Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Yardım edermisiniz.Sizce bu motorla bu fiyatı hak ediyormu alınırmı?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Racing tipi bişiler bakıyoruz...
    Merhaba arkadaşlar forumdakilerin doğrultusunda cbr 125 almaya karar verdim ve araştırdım istanbulda ve bütçeme uygun 2 tane buldum ve 1. sini daha önce sizlere göstermiştim ve olabilir alınır demişlerdi.Bir tane daha buldum ve repsol turuncu mavi ben bu rengi daha çok seviyırum ve bu sonradan bulduğumun hiç bir harcı borcu yok 1. sinin muaynesi geçik yani bi sorun çıkarsa muayneden geçiremiycem ama 2. sinin muayne sorunu yok galiba borçu harcı var diye yazmamamış birde 2. linkteki motorun sanki bana benzin deposunun sağ tarafında çizik var vede göçük var gibi geldi birde sizlere sorayım dedim yoksa banamı öyle geliyor resimlerde falanmı öyle gözükmüş bir de sizlerin fikrini alayım dedim ayrıca her 2 motor arasında kıyaslama yapabilirsiniz.Elbette diyeceksiniz ki burdan bakmakla olmaz birde motorun gerçek olarak incelemek lazım eğer ki sizler dersenizki alınır bakılır diye ona göre bilir kişiyide yanıma alıp bakmaya gideceğim.
    Buyrun motosikletler;
    1.http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93771831/detay
    2.http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...95343620/detay
    Yorumlar sizin...

Vakit ayırıp baktığınızdan dolayı teşekkür ediyorum...
    [I][U][B]Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür....[/B][/U][/I]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    arkadaşım 2 side hoş duruyor. Cbr cılar cvp verecektir umarım.

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Siyah olan daha iyi
    Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.

lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Muayenesi yaptırılmamış borcu olan motorlara ben sıcak bakmıyorum. Muayneye götürmeyen adamı bakımı da pekala ihmal etmiş olabilir. Doğan ve kartalla takas aradığına göre kullanış biçiminde kafamda olumsuz imajlar oluşuyor ister istemez. İkincinin de yanlış görmüyorsam sağ tarafında depo sağlam biçimde ezilmiş. İkisini de tercih etme bence.
    Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.

Motosikleti
    Alıntı lycantrophic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Muayenesi yaptırılmamış borcu olan motorlara ben sıcak bakmıyorum. Muayneye götürmeyen adamı bakımı da pekala ihmal etmiş olabilir. Doğan ve kartalla takas aradığına göre kullanış biçiminde kafamda olumsuz imajlar oluşuyor ister istemez. İkincinin de yanlış görmüyorsam sağ tarafında depo sağlam biçimde ezilmiş. İkisini de tercih etme bence.
    Doğru diyorsum muayneye götürmeyen adam bakımlarınıda aksatmış olabilir.ama sağlık sorunu falan demiş belki motor kullanmadığından arac istiyordur diye bir mantık yürüttüm ben fazlada bir parası yoksa ondan şahin kartal falan dedi die düşünüyorum.2.sininde deponun sağ tarafta bişiler var ama her resimde farklı gözüküyor anlamadım gitti

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------

Alıntı Karlıyollar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siyah olan daha iyi
    Renk olarak siyahı daha çok sevdiğin için olabilirmi yoksa normal düşüncenmi?

lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Tabii Şahin Doğan kullananlara karşı gözümde bir antipati oluştuğu için dedim; ikincinin sağ tarafta bir eziklik var gibi sanki; tam belli olmuyor fotoğraflarda. Ama o da açıklamalarda ondan bahsetmemiş. Pek güven duymuyorum açıkçası iki motora da; ama tercih senin tabii istersen git bak al.
    Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.

