Bir iki mallığım aklıma geldi. anlatayım
Birşey için motorumun servisine uğradım, ne içindi hatırlamıyorum neyse.Bizim servisin sahibinin çaydanlıkçı(chopper) grubu var ,arada dükkanın önünde toplanırlar.O günde 6-7tane dragstar falan toplanmışlar, ben tabi racingle girince ortama biraz dikkat çektim.Motoru bıraktım, işimi hallettim,motorun üstüne oturdum tekrar.O sıra bi arkadaşı gördüm.Gs 1150 si var o arkadaşında, çaydanlıkçılara katılmış.Neyse selam sabah derken motor üstünde 10dk muhabbet ettik vs.Hadi ben gidiyorum dedim,kontağı açtım.
Gösterge testi bitti....
Enjeksiyon çiuv sesi kesildi...
En son kask takılıyken herkese kafa sallandı, tekrar selam alındı....
Veee daaaaaaattt diye bir ses!!! Marş düğmesi yerine kornaya bastım!
O an o mallığı nasıl yaptığımamı yanayım, o kadar kişi önünde olduğunamı bilemedim.
Kafamı çevirip elemanlara bakmadım bile, marşa asıldım çalışır çalışmaz gazladım ve uzaklaştım
Fakat benim tuş kombinasyonlarıyla ilgili sorunlarım var,solak olduğumdan bana ters geliyolar galiba
Bi gün gece eve dönüyorum hızım 120 civarı, yolda herhangi bir ışıklandırma yok, karşıdan gelende yok,uzunları yakayım dedim.
Oda ne? motor bi anda stop etti, yavaşlamaya başladım.Noluyo derken olayı çakmam 10saniyemi aldı
Uzunları yakacağım derken On-off dan motoru stop etmişim.Tekrar marşa bastım, devam ((((: