Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Sonunda birileri beni Anladı :))

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 150 Mr Vulture ''
    Alıntı GeNç61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok olurmu öyle sey gaza gelme kuryecilik yapmakistiyorsan fast food mekanlarına bir git iyide maasları var ) 800 1000 Tl arası alanlar var hem hersaat herdakika motor ustundesin )) hemde benzin bitti para yokki benzin alayım derdinde yok motor sirketin benzin zaten her zaman ful oh sen sadece pizza abur cubur getir götur)
    a2 ehliyetimi alayım da hele bir beni almayan fast-food mekanını yakarım harbiden varsa öyle bişi niye girmeyeyim ki

Alıntı ÖzLeMKaYrA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ama kışı unutmayın soğuk olur oralar.. Kiraz daha evvel neler kullandın. Bende 4 yıldır motor kullanıyorum ama küçükken çok bisiklete bindim. Temel sağlam yani ama genede dikkat refleks ve trafiği izlemek önemli...
    Kışın her yer soğuk,soğuktan nefret ediyorum Daha evvel bisiklet,elektirikli bisiklet,scooter motor ve eniştemin yarı vitesli yarı otomatik motorunu kullanmıştım Tabi bunlar şu an için yeterli değil.Dahaaa çoook başlardayım. 4 yıl çok süper bir rakam bende artık yollara savrulmak istiyorum!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ÖzLeMKaYrA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki An 125 HK, RKS Titanik, RTR TVS Apache
    Şehir içi baya kullandım uzun mesafe ama uzun yol sadece arabayla yaptım.... Çook istiyorum motorla uzun yol yapmayı. Şöyle tam teşekküllü...
    Kiraz'' ve aquarist4 bunu beğendiler.

GeNç61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hysoung GT 250 R
    Şehir içi baya kullandım uzun mesafe ama uzun yol sadece arabayla yaptım.... Çook istiyorum motorla uzun yol yapmayı. Şöyle tam teşekküllü...
    uzunyol icin yanina illaki bir yol arkadasi sart ben bu pazartesi sabahi 4 gunluk bir trabzon rize artvin batum seyahatine cikacaim cadir uyku tulumumda hazir kita gunumu bekliyorum )) aksilik olmazsa guzel bir gezi olacak 23 agustos batum motor festivalinden önce bir ufak bir gezi
    Kiraz'' bunu beğendi.

Motosikleti
    Abi beni 4 gün sarmaz yıllık izin belli ama gönlümde 1 ay yatıyor ama kimsenin zamanı olmaz bende dahil...

Motosikleti
    Bende Bursadan başlayıp egeyi gezmeyi istiyorum,seneye yazın

uzunyol icin yanina illaki bir yol arkadasi sart ben bu pazartesi sabahi 4 gunluk bir trabzon rize artvin batum seyahatine cikacaim cadir uyku tulumumda hazir kita gunumu bekliyorum )) aksilik olmazsa guzel bir gezi olacak 23 agustos batum motor festivalinden önce bir ufak bir gezi
    Vay bee.. Vallaha özendim 1 gün olsun benim olsun

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Kiraz'' adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    a2 ehliyetimi alayım da hele bir beni almayan fast-food mekanını yakarım harbiden varsa öyle bişi niye girmeyeyim ki

Kışın her yer soğuk,soğuktan nefret ediyorum Daha evvel bisiklet,elektirikli bisiklet,scooter motor ve eniştemin yarı vitesli yarı otomatik motorunu kullanmıştım Tabi bunlar şu an için yeterli değil.Dahaaa çoook başlardayım. 4 yıl çok süper bir rakam bende artık yollara savrulmak istiyorum!
    aman sen yine de savrulma efendi efendi kullan
    Kiraz'' bunu beğendi.
    Ninja

