Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yardım edermisiniz.Sizce bu motorla bu fiyatı hak ediyormu alınırmı?

REKLAM ALANI
    delileoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    temiz bi mobilet al daha mantıklı iş yapmış olursun üstelik satmak istesen dakikasında müşterisini bulursun..ya da bi titan ybr cbf de alınabilir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    -ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yerinde olsam temiz bi ybr veya cbf ye bakardım emin ol çoğu cbr 125 ten daha sağlıklıdır. şimdi soracaksın niye diye söyleyim. şimdi kardeşim bu eski kasa cbr 125 hayvanı GENELLİKLE maddi durumu iyi olmayan ona buna hava atmak için alınan taktıkları garip egzozlarla milletin kulağını ''seven'' apaçi diye tabir ettiğimiz tek hücreli canlıların kullandığı motorsikletlerdir. belki dışarda görmüşündür hani çin malı motorlara soba borusu gibi egzoz takıp bağırttıra bağırttıra gezen apaçileri. şimdi sen böylelerinden motor almak istermisin. tabikide istemessin. alacağın 2. el cbr 125 hayvanını da öyle düşün işte. bazı 2. el düşük cc japonlar ucuz ve tipi olduğu için apaçi virüsü bunlara da bulaşmıştır malesef :( şimdi gelelim ybr veya cbf ye. şimdi arkadaşım bu tek hücreli apaçiler bu tarz motorlardan uzak dururlar. çünkü onlar için her zaman motorda şekil, hava önemlidir. motordan çıkan ses daha önemlidir. apaçi kurallarında egzozunu en çok bağırttırıp milletin kafasını en çok ''seven'' bir rütbe daha öne geçer. fakat Allah a binlerce kez şükürler olsun ki ybr ve cbf de ne tip ne şekil ne ses vardır. bunlar çoğu insanın gözünde kurye motoru olarak da geçtikleri için apaçilerin bunları almama, bu tarz motorlardan uzak durma sebepleri arasında bu da vardır. ''aman beni kurye sanmasınlar karizmam olsun bi havam olsun'' diye. onun için GENELDE ybr, cbf tarzı motor kullanan kişiler bilinçlidir efendi biner (çok acelesi olmadıkça kuryeler gibi) altındaki motorun kapasitesini bilir ona göre hareket eder.onun için cbr125 e oranla 2. elde temiz ybr veya cbf bulman daha yüksek ihtimallidir. he tabi bunların arasında da apaçiler varmıdır Tabikide vardır (bkz: angara apaçileri) inşallah biraz yardımcı olabilmişimdir.
    2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25

ibrahim hayırlı olsun...vede kolay gelsin tabii...
    ------------------------
    ben cbr a hiç bulaşma derim....yıl ve km sorun değil sonuçta parasıda ona göre düşer....ama bu cbr ların parçaları çok pahallıdır...
    kuba alıpta 1 cbr parasını tamire verirsin diyenlere bakma derim....sonuçta bunlardan birini alıpta tamirciye 2 kuba parası bayılmakta var...
    bence son çıkan çinlilerden -eski model olupta 2012 diye satılanlardan değil elbette- bir tane alsan cbr dan çok çok makbule geçer...
    honda aslan parçasıdır vs tarzı laflar hep duyarsın bence fazlada sallama...dökük honda ocağına incir ağacı diker...
    apaçi meselesine gelirsek cbr da değil ybr de de bolca mevcuttur...
    bildiğin ustaya gösterme meseleside bence sakat...ustaların yarısına usta demeye en az bin şahit bulman gerekir....o km al kafan rahat olsun....
    şu aralar 2eli iyi durumda mr vulture var...bir değerlendir derim...bence cbr dan daha havalı...ama bu kısmı zevkler ve renkler kısmına
    girdiği için bir şey diyemem...memnun kalırsan uzun sürede değiştirmezsin....
    sağlıcakla kal...

