Ben de rüzgarlık ile gösterge arasında tam telefona göre bir boşluk var, sürekli oraya koyuyorum.Sık sık da unutuyorum
En son gece vakti bırakıp eve girmişim, sonra aklıma geldi camdan baktım görünüyor mu diye, ışığı yanıp sönüyor "gel de beni al" diyor.Bir koşu gittim aldım, sonra dedim ki herhalde millet bunu alarm ışığı sanıyor :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------
Aklıma geldi, anlatayım da gülün :
Bisikletim var, pasaja kitliyorum, mağazanın vitrin demirleri var oraya.Bir gün sen bisikletle gittiğini unut, eve git yat! Ertesi gün geldim, her kes bana bakıp kıkır kıkır gülüyor, ne olduğunu anlamadım, olan şu:Vitrin demirleri seyyar, gece dükkan sahibi takıp gitmesi lazım, eee,benim bisiklet üstünde kilitli ne olacak? Adam tanıdık, beni rahatsız etmek istememiş, bisikletle beraber demirleri vitrine takmış
Ondan millet bana gülermiş!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:07 ----------
Gene bisikletli bir anım var:Bu sefer bisikleti kaldırımda kendi üstüne kilitleyip, sonra unutup eve gitmişim.Sabah geldim baktım yerinde duruyor, iyi dedim ya bir şey olmamış.
Meğerse : Sabah bizim alt dükkan (vitrinine bisiklet kilitlediğim) işe gelirken bakıyor adamın biri sırtında bir bisiklet yolda gidiyor, "Ya dedim, bu bisiklet bana yabancı gelmedi, seninki galiba, durdum adama seslendim, adam topukladı gitti, ben de aldım bisikleti getirdim"
Helal mal demek ki
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:10 ----------
Bir de telefon anım var :
Arabaya bir şeyler yerleştiriyorum, cep telefonunu da yanda park eden arabanın bagajının üstüne koydum. Biraz uğraşıp işimi gördüm, telefonu alayım diye arkamı bir döndüm:ARABA YOK! Sen ne ara gittin ,hiç sesin çıkmadı mı arkadaş? Gitti gider tabii bulamadık, uğraşıp yenisini aldık..