motor almamı engelleyen tek sebep
Reklamlar
-
05 Ağustos 2012, 04:47
Anlıyorum Çok heveslisin ama motorsikletnin yarı parası kadar cezayı yiynce,yada asvaltın kokusunu alnca görcem ben senin motor sevdanı
Reklamlar
-
05 Ağustos 2012, 04:49
YA BENİM DERDİM HIZ DEĞİLKİ MOTORUN İYİ OLMASI ztn buralarda pek fazla hız yapılmaz
-
05 Ağustos 2012, 04:55
xmuro312 adlı üyeden alıntı
YA BENİM DERDİM HIZ DEĞİLKİ MOTORUN İYİ OLMASI ztn buralarda pek fazla hız yapılmaz
ben sana hız demiyorumki artık eskisi gibi dgl herşey çok sıkı devriye gezen polisler tak diye durdurur affetmez, bi dalgınlgna gelse birne çarpsan ALLAH korusun sonra ugraş dur :(
-
05 Ağustos 2012, 04:57
MaMi_33 adlı üyeden alıntı
ben sana hız demiyorumki artık eskisi gibi dgl herşey çok sıkı devriye gezen polisler tak diye durdurur affetmez, bi dalgınlgna gelse birne çarpsan ALLAH korusun sonra ugraş dur :(
yok abi buralarda polisler bakmıyorlar ztn tanıdıkları içinde pek bişey demiyorlar 3000 nüfusluk yer burası ceza flan kolay kolay yemem herkes sürüyor şuana kadar ceza yiyen bile yok
-
05 Ağustos 2012, 05:05
yok abi buralarda polisler bakmıyorlar ztn tanıdıkları içinde pek bişey demiyorlar 3000 nüfusluk yer burası ceza flan kolay kolay yemem herkes sürüyor şuana kadar ceza yiyen bile yok
Belli oldu Sana ne desem boş ,senin için hayırlısı neyse o olsun..
-
05 Ağustos 2012, 05:09
MaMi_33 adlı üyeden alıntı
Belli oldu Sana ne desem boş ,senin için hayırlısı neyse o olsun..
haklısın buradaki polislerden biriside galiba bnm yaşındaki oğluna motor almış benide tanıyor ztn eğer beni durdurursa sorarım ztn bn ona birde derdim hız deil yanlış anlayan arkadaşlar var sadece motor açılsın diye yapıyorum
-
05 Ağustos 2012, 05:10
motora bindikten sonra gaza yüklenirsin istediğini de hani yaparsın bunu ki proflar bile kaza yapıyor senin ilk motorun
-
05 Ağustos 2012, 05:55
14 yaşı motor sürmeye engel değil ama trafiğe çıkmaya engeldir diye düşünüyorum.
14 yaşında birine motor tavsiyesinde bulunmam.
sadece şunu söylerim bence zamanını motor hakkında teorik bilgi alarak değerlendir.
Altın elbiseli adam güzel bir örnektir, umarım sana motorun nasıl birşey olduğunu anlatabilir. Motor işi ucuz iş değildir, basit iş de değildir, çocuk eğlenceside değildir.
Bana şimdi kızacaksın herkez sürüyor falan diye ama ben 17 yaşımı ve gerekli eğitimleri bekleyipte motora bindim günlük 100 km den uzun mesafelere gittiğim oldu Allah'a çok şükür herhangi bir kazam olmadı 6 -7 yıldır. Ama eğitim almadan 15 yaşında binen bir gencimizi toprağa verdik. Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun.
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
-
05 Ağustos 2012, 08:07
Hız yapmıcam diyorsun... Motor acılsın burada 120 gören var benimde görürmü diyorsun Yasın 14 ....Ugrasma bir heves ugruna..Kask ceket falanda almıcaksın kimse takmıyor..Diceksin..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
05 Ağustos 2012, 08:38
Ehliyet almadan, adam gibi ekipman almadan, buradaki üyeler arasında yemin ediyorum üşenmem Eskişehirden kalkar 10 dakikalık yolu gelirim. Gelirkende trafik şube amirinden tut hepsiyle gelirim bir rica ile... Sana bir güzel ceza yazdırırız. Sarıcakaya merkezi ilgilenmiyordur belki ama ben sana bizzat buradan getiririm trafik amirlerini. Şaka yaptığımı filan sanma birinci derece akrabalarımdır.Üstelik kimsenin canını tehlikeye atamazsın.
