisi bitti gerisi yavaş yavaş gelecektir. Bu kadar yazıyı okuyan herkeze teşekkürlerBu arada daha sonra sınava girecekler stres yapmasın çok kolay geciyor
Oyun bitince; şah da piyon da aynı kutuya girer...:bounce:
Reklamlar
-
06 Ağustos 2012, 21:03
-
06 Ağustos 2012, 21:56
-
06 Ağustos 2012, 21:59
Sizin ölüm makinası dediğiniz , bizim yaşama sebebimiz
-
06 Ağustos 2012, 22:02
hayırlı olsun inş en kısa sürede sevdiğin motora kavuşursun...
-
06 Ağustos 2012, 22:07
hayırlı olsun
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
06 Ağustos 2012, 22:57
hakkında hayırlısı olur aceleye gelmez ağa....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
07 Ağustos 2012, 02:28
Hepiniz sağolun aynen hiç acele etmiyorum yavaş yavaş herşey olacaktır buna inanıyorum
-
07 Ağustos 2012, 03:01
Hadi hayırlı olsun,o zaman dökül bakalım:D Ne motor istiyorsun,ilerde sürmek istediğin motor ne.Anlat tanıyalım
-
07 Ağustos 2012, 03:17
dünyayı dolaş ama istanbul trafiği sana ehlitin veremediği tehlikeleri gösterecektir.
-
07 Ağustos 2012, 17:16
mka19 adlı üyeden alıntı
dünyayı dolaş ama istanbul trafiği sana ehlitin veremediği tehlikeleri gösterecektir.
İstanbulda oturmuyorum çok şükür mersinde oturuyorum mersindede öle aşırı bir trafik yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:14 ----------
Pain adlı üyeden alıntı
Hadi hayırlı olsun,o zaman dökül bakalım:D Ne motor istiyorsun,ilerde sürmek istediğin motor ne.Anlat tanıyalım
Sağolasın valla şimdi apaçi diyeceksiniz ama çelik 125mg yada kuba çita istiyorum çok iyi modifiye oluyorlar
-
07 Ağustos 2012, 18:11
sen mutlu olmuşsun, hayırlı olsun ama aynı zamanda aslında durumun vehametini anlatıyorsun. Hiç motor kullanmamış arkadaş ehliyet sınavını geçmiş. Sen beni dinle güvenli sürüş eğitimlerine katıl. hem de bir çok defa. kitapları oku. bu işi ciddiye al. İşin ucunda ölüm-sakatlık var. İyi bir motor sürücüsü ol, o felsefeyi edin motora öyle bin.
ehliyetin hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız.
-
07 Ağustos 2012, 19:02
İyi de arkadaşlar kursta direksiyon sınavından önce motorla eğitim vermiyorlar mı? yani biz birazda olsa sınavda ne yapılacaksa bize yaptırmışlardı, bizde rahat etmiştik sınavda... ilginç... ve üzücü...
Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...
-
08 Ağustos 2012, 00:36
Motor sürmeyi tam anlamıyla arkadaş çevremden ve babamdan öğreneceğim su an babam şehir dısında gelmesine 8 gün kaldı geldiginde ondan ögrenecem...
-
08 Ağustos 2012, 00:39
Hayırlısı olsun... Aman dikkat... Biraz daha fazla dikkat hemde..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
08 Ağustos 2012, 13:39
İyidir diye Gelişim Sürücü Kursu'na gittik, tee Kağıthane'den Kadıköy. Taksit konusu avantaj, onun dışında bir albenisi yok. Yahu 5 dakika motosiklet mi kullandırılır? Adamlar sadece düz gidebiliyor musun diye bakıyor. Vites değiştirme, dururken ne yaparsın hiç bir şey söylemedi oradaki tombul, dayaklık adam. Kaç kere tartıştım, sabrımı baya zorladı o adam.
Sonuç: Gitmeyi düşünenlere tekrar düşünmelerini söylüyorum. Herşey iyi ama eğitim konusunda fazla iyi değiller maalesef.
-
08 Ağustos 2012, 23:13
Maalesef çoğu kursumuzda motosiklet eğitimi yok. Ben de ehliyet için başvuruda bulunduğumda sınav öncesi bir tur atıp, sınava girip almıştım ehliyeti. Bizim zamanların en güzel yanı sabah teste girip geçtiğimiz durumda öğleden sonra direksiyona girip stresten kurtulmamızdı. Şimdiki stres çekilir gibi değil doğrusu..
-
08 Ağustos 2012, 23:41
-
08 Ağustos 2012, 23:58
hakkında hayırlısı biraderim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)