kendim için değil sizler için bahane motorun yanında kask vermiyorlar bizim de kaska para veresimiz gelmiyor
şaka bi yana ben de kasksız motor kullanmam dalga geçen çok ama aldırmıyorum
Sadece Koruyacak Beyni Olanlar Kask Takar !
saç traşı olduğum zaman eve kadar takmam çünkü berbere kafamı yıkatmam. Pahalı şampuan kutusunun içine ucuz adi şampuan koyuyor. Zaten saçlarım dökülüyor. Genç yaşta kel kalmayayım.
bende hep kask takıyom arkadaşlarım dalga geciyo ama yapcak bişi yok canım kıymetli benim
[COLOR="Black"][B]Onur Etiman ~ [/B][/COLOR]
http://www.facebook.com/home.php#!/NuRo1065
[COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]
Valla kask takmayı seviyorum. Rüzgarı engellediği için motora daha iyi hakim oluyorum. Motorumu ne zaman temizlersem kaskımıda temizliyorum, içinin pedlerini makinada yıkarım, vizörünü özel gözlük camı silme losyonu ve leke bırakmayan fiber bezle silerım, birazda içine hafif bir gül kokusu sıkınca mis gibi ferah ferah kullanıyorum. Kim dalga geçmiş kim gülmüş tın. Ben işime bakarım.
bahane arayan için bulmak okadar zor değil.o tipler kaskın öneminden önce jöleli saçların önemini öğreniyorlar.hava onların lügatlarında tek anlam ifade ediyor.ALLAH ıslah etsin ne diyelim.
BİZİ BİLEN BİLİR,BİLMEYEN KENDİSİ GİBİ BİLİR
tek dostum yalnızlığım
hiç ellerin taşı bana değmez, illa dostun gülü yaralar beni!!!
İtiraf ediyorum eğer level atlayacaksam kask takmıyorum
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Sürülen jölenin miktarı dolayısı ile kasktan daha sert olduğundan takmıyorlar...
Kenar süsü: en sevdiğim modeller kaskı koluna takıp gezenler...
ben bazen kaskın kafamda olduğunu unutuyorum.. kasksız binmem abi asla! ister 10km ile git ister 100km fark etmez. motordan inerken düşen insanlar var kafayı çarptın bi yere ne olacak? yada 10km ile arabaların 2.vitese atamadığı yerde gidiyorsun yavaş yavaş bi çukura girdin zıplattı seni dengen bozuldu düştün arazidesin kafan yastığa düşmeyecek heralde dimi? bi güney bölgesindeki kadar olmasada çanakkale de çok sıcak oluyor çene açılır kaskım var şehir içi kullanırken genelde çeneden açıp öyle kullanıyorum 50km hıza kadar sıcak diye ama o bile hatalı! bence düşünce çenen vursa biyere ne olacak? kask takmamak için bi bahane yok aslında kimse kendini kandırmasın !
kazasız belasız sürüşler.. tekeriniz düz bassın..
siz hızlı gidebilirsiniz ama heryerde değil
Saçlarum joleli hava atamayirum kaza yaptum para bulamayirum motorum pert olmuş ben niye kask takmayirum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)