dün balıkesir akçaya geldim çok güzel bir tatil için denizi de güzel suyu serin ama güzel burada olanlarınız varsa tanışmak isterim.
dün balıkesir akçaya geldim çok güzel bir tatil için denizi de güzel suyu serin ama güzel burada olanlarınız varsa tanışmak isterim.
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Akçay güzeldir candır Yerlisiyim bende,10yıl içinde evrim geçirdi,Ayvalığı solladı bodrumla çeşmeye yetişiyor vallahi Görüşmek tanışmak isterdim ama maalesef bu hafta şehir dışındayım,ne kadar daha akçaydasınız?
ayın 4ünde gidiyorum maalesef buradan dönünce ameliyat olacağım
Şimdiden geçmiş olsun,ne diyim kısmet değilmiş demekki,daha sonra gelirseniz görüşürüz inşallah.. Neyse 4üne kadar tadını çıkarın kordonun plajının buz gibi suyu akan çeşmelerinin
bir de b.k kokan sokakları ve kirli denizi var tabii
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
İyi bilmeyene akşam trafiği olduğu doğru tabi ara sokakları kullanıyorum ben,çok turist aldığından kaldırmıyor küçük yer tabi de özgür akman ile aynı akçaydanmı bahsediyoruz Kokuya sebep olan dereler ıslah edildi artık,kirli deniz kısmına gelince merkezinde 500kişiyle aynı anda girerseniz kirli gelir tabi sağa sola kaçın azcık
Ören in mavi bayraklı plajlarınıda gezin derim.
vay efendim sen bana nasıl bilmeyen dersin ben 1977 den beri burdayım falan filan fişne mekan bizim ev pazar yeri ve işlek cadde kalıyoda ondan ara sokaklar yoksa işlevsel.
Onları ayırmaya bile gerek yok zaten,akçaya gelip sol taraf nere? dedinmi ören ayvalık,sağ taraf nere? dedinmide altınoluk asos derler mecbur gezceksin
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------
Bide şu her sokakta parkomatlar olmasa
Şşşşşttt, çok duyulmasın ! Güzel yer aman heryerde söylemeyin Şaka bir yana edremit körfezi çevresi komple güzeldir. Özledim oraları, kısmetse yakında orada olacağım.
---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
2010- ? ITU Formula SAE Takımı
tsubasa kardeşim ben akçaydayım yarı dönüş var bugün tanışabiliriz umarım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)