Sonunda birileri beni Anladı :))
Reklamlar
-
02 Ağustos 2012, 22:30
Reklamlar
-
02 Ağustos 2012, 22:46
Şehir içi baya kullandım uzun mesafe ama uzun yol sadece arabayla yaptım.... Çook istiyorum motorla uzun yol yapmayı. Şöyle tam teşekküllü...
-
02 Ağustos 2012, 23:03
ÖzLeMKaYrA adlı üyeden alıntı
Şehir içi baya kullandım uzun mesafe ama uzun yol sadece arabayla yaptım.... Çook istiyorum motorla uzun yol yapmayı. Şöyle tam teşekküllü...
uzunyol icin yanina illaki bir yol arkadasi sart ben bu pazartesi sabahi 4 gunluk bir trabzon rize artvin batum seyahatine cikacaim cadir uyku tulumumda hazir kita gunumu bekliyorum )) aksilik olmazsa guzel bir gezi olacak 23 agustos batum motor festivalinden önce bir ufak bir gezi
-
02 Ağustos 2012, 23:07
Abi beni 4 gün sarmaz yıllık izin belli ama gönlümde 1 ay yatıyor ama kimsenin zamanı olmaz bende dahil...
-
02 Ağustos 2012, 23:18
Bende Bursadan başlayıp egeyi gezmeyi istiyorum,seneye yazın
GeNç61 adlı üyeden alıntı
uzunyol icin yanina illaki bir yol arkadasi sart ben bu pazartesi sabahi 4 gunluk bir trabzon rize artvin batum seyahatine cikacaim cadir uyku tulumumda hazir kita gunumu bekliyorum
)) aksilik olmazsa guzel bir gezi olacak 23 agustos batum motor festivalinden önce bir ufak bir gezi
Vay bee.. Vallaha özendim 1 gün olsun benim olsun
-
02 Ağustos 2012, 23:42
Kiraz'' adlı üyeden alıntı
a2 ehliyetimi alayım da hele bir beni almayan fast-food mekanını yakarım
harbiden varsa öyle bişi niye girmeyeyim ki
Kışın her yer soğuk,soğuktan nefret ediyorum
Daha evvel bisiklet,elektirikli bisiklet,scooter motor ve eniştemin yarı vitesli yarı otomatik motorunu kullanmıştım
Tabi bunlar şu an için yeterli değil.Dahaaa çoook başlardayım. 4 yıl çok süper bir rakam bende artık yollara
savrulmak istiyorum!
aman sen yine de savrulma efendi efendi kullan
-
02 Ağustos 2012, 23:50
BaNa TaKıL EvDeN aTıL
)
-
02 Ağustos 2012, 23:53
Maşallah maşallah allah nazardan saklasın gayet güzel bir program ve zamanın olması avantaj.. peki maliyet?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------
Bana mı dedin Kiraza mı? Ehliyet için...
-
02 Ağustos 2012, 23:55
-
03 Ağustos 2012, 00:01
Evet bende aralık sonunda kursa gitmiştim mayısta sınavlarım bitmişti. Dosyayı almam biraz sürmüştü yoksa haziranda elimdeydi uzun sürüyor gerçekten
-
03 Ağustos 2012, 00:07
aynen bakalım kiraz ala bilecekmi işin acıklı tarafı b ehliyetide alıcak amadaha yasını doldurmamış ve eylülde dolduracak veilk b nin sınavlarına girecekkaznacak ve direksiyon sınavınıda vercek ve ondan 1,2 aysonrada motor sınavına girekec acıklanacak dreksıyon sınavına girecek en azıdan mart ayında sertifikasınıo ala bilecek sanırım ve bu zaman zarfında okuluda var ) allah kolaylık versın kiraz sana))
BaNa TaKıL EvDeN aTıL
)
-
03 Ağustos 2012, 00:15
Ama zor değil hep ilk sınavlarda geçmiştim ben iyi puanlarla bide babam sayesinde eski motorlardanda anlıyorum... trafiğide severdim küçüklüğümden beri faydası oldu yani artık otomatiğe bağladım yani. İlk yardımda liseden kalma fen derslerinden takviye... oldu İşte kolaylıkla..
