arkadaşlar motorun fiyatını 4,500,00 ytl olarak belirlemişler yani eski fiyat artık yok heralde temmuz ayının başında ellerinde olucakmış
arkadaşlar motorun fiyatını 4,500,00 ytl olarak belirlemişler yani eski fiyat artık yok heralde temmuz ayının başında ellerinde olucakmış
arkadaşlar böyle bir motor yokmuş cullas yalan söylüyor sahtekar çıktı kırşehir bayiden gelicek ha gelicek diye bekliyoruz ama hala motor yok piyasada anlaşılan gelmeyecek yalancı bunlar böyle motora para falan vermeyin keeway veya regalraptor almanızı tercih ederim
kırşehir bayinin gönderdiği fax elimde isterseniz faxın fotokopisi elimde ama resim ekleyemedim
[IMG]C:\Documents and Settings\zxc\Belgelerim\Resimlerim\motor.jpg[/IMG]faxın fotokopisi üstte arkadaşlar bakabilirsiniz ve sorabilirsinizbarbaros17 adlı üyeden alıntı
C:\Documents and Settings\zxc\Belgelerim\Resimlerim\motor.jpg
bu motoru gözden kaçırmışım gerçekdende muhteşem bir görüntüsü var alan yok ama henuz galiba
Arkadaşlar ben bugün Çullası aradım. Motorun fiyatını 5180 dediler... Amaaaaa Türkiye ye bu motor gelmicek dediler. Gelmemesinin sebebi olarak da aşamadığımız bürokratik engellerden dolayı sadece bu motordan 300 tane istanbul gümrükte yatıyor, onları da iç piyasaya alamıyacaz galiba dediler.. Telefondaki şahıs dediki ''Ben motordan vazgeçtim beyfendi, biz traktörleri bile sokamıyoruz gümrükten, binlerce traktör bağlantısı yapmışız... Ama önümüzü birileri tıkıyor'' Ve aynı arkadaşın iddaasına göre bu modelin motorları honda imiş !!... Bana iki model serisi verdi ( BS 250S-5 ve BS 200S-3A) Bu modelleri yakında piyasaya sokacağız dedi... Ben artık Skygo 200-18 den ümidi kestim !!. Ve söylediği yeni modeller ise internette baktım ATV modeli !!..
Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...
bencede ıyıkı umudunu kesmısın zaten telefondakıde bendım kandırdım senı....
saka bı yana sen bedavaya fılan almaya kalktıysan adamlar basından savmıstır turkıyeyye gelmıyor dıye
Yeni yine yeniden
sağlam gibi görünüyo.. fiyatıda iyiymiş.. türkyede ii satardı..
CBR 600F Honda,
ewet su sogutmalı olması cok buyuk avantaj ayrıca skygo genelde super motorlar uratıyor pekı saglam motormu bu
Yeni yine yeniden
Bugün tekrar Altunizade'deki bayiye gittim, adam nereden tanıdıysa "SG 200-18 için geliyordunuz değil mi?" dedi...
Evet cevabından sonra seneye kadar gelemiyor, artık kesinleşti dedi.
Hala bekleyen varsa artık vazgeçebilirler.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Fiyati 5.180 olmus :D ama motor yok
Fiyat ne olursa olsun, motorun bu sene gelmeyeceği kesin...!
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Bilgi için teşekkürler arkadaşım
hortlatmak gibi olmasın ama çullaş gruba attığım maile cevap vermişler. bu motoru ithalat listesinden çıkarmışlar. bilginize.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Hoca cok saglam olucaktı gelse be.
Yazık olmus.
Peynir ekmeq gibi satardı gibi geliyo bana? (HorT)
Comfirmation Bias
Arkadaşlar bu model çok hoşuma gitti almayı düşünüyorum ama cullaş group yardımcı olmuo başka bayii falan bi yer bilen biri varsa yardımcı olabilirmi
Arkadaşım Çullas grup yardımcı olmuyor derken biraz açarmısın ,hergün oradan geçiyorum ve diyalogumuzda iyidir,
servis işlerini bir arkadaşım yapmakta ,eğer yapabileceğim birşey olacaksa haber ilet ,şimdiden kolay gelsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)