2012 alanların elinde patladı Smdi
Motor hem değer kaybedecek
Hemde bunlari kaçırdım diye uzulecekler
2012 alanların elinde patladı Smdi
Motor hem değer kaybedecek
Hemde bunlari kaçırdım diye uzulecekler
bu Asya ilginc biryer, fakiri asiri fakir, zengini asiri zengin, bir yerde kurusun hesabi yapiliyor, yillik 1000TLnin altina calisanlar, bir yanda 10milyonluk daireler ki bes para etmez
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------
Z Moto icin ayni fiyatli yeni kasa daha avantajli, ayda yilda birkac eski kasa satacak, bu arada cbr250 stok yetmeyecek, simdi onlarda cok satarsa elindeki uc bes kalanin hesabini yapmaz, kaz gelecek kaz gelecek
Çok etkilendim doğrusu. Göstergesinden jantlarına kadar mükemmel olmuş. Şimdi istediği kadar yakabilir, hakkıdır Bu alet 12000 lirayı geçmezse honda'nın satışları epey düşer. Çünkü spor motor diye alınıyor bu motosikletler. İnsanların istedikleri de keskin hatlar. Bu motorda da fazlasıyla mevcut. Kawasaki'nin sitesinde eski modeller kısmı var. Kawasaki her zaman kullanıcı eleştirilerini dikkate almıştır. Z750 de arka maşayı değiştirmeleri gibi(R modelini üreterek) Ninja'da da bayağı dinlemişler ve süper olmuş. Merakla bekleyeceğiz artık..
Yamahadan da bekliyorum böyle bir atak
O da yapicak bole bisi
acikcasi yeni kasa cbr 125-250 gelmeden once cbr almayi dusunurken, bayi bir ay bekle yeni kasalar gelecek, bunlarin uretimi bitecek demisti, o zaman dijital gosterge, kasli yapi falan demisti ama sitede paylasmamistim, kulaktan dolma bilgi oldugu icin bir de honda her yeni kasayi turkiyeye bir iki sene sonra getiriyor diye, simdi diyorum ki keske paylassa idim, bu kasa icinde burada sabahin 5i su an, aklimdayken paylasayim dedim, yarin tasinacagim bir hafta falan girememe durumum var nete, benden simdilik bu kadar, herkese en guzel motorlar nasip olsun insallah, hepinizin tekeri duz bassin, iyi geceler
Fiyatı eski fiyat gbi olursa
Cbr 250 satışı cok düşer
Amaaannnnn
Hemen iddaa, sayısal loto vs. oynamalıyım...
İçim bi acayip oldu
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
ninja yeşil olr
Benim hoşuma gidiyordu ninja Hondaya kıyasladığım zaman
Ama Smdi 250 cc de Baya bi rakipsiz olmuş .
Yine söylüyorum
Cbr 250 r touring gibi bi havası var oturuş pozisyonu ve ebat olarak
Ninja'yi tam zamaninda elden cikarmisim valla elde fena patlardi Aman yamaha bu sene dursun bi yoksa R1'in elde patlamasi daha aci koyar =D
Saka bi yana mukemmel otesi olmus cidden. 10uzerinden 100 verdim her anlamda. 250cc'de son noktadir bu uzun bir sure icin. Dusunmeden alinacak bir motor olmus, o mu bu mu demeye bile gerek yok
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Şu rezalet arka çamurluktan kurtulmuş olması bile yeter:D
yazık değilmi 2011-2012 cilere cok ani ve hızlı olmadımı yutkunamadı adamlar :D çok güzel olmuş tasarlıyanı tebrik ederim param olsa gelince hemen alırdım ama param yok o yüzden almayı düşünmüyorum polyanacılık oynuyorum hyo da güzel diyorum :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Yine çin malı lastikleriyle geliyor. Eskisi kadar dengeli ve muhteşem virajı olduğu sürece bu motor alınır. 1000'lik kullanıyo olsam bile illa bi ninja 250 alırdım
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
eeee bunun yanında 2012 öncesi modeller 90 lardaki motorlar gibi kaldı. Artık klasik motor severler alir 2012 ve öncesini :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
maşallah jantlar yakıyor arı peteği papatya disk cuk oturmuş san ki 1000cc gibi heybetli
fakat tarzım değil illa ki Naked
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)