v2 motor nasıl oluyor? v motor ok ama 2 si nedir? hem v motor hem su soğutma ise güzel birşeye benzer heralde, 200 cc az yakar diyecektim ama buna karşın epeyde ağır yaww..
v2 motor nasıl oluyor? v motor ok ama 2 si nedir? hem v motor hem su soğutma ise güzel birşeye benzer heralde, 200 cc az yakar diyecektim ama buna karşın epeyde ağır yaww..
v2 v şeklinde yerleşmiş 2 silindir demek
moor geldi arkadaşlar altunizadedeki bayide mevcut ciddi alıcılara test de ettiriyorlar ben pek beyenmedim biraz ufak ve cılız geldi bana belkide birazda işçiliği sırıtıyor aletin
ben bu motoru beklemekten karnım yırtıldı bide ilkkezx bi motor alacağım için epeyce hevesliyim ama maalesef hevesim kursağımda kaldı bayiiler beni bayaa bi oyaladı en son dayanamayıp çullasın sayfasından bi yetkiliye mail attım gelen cevapta temmuz ortasında bayiilere dağıtılacağını söyledi bende bu senelik vaz geçtim ama benim gibi saf ve temiz bi anadolu çocuğunun duygularıyla oynayan hain gaddar bayiileri şiddetle kınıoyorum
Aman be abicim yardın bizi. Sende temmuzun ortasında binersin nolcek. Karaköydeki merkezinin adresini tam olarak söyleyecek varmı aramızda. Olcan ?? Sanada zahmet veriyorum yaw.tsunami_911 adlı üyeden alıntı
Buralardan gitmek lazım. Uzağa , daha uzağa. Hayır hayır, çok daha fazla uzağa.
@fahricin;
Karaköy Kemeraltı caddesi'nde yolun çift numaralı apartmanlar tarafında.
Açık adresi bilmiyorum ama Galata Köprüsü'nün Karaköy tarafında tramvay yolunu takip ederen Kabataş yönüne yürürsen gireceğin Kemeraltı Caddesi'nde, sağda 2-3 dakika sonra karşına çıkacaktır.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Sağol olcan. Bu arada fooğrafları daha göremedik. Sitedeki şaha kalkmış lifan pozundan başka pozu yok bu aletin. Servis ağı genişleyecek dedi bir yetkilisi buranın, ama sen ne dersin şansı varmıdır, gelecek vaadeden bir aletmidir bu? Yanlış anlama senin bilgin benden fazla olduğu için sana soruyorum. Şimdi ben RR, Doradao v5 ve bunun arasında kaldım. Sen olsan ne yapardın olcan?olcan138 adlı üyeden alıntı
Buralardan gitmek lazım. Uzağa , daha uzağa. Hayır hayır, çok daha fazla uzağa.
Ya arkadaşlar bu motoru bende sabırsızlıkla bekliyorum ama aklıma takılan birşey var ilk nisan ayında gelecekti sonra mayıs oldu sonra haziran şimdide temmuz ortası ya yaz bitti neredeyse motor gelmedi birde motor 3 -4 ayda gelirse parça lazım olduğunda kaç senede gelir acep
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
Bu motorun geliceği falan yok anlaşıldı. Başka firmalarda da olmuştu motorun tanıtımı yapıldı ama kendisi gelmedi. Bu da öyle bişey galiba.
Gelse de sürpriz bi fiyat çıkabilir.
@lambretta&roadcarver, motor geldi galiba 1-2 hafta önce Altunizade'de bir bayide fiyat etiketiyle görmüştüm.
@fahricin, fuar fotoğrafları topiclerinden birinde benim her taraftan çektiğim fotoğrafları vardı bu motorun.Aratıp bulabilirsin...Ayrıca yarın Altunizade-Gümüşsuyu'ndaki bayinin yanından geçeceğim herhalde, uğrayıp üstünde fotoğraf çektirmeye çalışırım.
SG 200-18'in görünüşü gerçekten hoş, Karaköy'deki bayide (potansiyel) müşteriyle ilgilenmeleri hoş ama hakkında başka kayda değer bir bilgim yok.
Servis ağıyla ilgili kesin birşey söyleyemem, Skygo'nun Cross modellerini kullananlardan ayrıntılı bilgi alınabilir sanıyorum.
Ben şimdilik Regal Raptor'a daha sıcak bakıyorum.
olcan bana da regal daha mantıklı geliyor ama buna da bi bakıcam
herk'in de bi su soğutmalı motoru geldi onu da alternatif olarak listeye yazdım
regal önde şimdilik
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla motor hala gelmedi o gördüğünüz motor merkezdeki motor bayi bayi gezdiriyorlar
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
ee temmuzun ortasınba bekle sonna 2 ay sonnaada bineme extra günde 10 miyonda yol parası veer bekle canım nolcak
SKYGO SG200-18 FOTOĞRAFLARI:
Bugün, bahsettiğim Gümüşsuyu'ndaki bayiye gittim, motosiklet birkaç güne kadar onlardaymış, şimdi ise roadcarver'in dediği gibi teşhir amaçlı başka bir bayiye göndermişler, yani fuarlarda gösterilen, Karaköy'de gördüğümüz, Altunizade'de duran ve başka Skygo bayilerinde görülebilecek olan motor şimdilik aynı. Bana söylenen Haziran ayı için sipariş alındığı, motorlar 4495 YTL fiyata 500 YTL peşinatla şimdiden satılmaya başlamış ve çoğu satılmış.
peki arkadaşım ben bu motordan aldım ama elime haziran 10 diye tarih verdiler kesin gelir mi yoksa bayi beni mi kandırıyor karasız kaldım kaporamı alsam mı ne şimdi ne yapıcam bilmiyorum.
arkadaşlar bunun üzerindeki göstergekaç km hız olarak gösteriyor yoksa 140 km hız mı gösteriyor
işte dediğim gibi ben bundan 1 ay önce mail attım çullasın genel merkezine bana temmuz ortası gibi bayiilere dağıtılacak dediler tabi bunu diyen genel merkez...
bence en temizi Lifan Group'a yazıp sormak.
Bende Altunizade'deki bayii'ne sordum.Temmuz'un başında geleceğini ve 500ytl'lik kaporayla satışınada başlandığını söyledi.Daha görmediğim bir makina içinde kaparoyu biraz garip bulmadım desem yeri var.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)