Motosikleti
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım 2 side hoş duruyor. Cbr cılar cvp verecektir umarım.
    Sağolasın abim bu saatlerde forumdaki çoğu kişi çalışan oluyor yada dışarıda oluyor pek cevap olmuyor iftardan sonra güncel yazıcam ozman den gör yorumları

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------

Alıntı lycantrophic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabii Şahin Doğan kullananlara karşı gözümde bir antipati oluştuğu için dedim; ikincinin sağ tarafta bir eziklik var gibi sanki; tam belli olmuyor fotoğraflarda. Ama o da açıklamalarda ondan bahsetmemiş. Pek güven duymuyorum açıkçası iki motora da; ama tercih senin tabii istersen git bak al.
    evet bu şahin doğan kartalların motosikletlerle sorunu neyse artık durman sıkıştırdıkları için artık motor sürücüleri şahin doğan kartal lafı duydumu birden sinirleniyor eee okadar sıkıştırılırsak olacak bu nefret küpüne çevirdiler bizi

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------

Güncel!!!!

ahmet93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 R
    Hocam gel benim cbr ı satalım sana. 2008 model 26.000 km kırmızı-siyah renk.

Motosikleti
    Alıntı ahmet93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam gel benim cbr ı satalım sana. 2008 model 26.000 km kırmızı-siyah renk.
    Hocam ne kadar istiyosun peki?

Motosikleti
    Güncel!!!!

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Gecende aynı konuydu ya.. Cok sıktı bu cbr muhabbeti..
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

marefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1299 Panigale
    Motor alıcam diye illada kendini sıkıntıya sokma.Senin yaşadığın duyguyu iyi anlıyorum ama acele etme bu motor işinde.Yazmim yazmim dedim ama sana bişiler söylücem.

CBR 125 alıcam diyorsan eğer paranı biriktir yada çalışıosan az bi kredi yardımıyla adam gibi cbr 125 al!! 3.000tl gibi paran var anladığım git ona 2-3 daha koy düzgün cıbıra bin.

Paranın karşıladığı adam gibi motorlara bin.Patlak çatlak motorlarada para verme
    TATLIHIZ bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gecende aynı konuydu ya.. Cok sıktı bu cbr muhabbeti..
    Sıktıysa konuya girmeseydin!!!!

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------

Alıntı marefb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor alıcam diye illada kendini sıkıntıya sokma.Senin yaşadığın duyguyu iyi anlıyorum ama acele etme bu motor işinde.Yazmim yazmim dedim ama sana bişiler söylücem.

CBR 125 alıcam diyorsan eğer paranı biriktir yada çalışıosan az bi kredi yardımıyla adam gibi cbr 125 al!! 3.000tl gibi paran var anladığım git ona 2-3 daha koy düzgün cıbıra bin.

Paranın karşıladığı adam gibi motorlara bin.Patlak çatlak motorlarada para verme
    Hocam söylediklerinde haklısın fakat öğrenciyim çalışmıyorum bu nedenle bir kredi çekemiyorum yaz sezonunda çalışmak içinde bir yer bulamadım heryer sürekli işçi istiyor öğrenciye pek iş yok anlıycağın zaten bu parayıda bayram harçlığı okul harçlığı derken uzunnnca bir süre içinde biriktirdim bende isterim sıfırını almayı fakat nalet olsunki maddi durumum el vermiyor

Motosikleti
    Bak kardesim maddi durum yoksa bakmıcaksın benimde gönlüm istiyor gideyim 4-5 Binlik makine alayım gezeyim maddi durum yok kendi bütceme göre bakıyorum.. Neyse sana birsey demicem.. Yok alt sakalı.. Yok o yu git al 35.000 deki cezalı,borclu harclı makineyi..Kafana Takıcak,Üstüne giyicek ekipmanıda bak,Ha ehliyetinide unutma...
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Motosikleti
    Bak kardesim maddi durum yoksa bakmıcaksın benimde gönlüm istiyor gideyim 4-5 Binlik makine alayım gezeyim maddi durum yok kendi bütceme göre bakıyorum.. Neyse sana birsey demicem.. Yok alt sakalı.. Yok o yu git al 35.000 deki cezalı,borclu harclı makineyi..Kafana Takıcak,Üstüne giyicek ekipmanıda bak,Ha ehliyetinide unutma...
    Arkadaşım 2. el almaya bütçem yetiyor 0 ına yetmiyor ayrıca o makina 35 bin değil 26 binlik bir makina ayrıca cezalı değil herneyse bu konu seni sıkıyorsa yorum bile yapma herkes bu forumda motosikletle ilgili istediğini sormakta serbesttir!!!

