Bi tane de benden gelsin o zaman..
Sene 2012, henüz ehliyetim yok. Çeşme'den almışım motoru tın tın geziyorum. Manitayı da atıyoruz arkaya şekil hesabı. Neyse 2-3 ay öyle gezdim. Kaşınıyorum ya, hadi dedim İzmir'e gideyim, bastım otobandan gittim inceden. Akşamına arkadaş beni arıyor, gel diyor kafam bozuk takılalım, ben de evle papazım o an tamam diyorum çıkıyorum. Alsancakta buluşuyoruz iki bira alıp oturduk sahilde dertleşiyoruz. Tak bi telefon daha. Grubun en çıkıntısı 'olm tren garındayım gelin beni alın gezelim' napalım derken kendimizi garda bulduk. Cuma akşamı, scooterle 3 KİŞİ zargoların kuş uçurtmadığı yerde fıtı fıtı geziyoruz. Tabii hava güzel dedik parkta yatalım
Sabah bi uyandık etrafımızda insanlar koşuyo böyle ne işiniz var der gibi bize bakıyorlar. Bu çıkıntı olan arkadaş hadi dedi babamın köyüne gidelim. Depoyu fulledik artık ne cesaret geldiyse o an Ankara asfaltına çıktık yine 3 kişi, kapattık 100le gidiyoruz, Bi yandan da arkadakilere bağırıyorum olum bak 100e gidiyoz falan. Direksiyona yatmış bi şekilde giderken gördüğüm üçgen levha kaynar su etkisi yarattı, ne olduğuna anlam veremeden polis abimiz atladı önümüze durdurdu.
Ee beyler ehliyet? - Yok abi
Kask? - Yok abi
Ruhsatı verdim bekliyorum. Bi yandan da dil döküyorum abi yapma etme falan. Dinler mi hiç piyango ayağına gelmiş. Ehliyet+kask+3 kişi binmek.. Yazdı da yazdı. Bi de çekici çağırdı paketledi motoru götürdü
Bizim eller cepte küfrede küfrede köye gittik. Asıl film o an başlıyordu çünkü motoru yaşımdan ötürü üstüme alamamıştım, paranoyak bi arkadaşın üstüne almıştık. O 2 dakikalık telefon görüşmesinde duyduğum küfürler ne yaratıcıydı yarappi
2 yıl geçti aradan yeni sattım cicikızı. Heyt be ne günlerdi