- Güzel kardeşim ehliyetini al.
- Ekipmanlarını al.
- Trafiğe kapalı ya da tenha yerlerde ehliyeti aldıktan sonra alıştırmalar yap.
Bizler enayi miyiz? Ehliyete, ruhsata, ekipmanlara tonlarca para döküyoruz. Bak tekrar söylüyorum. Eğer ehliyet ekipman almadan yola çıkarsan. Çok rahat şekilde küçücük sarıcakayada trafik şubeye seni buldururum. Motorda gider sanada evrak eksikliği(ehliyet-ruhsat) + trafiği tehlikeye soktuğun için 1500 lira civarlarında toplam ceza yazarlar.Hele birde birisine çarptın mı trafik kazasına karıştın mı vay haline...
the A.G.Z
-
05 Ağustos 2012, 09:02
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
05 Ağustos 2012, 09:07
benim arkadaş var motoru açmış 120 basıyor2. el almış olmasına rağmen sana sıfır motor alınınca açarım dedi ertesi gün 135 yaparsın dedi ayrıca yokuşları rahat çıkıyor kiminin motoru 1. viteste çkarken bu 2. viteste 3. viteste çıkıyor
Çin mallarının göstergeleri fazla gösterir, o hızlardan -20, hatta 30 düş. Kullandım biliyorum.
-
05 Ağustos 2012, 17:09
Anıl_88 adlı üyeden alıntı
Ehliyet almadan, adam gibi ekipman almadan, buradaki üyeler arasında yemin ediyorum üşenmem Eskişehirden kalkar 10 dakikalık yolu gelirim. Gelirkende trafik şube amirinden tut hepsiyle gelirim bir rica ile... Sana bir güzel ceza yazdırırız. Sarıcakaya merkezi ilgilenmiyordur belki ama ben sana bizzat buradan getiririm trafik amirlerini. Şaka yaptığımı filan sanma birinci derece akrabalarımdır.Üstelik kimsenin canını tehlikeye atamazsın.
- Güzel kardeşim ehliyetini al.
- Ekipmanlarını al.
- Trafiğe kapalı ya da tenha yerlerde ehliyeti aldıktan sonra alıştırmalar yap.
Bizler enayi miyiz? Ehliyete, ruhsata, ekipmanlara tonlarca para döküyoruz. Bak tekrar söylüyorum. Eğer ehliyet ekipman almadan yola çıkarsan. Çok rahat şekilde küçücük sarıcakayada trafik şubeye seni buldururum. Motorda gider sanada evrak eksikliği(ehliyet-ruhsat) + trafiği tehlikeye soktuğun için 1500 lira civarlarında toplam ceza yazarlar.Hele birde birisine çarptın mı trafik kazasına karıştın mı vay haline...
kolay kolay kaza yapmam ben yavaş sürerim dedim ayrıca burada pek fazla hız yapılmaz en azından ilçenin içinde yapılmaz 50-60 ancak yaparsın burada dediğim gibi ekipman kask kullanmadan sürenlerde var bir bende yok dedim buraya geldin diyelim burada motor kullananlardan hangisine ceza yazdıracağını bile bilemezsin
-
05 Ağustos 2012, 17:11
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
05 Ağustos 2012, 17:33
doğru sölüyorsun fakat motorcuların genel sorunu ztn hız bazıları 80 geçemiyorum diyor lar hadi hız sorununu geçtim diyelim yokuş çıkma gücünü nasıl halledicem onun motoru yokuşları 2 ile çıkarken bazıları 1le zor çıkıyor
Yanılıyorsun.. Motorcuların genel sorunu hız değildir.. Genel sorunu HAYATTA KALABİLMEKTİR!