Motosikleti
    hysoung GT 250 R
    Abi beni 4 gün sarmaz yıllık izin belli ama gönlümde 1 ay yatıyor ama kimsenin zamanı olmaz bende dahil...
    4 gunluk sadece artcı olan arkadasımın vakti olmadıgı için okadar yapa bileceim ama 20 gun oldu trabzona geleli zaten burada tanıdıgımolmadıgı için fazla bır aktivitem olmadı ama zaten 4 gunluk geziden sonra baya bir gurup la batuma tekrardan gececeiz bir aksılık olmazsa nasıl olsa 1 eylüle kadar boşum ))

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------

kiraz hele sen hayırlısı ile ehliyetini ve motorunu alda yaza daha cok var ) bir gurup olup gezersiniz bastan basa) ama cook işin ve para lazım en az elbise kask ve korumalıkların için 1500 tl lazım )
    BaNa TaKıL EvDeN aTıL )

Motosikleti
    Maşallah maşallah allah nazardan saklasın gayet güzel bir program ve zamanın olması avantaj.. peki maliyet?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------

Bana mı dedin Kiraza mı? Ehliyet için...

Motosikleti
    hysoung GT 250 R
    maliyet pek birsey deil ramazan oldugu için yeme içme iftar ve sahur arası öteki turlu zaten depo 70tl fulleniyor ve 400 km yol yapıyor kaba taslak 500tlyibulur maliyet nekadar gezilecek merak edilen mekan okadar maliyet diye birsey yok =))

ehliyet olayını kiraza dedim yılbaşından önce alamaz ehliyeti b yi beklerse ama sadece a2 yi alır ama ciftini almak isdemis oda yılbasıdan sonraya kalıyor )
    BaNa TaKıL EvDeN aTıL )

Motosikleti
    Evet bende aralık sonunda kursa gitmiştim mayısta sınavlarım bitmişti. Dosyayı almam biraz sürmüştü yoksa haziranda elimdeydi uzun sürüyor gerçekten

Motosikleti
    hysoung GT 250 R
    aynen bakalım kiraz ala bilecekmi işin acıklı tarafı b ehliyetide alıcak amadaha yasını doldurmamış ve eylülde dolduracak veilk b nin sınavlarına girecekkaznacak ve direksiyon sınavınıda vercek ve ondan 1,2 aysonrada motor sınavına girekec acıklanacak dreksıyon sınavına girecek en azıdan mart ayında sertifikasınıo ala bilecek sanırım ve bu zaman zarfında okuluda var ) allah kolaylık versın kiraz sana))
    BaNa TaKıL EvDeN aTıL )

Motosikleti
    Ama zor değil hep ilk sınavlarda geçmiştim ben iyi puanlarla bide babam sayesinde eski motorlardanda anlıyorum... trafiğide severdim küçüklüğümden beri faydası oldu yani artık otomatiğe bağladım yani. İlk yardımda liseden kalma fen derslerinden takviye... oldu İşte kolaylıkla..
    Kiraz'' bunu beğendi.

Motosikleti
    hysoung GT 250 R
    taabiki sınavlar cok basit sınavlardan sıkıntı deil ama kirazın durumu hemokul hem ehliyet kursuna gitmek vede gec almasını sebebiise en önce byialacak onun içinde sanırım eylül ayında yasını dolduruyor yoksa snavlar cok basit ve eglenceli))
    BaNa TaKıL EvDeN aTıL )

Motosikleti
    Sana bana kolay geliyor ama çoğu insan anlamıyor öğretmen anlatıyor o anlamıyor çok gülerek geçti dersler emin ol ve haklısınız okulla beraber zor zaten derslerden kafa dolar. Ben artık eskisi gibi çalışamıyorum kafa almıyor...

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    oooo bu konu almış başını gitmiş bende böyle tahmin etmiştim
    senin için hayırlısı olur inş ehliyet almak o kadar zor bir şey değil sadece paraya bakıyor....
    büyük şehir olunca tabi dosya işlemleri uzun sürüyor...
    Kiraz'' bunu beğendi.

