Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

motor almamı engelleyen tek sebep

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 150 Mr Vulture ''
    Vay be derde bak 350 lira. Ne güzell ne güzell.. Allah sana başka dert vermesin.
    xmuro312 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı Kiraz'' adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vay be derde bak 350 lira. Ne güzell ne güzell.. Allah sana başka dert vermesin.
    gerçekten 350 lirayı çok büyük görüyorlar elimde değilki

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    100cc nin 120-135 yapması için 2 zamanlı olması lazım ozaman bile zor

zaten göstergelerin kafadan 20km fazla gösteriyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------

Alıntı xmuro312 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

haklılar!

bende geçen hafta sıfır alacaktım 7000tl vermek zoruma gitmedi o 350tl+koşturmacası eğer muameleci yaptırırsa 400de geçen mebla zoruma gitti gittim 2. el aldım

Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    100cc nin 120-135 yapması için 2 zamanlı olması lazım ozaman bile zor

zaten göstergelerin kafadan 20km fazla gösteriyor
    2 zamanlı ne demek?

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    2 zamanlı ne demek?
    yamaha rx115 hiç duydun mu?

mesela o 2 zamanlı

Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yamaha rx115 hiç duydun mu?

mesela o 2 zamanlı
    ilk defa senden duyuyorum ayrıca 2 zamanlı artık neyse onuda bu gün ilk defa duyuyorum 2 zamanlı olunca ne oluyor

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Oha abi dagılın ya kardes motor alma sen 2-4 zamanlı kesin ehliyette yoktur..
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    biri hayabusa mı dedi? Öyle bişey duydum sanki?
    Re!S*33 ve enginar bunu beğendiler.

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Dagıtma uleynn konuyu Badem abi sınavı gectim hadi bakem :D ehliyet var artık ybr veya drift param neye yeterseee :D
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    hayırlısı olsun izzet. Darısı olmayanların başına

conquista - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki Z750S
    kardeşim kusura bakma ama senin gibiler yüzünden toplum motorculara potansiyel suçlu gibi bakıyor... ehliyetin yok herhangi teknik bilgin yok... yokuşa 3. vitesle çıkacam. 120 - 130 yapacam diyosun... sen önce yaşını doldurup ehliyetini al ondan sonra da motorunu al...hergün yeni bir haber geliyor sizin gibilerden motorsikler kazasında öldü diye... benim altımda 650 cc lik motor var ben bile 130 yapmaya çekiniyorum.. azıcık aklınızı başınıza toplayın...ve buradan site yetkili kardeşlerime sesleniyorum bu tarz başlıkları hemen kapatın... daha yararlı konular tartışalım.. boşa zaman kaybından başka bişey değil...
    GeNç61, Anıl_88 ve enginar bunu beğendiler.

pompei - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    APRILLA ATR-7011
    2 zamanı bilmiyor olabilirsin ama en azından rodajı biliyorsun.Aldırma sen yarışamı katılcak diyenlere alınca güzelce aç motorunu rodajına dikkat et.

GeNç61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hysoung GT 250 R
    Alıntı conquista adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim kusura bakma ama senin gibiler yüzünden toplum motorculara potansiyel suçlu gibi bakıyor... ehliyetin yok herhangi teknik bilgin yok... yokuşa 3. vitesle çıkacam. 120 - 130 yapacam diyosun... sen önce yaşını doldurup ehliyetini al ondan sonra da motorunu al...hergün yeni bir haber geliyor sizin gibilerden motorsikler kazasında öldü diye... benim altımda 650 cc lik motor var ben bile 130 yapmaya çekiniyorum.. azıcık aklınızı başınıza toplayın...ve buradan site yetkili kardeşlerime sesleniyorum bu tarz başlıkları hemen kapatın... daha yararlı konular tartışalım.. boşa zaman kaybından başka bişey değil...
    aynen üstadın dediğine katılıyorumboşa dil döktünüz siz bu arkadasa sakın yanlış anlamayın ama bu cocuk birde vitesli ve 120 135 lerden bahsediyor alındaki ufacık motorla 125 yapınca neolacak sampiyonmu olacaksın bu hız merakı adamı fazla yaşatmaz oyuzden sen gel sakınleş ve yasını doldur önce bir ehliyetini al sonra motorunu alırsın ama önce motorların teknık özelliklerıni ıncele ama önce ehliyet ve eğitim şart kardeşim ....
    BaNa TaKıL EvDeN aTıL )