Motosikleti
    Racing tipi bişiler bakıyoruz...
    Alıntı -ZERO- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yerinde olsam temiz bi ybr veya cbf ye bakardım emin ol çoğu cbr 125 ten daha sağlıklıdır. şimdi soracaksın niye diye söyleyim. şimdi kardeşim bu eski kasa cbr 125 hayvanı GENELLİKLE maddi durumu iyi olmayan ona buna hava atmak için alınan taktıkları garip egzozlarla milletin kulağını ''seven'' apaçi diye tabir ettiğimiz tek hücreli canlıların kullandığı motorsikletlerdir. belki dışarda görmüşündür hani çin malı motorlara soba borusu gibi egzoz takıp bağırttıra bağırttıra gezen apaçileri. şimdi sen böylelerinden motor almak istermisin. tabikide istemessin. alacağın 2. el cbr 125 hayvanını da öyle düşün işte. bazı 2. el düşük cc japonlar ucuz ve tipi olduğu için apaçi virüsü bunlara da bulaşmıştır malesef :( şimdi gelelim ybr veya cbf ye. şimdi arkadaşım bu tek hücreli apaçiler bu tarz motorlardan uzak dururlar. çünkü onlar için her zaman motorda şekil, hava önemlidir. motordan çıkan ses daha önemlidir. apaçi kurallarında egzozunu en çok bağırttırıp milletin kafasını en çok ''seven'' bir rütbe daha öne geçer. fakat Allah a binlerce kez şükürler olsun ki ybr ve cbf de ne tip ne şekil ne ses vardır. bunlar çoğu insanın gözünde kurye motoru olarak da geçtikleri için apaçilerin bunları almama, bu tarz motorlardan uzak durma sebepleri arasında bu da vardır. ''aman beni kurye sanmasınlar karizmam olsun bi havam olsun'' diye. onun için GENELDE ybr, cbf tarzı motor kullanan kişiler bilinçlidir efendi biner (çok acelesi olmadıkça kuryeler gibi) altındaki motorun kapasitesini bilir ona göre hareket eder.onun için cbr125 e oranla 2. elde temiz ybr veya cbf bulman daha yüksek ihtimallidir. he tabi bunların arasında da apaçiler varmıdır Tabikide vardır (bkz: angara apaçileri) inşallah biraz yardımcı olabilmişimdir.
    Vay hocam öncelikle bayağıdır görüşemiyoruz konuşamıyoruz inşallah unutmamışındır beni.Hatırlatayım ben ilk motorunu sıfır alacaktın sen ilk binene sen olacaktın falan belki hatırlamana yardımcı olmuşumdur Konumuza gelince söylediğin doğrudur hele ki o soba borusu takanlara apayrı bir gıçığımdır bitanesini görmüştüm bildiğin kafam kadar büyüktü hem kulağa zarar hem görünüşe zarar.Ama ben SS tarzı tutukunu aşığı olan biri olarak ss lere aşığım ondan dolayı diğer modelleri pek tutmuyorum.Sence ben bir ucuzundan bir cbr çakması alsam çelik motor gibi falan onu kullansam bu aradada para biriktiririm ve 2. motorum 0 olur.eğer şimdi ben bir motor alırsam 2. motorumun 0 olması çok zor ama böyle yaparsam 2. motorum 0 olmuş olur bu tür apaçilerle karşılaşmamış olurum nedersiniz?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:40 ----------

Alıntı brds adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ibrahim hayırlı olsun...vede kolay gelsin tabii...
    ------------------------
    ben cbr a hiç bulaşma derim....yıl ve km sorun değil sonuçta parasıda ona göre düşer....ama bu cbr ların parçaları çok pahallıdır...
    kuba alıpta 1 cbr parasını tamire verirsin diyenlere bakma derim....sonuçta bunlardan birini alıpta tamirciye 2 kuba parası bayılmakta var...
    bence son çıkan çinlilerden -eski model olupta 2012 diye satılanlardan değil elbette- bir tane alsan cbr dan çok çok makbule geçer...
    honda aslan parçasıdır vs tarzı laflar hep duyarsın bence fazlada sallama...dökük honda ocağına incir ağacı diker...
    apaçi meselesine gelirsek cbr da değil ybr de de bolca mevcuttur...
    bildiğin ustaya gösterme meseleside bence sakat...ustaların yarısına usta demeye en az bin şahit bulman gerekir....o km al kafan rahat olsun....
    şu aralar 2eli iyi durumda mr vulture var...bir değerlendir derim...bence cbr dan daha havalı...ama bu kısmı zevkler ve renkler kısmına
    girdiği için bir şey diyemem...memnun kalırsan uzun sürede değiştirmezsin....
    sağlıcakla kal...
    Sağolasın hocam ama Ben bir SS tutkunuyum yani kişiye göre onlardaha güzel SS ler güzel değildir bana göre SS ler güzel hani bir laf vardır renkler ve zevkler tartışılmaz diye aynen öyle oluyor.Bu arada karanlıkta yazıyorum bazı kelimeler yanlış eksik yazdıysam affola.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:46 ----------

