Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Enjeksiyonludan Er-5 e geçiş. Sizin düşünceleriniz?

REKLAM ALANI
    MF-Hyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 GT250R - 2008 150HS
    Alıntı Naked.34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4 silindir nedir arkadas benim gozumde kari gibi ciglik atan makinadir. 2 silindir V motor yapili Ducati kükrerken 7bin devirren sonra,bakmiyorum bile 4 silindire. Arkadasim alternatif olarak gs500 de dusunebilirsin
    O modele de bakıyorum hocam cevabın için teşekkürler
    150HS > 2008 ST > 2012 ST >

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    regal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmw650gs kawasaki er6 n
    Alıntı MF-Hyo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence yazmalısınız hocam nasıl yani hayal kırıklıgı?
    ya arkadaşım er 5 konuşulduğu kadar rahat bir motor değil bak ben sallamıyorum kullanmadığım bir makına için fikir asla yurutmem yakıtı fazla viraj yok 160 km den sonra dayak yiyorsun rüzgardan er5 e binice herhal 80 km ile yol yabmayı düşünmürsun ? ve asla benzin deponu sıfırı görünceye kadar bitirmemelisin başına şaka bişey gelebilir karburatörün iğnesi takıla bilir ve motora benzin dolmak sureti ile yolda kalabilirsin sen 250r kullanıcısı olarak bu makınadan katiyen memnuniyet ile bahsetmeyeceğin konusunda bahse bile girerim ve daha pek çok şey var ama polem,iik olur diye yazmıyorum ama şunu belirteyim kavasakı kalitesi ayrı bir konu olay benim açımdan kalite si ile ilgili değil sadece konfor rahatlık ekonomi ve en önemlisi viraj kabiliyrti konuları bunlar sıfır bence
    05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    4 silindir 4 problem demektir bunu da unutmayın tabi.

Motosikleti
    2012 GT250R - 2008 150HS
    Alıntı regal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşım er 5 konuşulduğu kadar rahat bir motor değil bak ben sallamıyorum kullanmadığım bir makına için fikir asla yurutmem yakıtı fazla viraj yok 160 km den sonra dayak yiyorsun rüzgardan er5 e binice herhal 80 km ile yol yabmayı düşünmürsun ? ve asla benzin deponu sıfırı görünceye kadar bitirmemelisin başına şaka bişey gelebilir karburatörün iğnesi takıla bilir ve motora benzin dolmak sureti ile yolda kalabilirsin sen 250r kullanıcısı olarak bu makınadan katiyen memnuniyet ile bahsetmeyeceğin konusunda bahse bile girerim ve daha pek çok şey var ama polem,iik olur diye yazmıyorum ama şunu belirteyim kavasakı kalitesi ayrı bir konu olay benim açımdan kalite si ile ilgili değil sadece konfor rahatlık ekonomi ve en önemlisi viraj kabiliyrti konuları bunlar sıfır bence
    Bugün bir er5 deneme sansım oldu gt ye alıstıgım için tabi gidonu filan bi garip geldi fazla hızlı süremedim korktum motor baskasınında olunca tabi kalkısıyla oturusuyla hos bir motor tabi. Siz yüksek hızda ki konforunu kötülemissiniz galiba. Oturus olarak serilik olarak gayet iyi geldi bana. Ayrıca sunu da belirteyim polemik olur demissiniz bu kawasakinin polemik yaratacak kadar büyük bir sorunu olabilir mi gercekten yav nedir bu sorunlar ne kadar kötü olabilir ki diye düsünmeden edemiyorum. Aklıma su geliyor kullanıcı hatası acaba sizin basınıza yakıt konfor dısında motor aksamında ciddi problem mi geldi de böyle yazdınız? Hani olabilir böyle bir durum bizim baslıga da sık sık gelip arkadaslar bu motor krank kırıyormus bu motor soyle yapıyormus cart curt diyen cok ondan sordum

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    arkadaşa yardımcı olmak isterdim aslında,ama görüyorum'ki bu işi bizden iyi bilenler var yoruma hiç gerek yok.

alacağın motor şimdiden hayırlı olsun,kazasız belasız kullanımlar.

dikkat ediyorum yaz ayların'da genelde forum'un sibop ayarları gevşiyor neden acaba ?
    ergün1968 bunu beğendi.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşa yardımcı olmak isterdim aslında,ama görüyorum'ki bu işi bizden iyi bilenler var yoruma hiç gerek yok.

alacağın motor şimdiden hayırlı olsun,kazasız belasız kullanımlar.

dikkat ediyorum yaz ayların'da genelde forum'un sibop ayarları gevşiyor neden acaba ?
    hocam sizde hatalı bilgilere sahipsiniz mesela 4.5lt yakması gibi hyonun ben rahatlıkla ortalamada 3.8-4lt buluyorum hata forumdan undocap die bi arkadaşımız sabit 7 devir 110la 3.2lt yakıyorum diyor siz tutup 4.5lt diyorsunuz NOT:2011 VE ÜSTÜNDEN BAHSEDİYORUM
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    Alıntı Alper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam sizde hatalı bilgilere sahipsiniz mesela 4.5lt yakması gibi hyonun ben rahatlıkla ortalamada 3.8-4lt buluyorum hata forumdan undocap die bi arkadaşımız sabit 7 devir 110la 3.2lt yakıyorum diyor siz tutup 4.5lt diyorsunuz NOT:2011 VE ÜSTÜNDEN BAHSEDİYORUM
    arkadaşım bir motorun minumum yakıt kullanımı vardır,normal yakıt kullanımı vardır ,anormal yakıt kullanımı vardır.rampa aşağı motoru boşta indirir düz yolda 90 km ve üzerine çıkmaz tek kişi motosikleti kullanırsan 3.2 lt yaktırırsın Ebubekir'de öyle yapıyor

bizim motor'da akrapovic egzoz takılı hep üst devirlerde kullanınca malesef 4.5 lt civarında tüketiyor ve kullandıgım hyo 2011 modeldi.
    motosiklet kullanımları farklıdır,ben genelde kullandıgım motosikletleri orta sert kullanırım,yolu buldugum zaman ibre sonlarda gezer ve ne yaktıgına bakmam çünkü yakması gereken yakıt civarı yaktıgı sürece sorun yok.motosiklet zevk aletidir (üst cc ler) ekonomiyi güşünmemek,performansa bakmak lazım.

ekonomiyi düşünen arkadaşlar 250 cc üzeri motosikletlere hiç bakmasınlar,2 veya 4 silindir olması fark etmez.
    yolda giderken durmadan yakıt ibresine bakarsın,bir bakmışsın yoldan çıkıp kaza yapmışsın.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 SA
    Arkadaşim bütçen kisitli ise er-5 derim,tabiiki adam gibisi,turşusu değil.Kawanin en çok ürettiği makinaya sahiptir muhtemelen.GPZ 500,EN 500,KLE 500,ER-5 hepsinde ayni motor var.4-4,5 lt benzin yakar,sorunsuzdur.93 en serisini 20.000 den fazla kullandim.
    Arjantinli69 bunu beğendi.
    AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Motosikleti
    2012 GT250R - 2008 150HS
    Sağolun cevaplar için hocam ama 4-4,5 da yakacagını sanmıyorum 5 leri 6 ları görürüm gibi me geliyor.
    Bu arada hyosung da dediğiniz sartlarda yakar benim motorda öyle smokeheadla ve yüksek devirlerle 4,5-5 i bulur.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)