c90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 500R 2014 HONDA
    arkadaşlar ailem bana sıfırmotor alıcaklar fakat ruhsat ve plaka parası sanırım 350 tl tutuyor fakat Ailem baya büyükbi fiyat olarak görünce motor almyorlar
    deveyi alıyorlar da hamutu mu? sorun oluyor
    bir baba olarak böyle bir bahane uydurmama tek sebep bu motor işine pek olumlu bakmadığım anlamına gelir
    KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
    Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
    Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest

Motosikleti
    Arkadaşım aileni bekleyeceğine çalışıp kendin kazansan? Ben bile kız halimle çalışıp biriktirdim yaşı bekliyorum
    Bekleyemem diyorsun,acele ediyorsun anlıyorum ama aileni de düşün her şeyi onların üstüne yıkma,kendi paranda işin içine girerse daha kıymete biner,özenli kullanırsın ailen de seni takdir eder bak ne güzel mis gibi demişler alıcaz diye nerede bende öyle aile
    xmuro312 ve kemboo bunu beğendiler.

conquista - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki Z750S
    Alıntı Kiraz'' adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım aileni bekleyeceğine çalışıp kendin kazansan? Ben bile kız halimle çalışıp biriktirdim yaşı bekliyorum
    Bekleyemem diyorsun,acele ediyorsun anlıyorum ama aileni de düşün her şeyi onların üstüne yıkma,kendi paranda işin içine girerse daha kıymete biner,özenli kullanırsın ailen de seni takdir eder bak ne güzel mis gibi demişler alıcaz diye nerede bende öyle aile
    bir alkışta 16 yaşındaki birisine motor al diyen arkadaşa gelsin...

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    biraz uzun olacak ama babamın amcasının oğlunun oğlu 18 yaşında 2 hafta olmadı 2 ci el bi ybr aldı. Ehliyeti yok. 3 gündür hastanede yatıyor. Kalçası kırık. Motor kazası. Araba çarpmış. Ehliyeti olmadığı için % 100 suçlu. Ehliyeti olsaydı araba suçluydu. Şikayetçide olamıyor. Ehliyetsiz ve tecrübesiz genç ergenlere kapak olsun. Onun için yazdım bunu.
    conquista bunu beğendi.

delileoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    doktor sol şeridi kapattı gidiyor ama badem yumurta adem hayabusa ile ateş ata ata geliyor motor alacak arkadaşım sana da sesleniyorum 100luk motor alma teker yapamazsin..
    TATLIHIZ bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı conquista adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir alkışta 16 yaşındaki birisine motor al diyen arkadaşa gelsin...
    ehliyet alma yaşı 17 farkındaysan ben bırıktırıp alsın yasıda beklısın dıyorum kı gördüğün üzere yaşı bekliyorum yazıyor orada.
    Dikkatli okuyun lütfen

MotoRizeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CC büyütme aşamasında.
    Kazadan sonra 1 yıldır motorsuzum artık bir motor almak istiyorum ailem plaka masrafları dert etmiyor çünkü para benden çıkıcak. maximum 9 bin tl büççem var.. güçlü enduro tarzı bir motor almak istiyorum bu paralara alabilirmiyim. motor piyasasını son zamanlarda hiç takip edemiyorum. Model lk tercihim BMW önerilerinizi deneyimlerinizin sonucunda paylaşırsanız sevinirim.

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)