Alıntı delileoo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    temiz bi mobilet al daha mantıklı iş yapmış olursun üstelik satmak istesen dakikasında müşterisini bulursun..ya da bi titan ybr cbf de alınabilir
    Hocam artık mobiletmi kaldı diyecem ama mutlaka vardır fakat ben bir SS severiyim daha doğrusu mobiletleri sevmem sözüm meclisten dışarı mobilete binmek bile istemem yani.
    [I][U][B]Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür....[/B][/U][/I]

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    3400e 2008 mdoel 18 bindeki cıbır 125i kaçırdığıma pişmanım. eğer ustan motora olur veriyorsa kaçırma. ybr bende biraz pişmanlık yarattı. çinli demiyorum bak "ybr" diyorum.

Motosikleti
    Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3400e 2008 mdoel 18 bindeki cıbır 125i kaçırdığıma pişmanım. eğer ustan motora olur veriyorsa kaçırma. ybr bende biraz pişmanlık yarattı. çinli demiyorum bak "ybr" diyorum.
    Sanırım sende benim gibi ss tutkunsun bende öyle bir ss yi kaçırıp sonra ybreye binsem bende pişman olurdum çünkü senin kalbin onu isterken bunu binmen bir hayal kırıkılığı olmuş seni gayet iyi anlıyorum umarım aynı durumu ben yaşamam.

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Git 0.bi köylü tipi motor al breton falan.. Ehliyete kadar onla takıl paranı biriktir sonra git bi cbr al.. bunu al..
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Ne o gene motormu alıyon İbrahim
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

Motosikleti
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Git 0.bi köylü tipi motor al breton falan.. Ehliyete kadar onla takıl paranı biriktir sonra git bi cbr al.. bunu al..
    Bakcaz artık bişiler ayarlıyom halen araştırıyom inşallah bişiler bulabilirim hayırlısı neyse o olsun diyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:43 ----------

Alıntı kanmix_x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne o gene motormu alıyon İbrahim
    Öyle ya araştırıp MT ye soruyorum bakalım ne yapcaz kafam çok karışık bişiler ayarlıycaz inşallah

Motosikleti
    GÜNCEL!!!!

Motosikleti
    660 Tenere
    Ibrahim ayni kafadaniz kardesim sen git abinle motora bak anladigim kadariyla oda motorlardan anliyor zaten, gerekli cevabi verir sana bende bi ustaya gostericem artik. SS ayri bi olay adam cross sever digeri ss sever dedigin gibi zevkler ve renkler tartisilmaz hayirli aksamlar hepinize.

Motosikleti
    Alıntı MlhCnsz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ibrahim ayni kafadaniz kardesim sen git abinle motora bak anladigim kadariyla oda motorlardan anliyor zaten, gerekli cevabi verir sana bende bi ustaya gostericem artik. SS ayri bi olay adam cross sever digeri ss sever dedigin gibi zevkler ve renkler tartisilmaz hayirli aksamlar hepinize.
    Aynen melih senin diğer konunada yorum yazmıştım aynı kafadayık evet abim motordan iyi anlıyor onunla gidicez umarım sende bir tanıdık falan bulursun yoksam MT den bursada bir usta bulursan sana yardımcı olacaktır yoksa ustalar tanıdık falan olmayınca adam her motor bakmaya gittiğinizde ücret kesiyor yani 1-2 motor basan baya para gidiyor tanıdık birini ayarlamaya çalış.Seninle tanıştığıma memnun oldum MT deki çoğu konuda görmeye başladım seni.seninle uzun muhabbetlerimiz olacak nede olsa aynı kafadayık

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    en azından km düzgünce yazmışlar,edermi etmezmi bilemem ama km düşük araçların nasıl düşük olduklarıda aşikar.
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en azından km düzgünce yazmışlar,edermi etmezmi bilemem ama km düşük araçların nasıl düşük olduklarıda aşikar.
    Çok doğru hocam bazı ilanlar var gine 2005 model 5 bin 8 bin km yazıyor insan km düşürttüğünü bu kadar mı belli eder yani naptın sen ayda yılda bir mi bindin bu motosiklete derler adama o kadarı fazlaya kaçıyor bence en doğrusu adam akıllı yazıp koymak sonradan alan kişinin ahını almazsın sonuçta helala para yemiş olursun...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)