Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Asya 100-8

REKLAM ALANI

asya 100-8 kullananlar motoru bana tavsiye edebilirmisiniz iyimidir dayanıklımıdır diğer 100lük motorlara göre artı yada eksi yönleri varmıdır açıklarsanız sevinirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Bu motorun 0.ı yokki ?
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

DarkSeleCT93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks rocca 100 max
    bende asya 100-7 var ben ilk baslarda titreşim ve zırıltılardan dolayı bezmiştim meğer motor takozları gevşemiş bi sıktırdım takozları ohh be motor bu dedim
    artıları:
    devir saati ve diger göstergeler çok randımanlı çalışıyor
    motorun tipi stickerları çok güzel
    kullanım klavuzu ve ruhsat bilgisine göre diger 100lüklerden 1,1.5 beygir güçlü
    9600 km oldu daha ampul bile patlatmadı ben 1 günde 2kişi 285 km yol yaptığımızı hatırlıyorum sıcağın ortasında şişme gibi bişex kesinlikle yok
    yakıt çok az 2.7 lt benzinle sıkıştırarak 130 km ve üstü yapıyor
    eksileri :
    servis ağı berbat (bisiklet tamircileri)
    ön amortisör çok yumuşuyor
    uzun lafın kısası tavsiye ederim he bide motoru alırsan amortisôr hidroliklerini kontrol et ve motor takozlarını sıktır 0 olsa bile montaj hatası olabiliyor
    xmuro312 bunu beğendi.

Hocam cup almayı kafaya koyduysan piyasada ki çin motorların hepsi aşağı yukarı aynıdır. Alırken sadece servis olayını ve fiyatı göz önünde bulundurmak gerek.Ben çin motor alma felan demiyorum. Aksine al kardeşim çin al temiz binersen bakarsan motoruna hiç birşey olmaz. Yalnız sana tavsiyem şu olur cup motor alma. Maddi durumunu bilmiyorum ama cup almanı istemem. Bir de titiz bir insansan motorumdan ses gelmesin yağ gibi olsun dersen hiç alma.

yasin.33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çelik SK 100-3
    zevkine göre seç derim ama cup motorlar plastik bi asfalta yapışsan 100tl altında kurtaramazsın debriyajlı al derim korkuluk taktırdın mı yan yatsa da bir şey olmaz
    Sadece Koruyacak Beyni Olanlar Kask Takar !

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Bence cub alma bi süre sonra insan sıkılıyor debriyajlı istiyor Mondial mg 100 prince al.
    Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.

Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu motorun 0.ı yokki ?
    nasıl sıfırı yokki

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Bende 14 yaşında motora bindim dedemlerin köyünde ha neydi ama trafik olmayan yerlerde tarla yollarında yavaş yavaş öğrendim ana yollara kesinlikle çıkmıyordum zaten çıkmayada korkardım arkadaşlarım çıkardı ama ben çıkmazdım.Ama tarla yollarında motor sürmek tecrübe isterr bir nevi cross :D
    xmuro312 bunu beğendi.
    Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)