) Cok Güzel Bi Konuya Denk Geldim...
Şimdi arkadaşlar benim o kadar cok hatıram varki bana ehliyet felan verilmez açık açık söylüyorum ama bir çok ben motor sürüyorum diyen adamlarada taş
çıkartırım.
1. Kazamız Ankaranın Keçiören İlçesinde kaza sebebiyle o kadar cok tanişmiş olduğum insanlar varki hepsi ayri bir hikaye.
Olay Şöyle: 2 arkadaşız önümüzde dik bir yokuş altimizda 100 cup iddalaştık dediki 3.vitesde burayi çeker, her neyse girdik yokusa birazda sola meilli dik bir yokus 3 te yarıladık boguldu vites düşürmek için az biraz hiz kestik 2 de de boğuldu panikledik arkamizda arabalar dedim hemen 1. vitese al gazla dememe
kalmadan sen 1. vitesde yokusda gaza yüklen hoooopp 360* dünyamı tersden görmenin ne kadar heycan verici oldugunu hatırladım.
2.Olayım: Lise zamanım öğretmenim sakallarımın uzun oldugunu söyledi ve gidip kesdirmemi söyledi devamsizlik 38 gun yarım gün dahi geç kalsam sözleşme
iptal olucak atilcam her neyse kısa keseyim arkadaşdan aldm motoru cikdim yola benzini bitti 2 km motoru yokus asagi salladm benzin aldm.
Ozamanlarda acemiyim gazlıyorum vızlıyorum dar bir yola 4 vitesle 80 civari girdim yol sola meğilli yine yolun solunda nakliye kamyonu sag tarafda açık garaj girisi ve Park Yapilmaz Tabelasi gir 70 80 ile karşıdan bir taksi cikdi adam bildigin sanki eski Rally ci bir fırladı onume ben kanatlandım park girisinin demirleri ile
Park Yapılmaz levhasının arasına sıkısdı beni üzerinden abartmıyorum 4 metre kuş misali uçurdu ve kask da yokdu allaha şükürler olsun sadece sag ayagım cıkmsdı.
3. Olay aradan 3 sene geçdi hala ayni cup lanetli cup.
Şuan üniversite öğrencisiyim ve hala ehliyetim yok.
Ankarada olanlar bilirler Bahçeli 7. cadde oradayız yine aktığımızı saniyoruz 3. motorcu önümüzde arabali bi arkadaşimiz.
Caddede vızladık cızladık ben gözüme bir hatun kestirdim onu kesiyorum felan önümde ayri bi dünya ben ayri dünyalarda hayaller içerisinde
Arkadaş Çukur görmüş bende fermuar takibi yapıyorum ama aklım kızda.
Sen Frene gömül önümde bende hala kızla hayallerdeyım kafami çevirmemle arabanın arkasina yapişmam ayni anda oldu ama cupların baş belasıdır
Ön disk Abs tak tak çaaat dedi nasl bastiysam bir kitledi arabanın altında baskı balata nerdemiş felan hesabi yapiyorum...
))
Ayaga bir kalktim ben diyim 100 kişi sizdeyin 200 kişi bir bakıyor hatunlar gülüşüyor bir rencide bir rencide oldum.
O gün Bu gündür halen uğramam o caddeye.
4. Olayım Ankaranın yine bir mekanlarından HOŞDERE bilen bilir yine
) ama ben yinede açıklayım (cinsiyetini secmekde zorluk ceken abilerimizin mekanıdır)
Arkadaşlarla toplandık kaynatıcaz felan toplandık gittik felan yapım çalişmasi felan varmiş girdik gezdik cıkarken arkamdan bi araba geldi sellektör korna felan
her neyse yanıma geldı camı açtı ALLAH dedim Bismillahirrahmanirrahim dedim Destur Aklıma Ne Gelirse.
Tra...ti abi geldi dedi yakişikli bi kere arkana binebilirmiyim gezdir beni hesaplaşırız dedi.
Ben panik korku dabbeden aldigim döt korkusu gibi bir korku 1. vitesde yine motor korkudan kaçicakdim yine gazı kökledim eski
taklacı güvercini geri döndü.
Şuan motora yine ve yine biniyorum ehliyetim yok ama yazildim ayrica kanuni phantom almayı düşünüyorum.
) eğer bana katlanıp okuduysanız.
bu yaziya cok derin duygularımı heycanlarımı paylaşmiş bulunuyorum benim için duygusal sizin için izdirap dolu bir yazi bölümüdür.
Okuyup Okumayan Herkese Teşekkürlerimi Sunar İyi Forumlar Kazasız Belasız Sürüşler Dilerim Gözlerinizden Ellerinizden Öper Selamet Ederimmm