Bende bi iki mallığımı anlatmazsam olmaz
)))
2-3 Sene önce, KYMCO CK 125 i yeni almışım. Aldığımın 3. günü kaza yapıp bir araba ile çarpıştım. Pek bi yara almadım dizim şiş biraz işte. Kazanın ertesi günü motorun kırılan parçalarını yenileyip devam etme kararı aldım.
Herneyse, kazanın üzerinden 2-3 gün geçti. Yakın bir arkadaşımla bir parkta oturuyoruz. Park eğimli bi yerde. Bi yerde de merdivenleri var.
Şöyle bi baktım merdivenlere.
"ben burdan inerim abi!" dedim. Nerden geldiyse aklıma ! Şekiliz ya
"h....ssstr" kelimesini kullandı. inanamadığımız zaman kullanırız ya.
izle dedim. Merdivenler 20 metre uzakta.
Motora bindim çalıştırdım. Merdivenlere doğru döndüm. Bu arada kaza yüzünden dizimin üzerine tam basamıyorum, acıyor.
Merdivenler de düz değil. Tam olarak L şeklinde. Yani düz iniyor, bir yerde L gibi dönmek zorundasınız. 1 metre çapında anca var iki mesafe arası da.
Neyse, merdivenlerden inmeye başladım, düz kısımlarda sorun yok. Arkadaş uzaktan izliyor beni.
Dönüş kısmına geldik.
Sıçtık dedim dönemeyecez.
Biraz çevirdim motoru sağ sol ileri geri derken tam döndürücem, sol dizin sakat olduğunu unuttum, sol dizime ağırlık vercek şekilde yatırdım, tutamadım tabiki motoru. motorla birlikte çok yavaş bir hızla PAT diye yere düştük.
Kalkamıyorummmmmmmmmmmmmm
Motor dizimin üzerinde hareket edemıyorum ağır geldi hafifcik matür
Arkadaş koşa koşa geldi.
Motoru kaldırdık gülmekten yarılıyoruz.
Arkadaşın bakış açısı bu, başkasına anlattı yanımda, gülmekten duman oldum.
"bu salak inerim diye artislik yaptı, iniyodu da, merdivenleri döndü gözden kayboldu 5 saniye sonra paaaaaaaaaat diye bi ses geldi gittim yanına baktım bu yerde motor da yerde bana bakıyo"