ya arkadaşım er 5 konuşulduğu kadar rahat bir motor değil bak ben sallamıyorum kullanmadığım bir makına için fikir asla yurutmem yakıtı fazla viraj yok 160 km den sonra dayak yiyorsun rüzgardan er5 e binice herhal 80 km ile yol yabmayı düşünmürsun ? ve asla benzin deponu sıfırı görünceye kadar bitirmemelisin başına şaka bişey gelebilir karburatörün iğnesi takıla bilir ve motora benzin dolmak sureti ile yolda kalabilirsin sen 250r kullanıcısı olarak bu makınadan katiyen memnuniyet ile bahsetmeyeceğin konusunda bahse bile girerim ve daha pek çok şey var ama polem,iik olur diye yazmıyorum ama şunu belirteyim kavasakı kalitesi ayrı bir konu olay benim açımdan kalite si ile ilgili değil sadece konfor rahatlık ekonomi ve en önemlisi viraj kabiliyrti konuları bunlar sıfır bence
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
Bugün bir er5 deneme sansım oldu gt ye alıstıgım için tabi gidonu filan bi garip geldi fazla hızlı süremedim korktum motor baskasınında olunca tabi kalkısıyla oturusuyla hos bir motor tabi. Siz yüksek hızda ki konforunu kötülemissiniz galiba. Oturus olarak serilik olarak gayet iyi geldi bana. Ayrıca sunu da belirteyim polemik olur demissiniz bu kawasakinin polemik yaratacak kadar büyük bir sorunu olabilir mi gercekten yav nedir bu sorunlar ne kadar kötü olabilir ki diye düsünmeden edemiyorum. Aklıma su geliyor kullanıcı hatası acaba sizin basınıza yakıt konfor dısında motor aksamında ciddi problem mi geldi de böyle yazdınız? Hani olabilir böyle bir durum bizim baslıga da sık sık gelip arkadaslar bu motor krank kırıyormus bu motor soyle yapıyormus cart curt diyen cok ondan sordum
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
arkadaşa yardımcı olmak isterdim aslında,ama görüyorum'ki bu işi bizden iyi bilenler var yoruma hiç gerek yok.
alacağın motor şimdiden hayırlı olsun,kazasız belasız kullanımlar.
dikkat ediyorum yaz ayların'da genelde forum'un sibop ayarları gevşiyor neden acaba ?
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
arkadaşım bir motorun minumum yakıt kullanımı vardır,normal yakıt kullanımı vardır ,anormal yakıt kullanımı vardır.rampa aşağı motoru boşta indirir düz yolda 90 km ve üzerine çıkmaz tek kişi motosikleti kullanırsan 3.2 lt yaktırırsın Ebubekir'de öyle yapıyor
bizim motor'da akrapovic egzoz takılı hep üst devirlerde kullanınca malesef 4.5 lt civarında tüketiyor ve kullandıgım hyo 2011 modeldi.
motosiklet kullanımları farklıdır,ben genelde kullandıgım motosikletleri orta sert kullanırım,yolu buldugum zaman ibre sonlarda gezer ve ne yaktıgına bakmam çünkü yakması gereken yakıt civarı yaktıgı sürece sorun yok.motosiklet zevk aletidir (üst cc ler) ekonomiyi güşünmemek,performansa bakmak lazım.
ekonomiyi düşünen arkadaşlar 250 cc üzeri motosikletlere hiç bakmasınlar,2 veya 4 silindir olması fark etmez.
yolda giderken durmadan yakıt ibresine bakarsın,bir bakmışsın yoldan çıkıp kaza yapmışsın.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Arkadaşim bütçen kisitli ise er-5 derim,tabiiki adam gibisi,turşusu değil.Kawanin en çok ürettiği makinaya sahiptir muhtemelen.GPZ 500,EN 500,KLE 500,ER-5 hepsinde ayni motor var.4-4,5 lt benzin yakar,sorunsuzdur.93 en serisini 20.000 den fazla kullandim.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Sağolun cevaplar için hocam ama 4-4,5 da yakacagını sanmıyorum 5 leri 6 ları görürüm gibi me geliyor.
Bu arada hyosung da dediğiniz sartlarda yakar benim motorda öyle smokeheadla ve yüksek devirlerle 4,5-5 i bulur.
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)