arkadaşlar bendeki 125 mt yi kontrol ettim 2 kere depo fulledim 90 yakıyor km de valla bence çok ben ne yapmalıyım
arkadaşlar bendeki 125 mt yi kontrol ettim 2 kere depo fulledim 90 yakıyor km de valla bence çok ben ne yapmalıyım
motoru değiştirmelisin şaka bir yana devirli kullanmamaya calıs biraz bide oyle dene
çok gerçekten, benim cbr 70-75 kuruş yakıyor. kullanım tarzından olabilir mi, boşa gaz verme ( ara gazı) motora...
abi 90 kuruş bişi değilki bea
90'ın birimi nedir? Herhalde 90bin eski TL, değil mi? 90 yeni kuruş ise, bu 100 kilometrede 35 litreden fazla benzin demektir ki, 12 silindirli super-salon otomobiller bile bu kadar yakmaz.1957chevrolet adlı üyeden alıntı
Ben hesapların km.de kaç kuruş değil de - petrol fiyatlarının sürekli oynadığı bu devirde - 100 km.de kaç litre şeklinde yapılmasından yanayım. Örneğin benim HJ125T 100 km.de 4 litre kadar yakıyor, bu da yaklaşık 10 YKRŞ yapar. Sizinki herhalde 9 YKRŞ, yani normal. Benimkinden bile azmış. Üzülecek birşey yok, CVT aktarımlı motorlar, zincirlilere göre daha çok yakar.
Sağlıcakla...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)