Motosikleti
    Oo Kiraz kayıp geç oldu uyumuştur herhalde. Bende son demlerimi yaşıyorum artık yarın İş... valla en güzeli reşit olur olmaz almak ehliyeti...
    Kiraz'' bunu beğendi.

Motosikleti
    hysoung GT 250 R
    kurlardaki gülmece samata olmasa zaten cekılmez ) herkez put gibi dinlese zaten zevkiolmaz ) eğlence aksamında olunca daha iyi oluyor benım katıldıgımda benımle bırlıkte olan bircok kişi kalmıs )tı vede couda son haklarında almıslar ) sadece eglenırken öğrenmeyde bakcaksın sadece hocayı kavrasan gerisi geliyor) konu sahibimısıl mısıl sizde limoni diyorsunuz ben sahura kadar takılır sonra yatar nasıl olsa ben izinliyimzamanım boll)) hayırlı geceler size)
    Kiraz'' bunu beğendi.
    BaNa TaKıL EvDeN aTıL )

Motosikleti
    Şanslısınız... önümüzdeki yıl planlarım motor ve tatil çok uzun zaman oldu ve bunu hak ettim de kızım var İşte hoş kendisi yazları 1aylığına büyüklerine gidiyorda seneye allah kerim... iyi geceler
    Kiraz'' bunu beğendi.

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Forumdan Cakalaz arkadaşımızın sürücü kursu var ve A2 de variyor,bence ona bi sormak lazım fiyat normal mi diye??
    Karadeniz - Giresun.

Motosikleti
    Alıntı sedici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aman sen yine de savrulma efendi efendi kullan
    Savrulmak biraz abes kaçmış haklısın

kiraz hele sen hayırlısı ile ehliyetini ve motorunu alda yaza daha cok var ) bir gurup olup gezersiniz bastan basa) ama cook işin ve para lazım en az elbise kask ve korumalıkların için 1500 tl lazım )
    Tabiki de onlar içinde para ayırdım ama o kadar mevla değil elbetteki kask eldiven dizlik vs. Ustalaştıkça diğerlerini de edinirim Grup edineceğim kendime öyle planlarım da var bakalım hayırlısı

ehliyet olayını kiraza dedim yılbaşından önce alamaz ehliyeti b yi beklerse ama sadece a2 yi alır ama ciftini almak isdemis oda yılbasıdan sonraya kalıyor )
    aynen bakalım kiraz ala bilecekmi işin acıklı tarafı b ehliyetide alıcak amadaha yasını doldurmamış ve eylülde dolduracak veilk b nin sınavlarına girecekkaznacak ve direksiyon sınavınıda vercek ve ondan 1,2 aysonrada motor sınavına girekec acıklanacak dreksıyon sınavına girecek en azıdan mart ayında sertifikasınıo ala bilecek sanırım ve bu zaman zarfında okuluda var ) allah kolaylık versın kiraz sana))
    Eylül kontejyanı dolmuş zaten ekime yazılıcam haftaya Anlaşılan benim motor depoda beklicek he? Olsun her gün iner bakarım Keşke şu okul denen illet başımda olmasa
    öğrendiğimizde bir şeye benzese.. Neyse.

Oo Kiraz kayıp geç oldu uyumuştur herhalde. Bende son demlerimi yaşıyorum artık yarın İş... valla en güzeli reşit olur olmaz almak ehliyeti...
    Buralardayım teyzemle araba sürdük malum pekiştirmem gerekiyor bilgilerimi
    Reşit oldukta kimlik rezalet.. Arkadaş adım-soyadım dışında her şey yanlış .

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------

Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Forumdan Cakalaz arkadaşımızın sürücü kursu var ve A2 de variyor,bence ona bi sormak lazım fiyat normal mi diye??
    Soralım Bakalım,sağol

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)