-
03 Ağustos 2012, 00:31
taabiki sınavlar cok basit sınavlardan sıkıntı deil ama kirazın durumu hemokul hem ehliyet kursuna gitmek vede gec almasını sebebiise en önce byialacak onun içinde sanırım eylül ayında yasını dolduruyor yoksa snavlar cok basit ve eglenceli))
BaNa TaKıL EvDeN aTıL
)
-
03 Ağustos 2012, 00:38
Sana bana kolay geliyor ama çoğu insan anlamıyor öğretmen anlatıyor o anlamıyor çok gülerek geçti dersler emin ol ve haklısınız okulla beraber zor zaten derslerden kafa dolar. Ben artık eskisi gibi çalışamıyorum kafa almıyor...
-
03 Ağustos 2012, 00:39
oooo bu konu almış başını gitmiş bende böyle tahmin etmiştim
senin için hayırlısı olur inş ehliyet almak o kadar zor bir şey değil sadece paraya bakıyor....
büyük şehir olunca tabi dosya işlemleri uzun sürüyor...
-
03 Ağustos 2012, 00:43
Oo Kiraz kayıp geç oldu uyumuştur herhalde. Bende son demlerimi yaşıyorum artık yarın İş... valla en güzeli reşit olur olmaz almak ehliyeti...
-
03 Ağustos 2012, 00:54
-
03 Ağustos 2012, 01:10
Şanslısınız... önümüzdeki yıl planlarım motor ve tatil çok uzun zaman oldu ve bunu hak ettim de kızım var İşte hoş kendisi yazları 1aylığına büyüklerine gidiyorda seneye allah kerim... iyi geceler
-
03 Ağustos 2012, 01:23
Forumdan Cakalaz arkadaşımızın sürücü kursu var ve A2 de variyor,bence ona bi sormak lazım fiyat normal mi diye??
-
03 Ağustos 2012, 01:26
sedici adlı üyeden alıntı
aman sen yine de savrulma efendi efendi kullan
Savrulmak biraz abes kaçmış haklısın
kiraz hele sen hayırlısı ile ehliyetini ve motorunu alda yaza daha cok var
) bir gurup olup gezersiniz bastan basa
) ama cook işin ve para lazım en az elbise kask ve korumalıkların için 1500 tl lazım
)
Tabiki de onlar içinde para ayırdım ama o kadar mevla değil elbetteki kask eldiven dizlik vs. Ustalaştıkça diğerlerini de edinirim Grup edineceğim kendime öyle planlarım da var bakalım hayırlısı
ehliyet olayını kiraza dedim yılbaşından önce alamaz ehliyeti
b yi beklerse ama sadece a2 yi alır
ama ciftini almak isdemis oda yılbasıdan sonraya kalıyor
)
aynen bakalım kiraz ala bilecekmi işin acıklı tarafı b ehliyetide alıcak amadaha yasını doldurmamış ve eylülde dolduracak veilk b nin sınavlarına girecekkaznacak ve direksiyon sınavınıda vercek ve ondan 1,2 aysonrada motor sınavına girekec acıklanacak dreksıyon sınavına girecek en azıdan mart ayında sertifikasınıo ala bilecek sanırım ve bu zaman zarfında okuluda var
) allah kolaylık versın kiraz sana
))
Eylül kontejyanı dolmuş zaten ekime yazılıcam haftaya Anlaşılan benim motor depoda beklicek he? Olsun her gün iner bakarım Keşke şu okul denen illet başımda olmasa
öğrendiğimizde bir şeye benzese.. Neyse.
Oo Kiraz kayıp geç oldu uyumuştur herhalde. Bende son demlerimi yaşıyorum artık yarın İş... valla en güzeli reşit olur olmaz almak ehliyeti...
Buralardayım teyzemle araba sürdük malum pekiştirmem gerekiyor bilgilerimi
Reşit oldukta kimlik rezalet.. Arkadaş adım-soyadım dışında her şey yanlış .
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------
Serk21 adlı üyeden alıntı
Forumdan Cakalaz arkadaşımızın sürücü kursu var ve A2 de variyor,bence ona bi sormak lazım fiyat normal mi diye??
Soralım Bakalım,sağol
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)