Motosikleti
    Alıntı MotorHstası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım 2. el almaya bütçem yetiyor 0 ına yetmiyor ayrıca o makina 35 bin değil 26 binlik bir makina ayrıca cezalı değil herneyse bu konu seni sıkıyorsa yorum bile yapma herkes bu forumda motosikletle ilgili istediğini sormakta serbesttir!!!

Bak kardesim.. senle muhabbetimiz var diye kalbini kırmak istemiyorum..Yoksa böyle sözcükler kurmam..Fakat 26-27 de ki makineye niye 3000 Tl veriyorsun ? Git 0.bi ucuz cinli al bin paranı biraz biriktir..Sonra onuda sat onu al hem tecrübe yapmıs olursun..

Motosikleti
    Bak kardesim.. senle muhabbetimiz var diye kalbini kırmak istemiyorum..Yoksa böyle sözcükler kurmam..Fakat 26-27 de ki makineye niye 3000 Tl veriyorsun ? Git 0.bi ucuz cinli al bin paranı biraz biriktir..Sonra onuda sat onu al hem tecrübe yapmıs olursun..
    Hocam senle muhabbetimiz var biliyorum fakat bugün biraz sinirliyim en iyi arkadaşım dediğim adamdan kazık yedim.kusura bakma bende biraz üstüne gittim ama sende üstüme geldin biraz.Çinli diyorsun evet kuba ramzey çelik motor v.s bunlar cbr ın bire bir aynısını üretiyor çinli olarak fakat bende senin gibi düşündüm fakat forumdaki abilerimin doğrultusunda honda cbr almaya karar verdim çünkü ''çinli alırsan alacağın 2. el honda cbr kadar masraf çıkartır sana aynı para gider gine hiç değilse honda kalitesi olsun git honda al tamircilerde uğraşarak sefil olma.25 binde cbr alıp 50 bine 70 ine kadar insanlar var bu forumda''dedikleri için ben honda cbr 125 r ın 2. eline bakıyorum yoksa bana kalsa bende senin dediğin gibi yapacaktım.

---------- Mesajlar birleştirildi 03-08-2012 - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02-08-2012 23:45 ----------

GÜNCEL!!!!

delileoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bunların kmleri çok yüksek üstelik fiyatları da öyle..sırf grenaji var diye de cbr mı alınır diye düşünmeden edemiyorum..çok daha iyi alternatifler var..var..var..var..

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    aman dostum her ne karar verirsen ver iyi bir ustaya göstermeden sakın ha alma,başına bir sürü iş açarsın Allah korusun
    Karadeniz - Giresun.

Motosikleti
    Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aman dostum her ne karar verirsen ver iyi bir ustaya göstermeden sakın ha alma,başına bir sürü iş açarsın Allah korusun
    Aynen zaten abimle(komşum) birlikte gidip bakcaz kendisi hyosung gt 650r kullanmakta 3 senedir motor kullanıcısı motordan bayağı anlıyor onunla birlikte gidip bakıcaz ardındada onun ustasına götürücez.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------

Alıntı delileoo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunların kmleri çok yüksek üstelik fiyatları da öyle..sırf grenaji var diye de cbr mı alınır diye düşünmeden edemiyorum..çok daha iyi alternatifler var..var..var..var..
    Doğruya doğru km yüksek acaba bir kuba alsam hani şu cbr ın bire bir aynısı olandan hem deneyim yapıp onu satarım hemde 2. motorum 0 olur.Nedersiniz arkadaşlar?Aklıma başka çare gelmiyor.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)