Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Ailem motor almama karsi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 150 Mr Vulture ''
    Alıntı GeNç61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ama motora ehliyeti almadan binmek yok ))) dime kardeslik))
    Elbette ki kim demiş ehliyetsiz diye

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    660 Tenere
    Alıntı MotorHstası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam birebir aynı durumdayız aynı şekilde yaş falan hepsi aynıyoz bende cbr 125r istiyorum fakat ben senelerdir harçlıklarımdan arttırdıklarımı ve bayramda falan büyüklerimin verdiği paraları bir kenera atarak biriktirdim ama ginede bizimkiler laf söylüyor ama ben tüm durumu oturup babama anlattım şimdi o kadar sert bakmıyor bu konuya zamanı geldiğinde biraz zorladım mı tamam diyecektir.Ve ayrıca hiç bir ana baba tamam git olum al demez abim(karşı komşum) da 3 sene önce motor alacaktı ama onunda annesi babası çok karşı çıktılar fakat oda 2-3 ay uğraşlarının sonunda ikna etti ve şimdi altında hyosung gt 650 r var.Umudunu kaybetme zamanı geldiğinde kıyafetleri tam takım giyinip babanın karşısına çıkarsan eminimki ikna olma ihtimali baya yükselecektir.
    Hayirlisi dostum insallah ikimizinde istegi olur )

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------

Alıntı GeNç61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen en iyisi önce bir ehliyetini al ondan sonra motor ve ekipmanlarını alırsın ama önce ehliyet ehliyet herzaman icin mecburdur ehliyeti almadan motoru almak sakıncalı ve tehlikelidir bak ben ilk motorumu 2006 da aldım oda zorla annem babam karsı cıkdı hatta 1 hafta sakladım motorumu amaehliyetsiz senın gıbı dedim hız yapmam saga sola gitmem dedim )
    vel hasıl nefis bu önüne gecemiyorsun canın cekiyor ve motoru almısım yes yeni 0 bir 150cc scoter ve bir ay sonra kaza gecirdim sırf ehliyetim yok diye 25bin tl cebimden yani ailemden cıkdı . tabi herkez kaza yapacakdiye bir kaide yok işin kısası ehliyetim olsaydı kaza yerınden ayrılmazdım100/100 haklıoldugum halde ayak param parcaydı ama ehlyet yok diyeolay yerini terkettim ve cepten ödedim o yuzden herseyden önce ehliyet sevgili kardesim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------

ama motora ehliyeti almadan binmek yok ))) dime kardeslik))
    Ikinizde haklisiniz abilerim ablalarim sag olun soyledikleriniz icin

Benim de motor sürmeme ailem karşı şu an 18 yaşındayım yarın da direkisiyon sınavım var.Ama motosiklet çalışmlarımı babamla yaptım her ne kadar istemeseler de yardımcı oluyorlar ilk motorum da 1991 model jawa laser 250cc gönlüm crossdan yana ama bu baba yadigarını da çok seviyorum.İlerde çalışınca crossa geçebilirim .Önemli olan fazla zorlamadan güzel bir şekilde anlatmak karşı gibi dursalar da yardımcı olacaklardır.

Motosikleti
    660 Tenere
    Alıntı Deathghost adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim de motor sürmeme ailem karşı şu an 18 yaşındayım yarın da direkisiyon sınavım var.Ama motosiklet çalışmlarımı babamla yaptım her ne kadar istemeseler de yardımcı oluyorlar ilk motorum da 1991 model jawa laser 250cc gönlüm crossdan yana ama bu baba yadigarını da çok seviyorum.İlerde çalışınca crossa geçebilirim .Önemli olan fazla zorlamadan güzel bir şekilde anlatmak karşı gibi dursalar da yardımcı olacaklardır.
    Hepinize ayri ayri tesekkur ederim goruslerinizi paylastiginiz icin cok sag olun ))

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)