tamam. peki ne zman yapcaz ve nerde bu dersi neler öğrencem 12.08.2012 de ankaradayım bi kaç gün dolu olurum ben askerden döndüğüm için...
tamam. peki ne zman yapcaz ve nerde bu dersi neler öğrencem 12.08.2012 de ankaradayım bi kaç gün dolu olurum ben askerden döndüğüm için...
kapalı ortamda isterseniz 5 hafta eğitim alınsın. trafikteki 1 günün tecrübesi farklıdır...
Yanlış anlamayin. egitimi alın tabi. Eğitimdeki bilgilerinizi Mahalle aralarından baslayark pratiğe geçirin. Sakin yerlerden trafiğe baslayark iyice kendinize güven gelene kadar gezin, km yapın. Tabiri caizse bakkala ekmek almaya motorla gidin ;) geçmesi gereken zamanı kendiniz duruma göre belirlersiniz ...
Okan abi gelmiş,
dağılın beyler
Uzun zamandır göremiyorduk abi yazılarını böyle bir organizasyon yaptığından şimdi haberim oldu inşallah şu darboğazı atlatayım gelmek istiyorum bende. Ne kadar çok biliyoruz desekde aslında hiç öyle olmadığının farkındayım ben kendi adıma ömür boyu süren bir eğitim bence bu motor işi..
ANGARAJ
Önemli değil. Benim vitesli motora ilk binmem ehliyet sınavından 10 dkk önce oldu vites olayıni çabuk öğrenirsiniz orası sorun değil ama iş sadece bununla bitmiyor. Korkulacak birşey yok, azami dikkat var ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)