Yeni kasa kawasaki ninja 250ler yakinda vizyonda almayi dusunen varsa belki isine yarar
bu da gosterge paneli
Yeni kasa kawasaki ninja 250ler yakinda vizyonda almayi dusunen varsa belki isine yarar
bu da gosterge paneli
enjeksiyon yoksa bende yokum makyaj gayet başarılı olmuş kawasaki elini bol alıştırmış bu işi yaparken
Bide hadibakalım patladımı şimdi elde 2011 ve 2012 ler
güzel olmuş. Millet kadran eski model gibi duruyo diye hep şikayetçiydi
Kafa grenajını çok şişirmişler gibi yer gözükebilir
Cahillerle tartışmaya girmeyin. Ben hiç yenemedim.-İmam Gazali-
kawasaki 250 cc sınıfı tasarımında 3-4 level birden atlamışlar ama arka fren hala çift piston..umarım arkanın hafifliği içinde bir çözüm bulmuşlardır.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
yeni almayi dusunenlerin bilgisi olsun istedim, eski kasayi alip bir hafta sonra yeniyi gorup uzulmektense, isteyen beklesin, eski-yeni kasa cbr125 te eski kasayi alan hem daha pahaliya aldi hem eski iste, son donem alanlara ayip etti honda, gerci yeni kasa da piyasada yoktu, zam uzerine zam yedi o galiba hondanin eski kasacilara kiyagi
bu arada fiyat nedir bilen varmı?
motor popüler söylemle on numara beş yıldız olmuş...
Adeta 600RR ZX-10 yavrusu ama tüm bu güzel görünüşte tek sırıtan 130 arka lastik olmuş. keske yeni bir çatal kullanıp 150mm lastik ve jant seçilseymiş
Duke 125 te bile 150 lastik var
Dizayn mukemmel olmus ve sonunda o fiyasko gostergelerden kurtulmuslar alana simdiden hayirli olsun
beyaz olanı güzel olmuş
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Arka lastiği 140 yapmışlar. Japonya sitesinde açıklamaları da var: http://www.kawasaki-cp.khi.co.jp/mcy...3_ex250lm.html
fiyat eski kasa ile ayni olacak ama yeni kasada ABSli ve duz secenegi olabilir ( Turkiyeye ABSli modeli de gelecek diye dusunuyorum )
Ilginizi cekiyor ise daha fazla resim icin http://www.kawasaki-cp.khi.co.jp/mcy...m_gallery.html bakabilirsiniz.
250 CC ss için, çok tok bi duruşu var güzel olmuş inşallah kullanımıda görüntü kadar iddalıdır. Helal
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
bence bu motor ortalığı karıştıracak cinsden olmuş sitil olarak fiyat eskisiyle aynı olursa baya bir tutar
kawa artık bu kasayla yine bi 10yıl devam eder..Fiyatı abartmaz ve 2013 fuarda getirirlerse, yeni model motorun tadını çıkarmak çok keyifli olur Göstergeye 10üzerinden 15 puan veriyorum! zx10 da bile saçma sapan full dijital kullandılar ama bu gösterge müthiş olmuş!
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Bu motosiklet çok satar
Cahillerle tartışmaya girmeyin. Ben hiç yenemedim.-İmam Gazali-
Beyendim kawasaki zaten tasarım açısından japonlar arasında lider konumda,italyanlara en yakın firma.Frenler markasızmı yoksa photoshopla silmişlermi tokina gibi duruyor.Ktmdeki brembolardan sonra biraz çalmışlar gibi parçadan.
Olmuş işte demekki oluyormuş eski kadranlar tip igrenc idi toparlamislar iyi olmuş
www.erkakurye.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)