Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Ayak Üstü Soyuluyorum Yardım :)

REKLAM ALANI
    ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Kurs ücreti niye alıyolar ki bence hiç almamaları lazım. Doğru dürüst bişey öğreten kurs mu var ki. Çoğunluğu veriyor fotokopileri, genelde bu sorular çıkar ezberleyin gelin haftaya sınav var diyor hepsi bu.

Almaları gereken ücret taş çatlasın 100 fotokopi X 10 kuruş = 10 TL / Adam gibi işini yapanlara lafım yok

Ama fiyatlar çok uçuk bencede birimiz bi muhabir ayarlıyalım da, "A2 aldı, ücreti karşılayamayınca motosikletini kursa bıraktı hala 200 TL borçlu" diye haber yapsın,

kursa motosikletimizi sokarken falan çeker, iyi protesto olur
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kurs ücreti niye alıyolar ki bence hiç almamaları lazım. Doğru dürüst bişey öğreten kurs mu var ki. Çoğunluğu veriyor fotokopileri, genelde bu sorular çıkar ezberleyin gelin haftaya sınav var diyor hepsi bu.

Almaları gereken ücret taş çatlasın 100 fotokopi X 10 kuruş = 10 TL / Adam gibi işini yapanlara lafım yok

Ama fiyatlar çok uçuk bencede birimiz bi muhabir ayarlıyalım da, "A2 aldı, ücreti karşılayamayınca motosikletini kursa bıraktı hala 200 TL borçlu" diye haber yapsın,

kursa motosikletimizi sokarken falan çeker, iyi protesto olur
    Yarıldım valla mantıklı yapılmalı

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)