100'lük bir çinliyle 120-135 giderek ne kadar uzun süre hayatta kalabileceğini sanıyor arkadaşın?
Tahminimce kaskta takmıyordur.. 100cc motora kask mı takacağım diye?
1100 cc motorla dururken ölenler bile oldu burada..
O yüzden hızı geç, arkadaşlarını boşver.
Eğer böyle bi amacın varsa hız yapacağım, 2.-3. vitesle bayır çıkacağım. Aynaları söküp kask takmayacağım..
Tanıştır beni ailenle gidip ellerini öpüp teşekkür edeyim motor almadıkları için..
@Anıl_88 Sana şu cevabı verdiğine göre.. Bırak hiç yorum yapma zaten bu ergen arkadaşa..
kolay kolay kaza yapmam ben yavaş sürerim dedim ayrıca burada pek fazla hız yapılmaz en azından ilçenin içinde yapılmaz 50-60 ancak yaparsın burada dediğim gibi ekipman kask kullanmadan sürenlerde var bir bende yok dedim buraya geldin diyelim burada motor kullananlardan hangisine ceza yazdıracağını bile bilemezsin
Kaza yapıp yapamayacağını bilemezsin.. Ben 30 la giderken yoldaki kaygan bi sıvı yüzünden asfaltla yüzleştim..
Şehir içinde 50-60 zaten yüksek bir hızdır. Şehir içinde özellikle motosikletliysen 30-35 i geçmeyeceksin.. Çünkü senin tamponun yok!
Yapılsa hız yapıcaksın yani?
Bırak alma motor.. Ciddiyim.
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
-
05 Ağustos 2012, 17:35
arca94 adlı üyeden alıntı
Yanılıyorsun.. Motorcuların genel sorunu hız değildir.. Genel sorunu HAYATTA KALABİLMEKTİR!
100'lük bir çinliyle 120-135 giderek ne kadar uzun süre hayatta kalabileceğini sanıyor arkadaşın?
Tahminimce kaskta takmıyordur.. 100cc motora kask mı takacağım diye?
1100 cc motorla dururken ölenler bile oldu burada..
O yüzden hızı geç, arkadaşlarını boşver.
Eğer böyle bi amacın varsa hız yapacağım, 2.-3. vitesle bayır çıkacağım. Aynaları söküp kask takmayacağım..
Tanıştır beni ailenle gidip ellerini öpüp teşekkür edeyim motor almadıkları için..
her zaman basmıyorlar arada sırada bir basıyorlar ayrıca aynaları sökmek nereden çıktı aklıma yeni getirdin aynaları sökmemki
-
05 Ağustos 2012, 17:36
her zaman basmıyorlar arada sırada bir basıyorlar ayrıca aynaları sökmek nereden çıktı aklıma yeni getirdin
Resimdeki motorun aynaları nerde peki ?
-
05 Ağustos 2012, 17:38
arkadaşım o motorun sağ aynası zarar gördüğü için yan yatırdı motorun aynalarını dik değil resim küçük diye göremiyorsun büyültüp bakarsan anlarsın ztn indir o resmi büyült öyle bak
-
05 Ağustos 2012, 17:39
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Resimdeki motorun aynaları nerde peki ?
Lafı ağzımdan aldın..
her zaman basmıyorlar arada sırada bir basıyorlar ayrıca aynaları sökmek nereden çıktı aklıma yeni getirdin aynaları sökmemki
Arada bir basıyorlar.. Aman ne büyük fark!
Bi gün sökmezsin, iki gün sökmezsin, şanslıysan bi hafta sökmezsin..
Sende böyle arkadaşlar olduğu sürece o aynalar her türlü sökülür..
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
-
05 Ağustos 2012, 17:40
Dostum yaş kaç? Ehliyet var mı? Korumaların var mı? Motosiklet almakla bitmiyor iş.
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)