ben anlamadım sizinkileri motora o kadar para veriyorlar plakaya 300 tl vermiyorlar
ben anlamadım sizinkileri motora o kadar para veriyorlar plakaya 300 tl vermiyorlar
Sadece Koruyacak Beyni Olanlar Kask Takar !
Sen unut motoru o zman
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
fiyat ne kadar da ?
Sadece Koruyacak Beyni Olanlar Kask Takar !
Yas daha 14 kardeşim önce ehliyetini almalısın.mahalle aralarında baskalarının motorlarını kullanmaya devam et bence şahsa ait motosiklet için henüz erken.ben 20 yasındayım bizimkileri ikna etsem plaka, ruhsat, ehliyet, koruma ekipmanları kendim halledicem ögrenci oldugum halde.ah bu motor sevdası yok mu neler yaptırır insana
[B][COLOR="#000000"]Motorcuya kız verilmez
Motorcuyla arkadaş olunmaz
Motorcuyla yola çıkılmaz[/COLOR][/B]
Aynen abi haklısınız ama çok istiyorum
yaş 14 ise sana hala bayramda el öpünce para verirler onları toplarsın alırsın bir bisiklet. Dur bi, sen motor mu alacaktın bu yaşta?
Doğru aslında bir bayramda para toplayıp birde işe girmeyi düşünüyorum çalışıp ordan çıkarıcam paraları ozaman kesin alırlar
sen evin tek oğlu musun?
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
yine sözümün arkasındayım dün gece arkadaşımda mondial 150 drift ( sanırım ) var ve kendisi çok yetenekli bir kullanıcıdır artçısı ile birlikte basa bildiğin kadar bas kaç km hız yapacağını ölçecem dedim... 100 cc lik motorla 120 yapıyorum diyenlere gelsin bu parça...
benim digital kadranım 104 gösterirken mondialın kadranı 110 115 arasındaydı..
kedidir o kedi...
Peki ya kask ? Mont eldiven ??? Onlar nereden baksan 600-750 tutacak ruhsat oncesi bunlari dusunmelisin bence hatta once bunlari al sonra kalan paraya digerleri
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)