Kirazcım hakikaten böyle bi kaç kişi daha aldı mı motor seney tatile falan çıkarız Egeden Güneye doğru ne dersin...
bu akdeniz bölgesinde hakikaten fiyatlar ucuk bune kardeşim yaa 1000 tlye b ehliyetmi olur 500 tlde a2 saçmalık bu
istanbulda E/a2 masraflar hersey dail 1700 b/a2 masraflar dahil 900 tl en guzeli istanbuldan almak bos verin yaa
ve buarada suan hiç bir kurs ehliyeti diret olarak veremiyor netten randevu almak ve emniyete gidip parmak izi ve imza isdiyorlar eski sistem deisti
ve sanada yeni motorun ve ehliyetin hayırlı olsun tekerin daima duz bassın dikkatin ve yolun acık olsun ...
BaNa TaKıL EvDeN aTıL )
) he buarada kiraz sende istanbuldakiler gibi kuryeligede baslarsın ) bir kac bayan arkadas tanımıstım ) dominos pizzada kuryelık yapıyorlar ama iyide motor kullanıyorlar 150 cc ile 250 cc ye kafa tutacak kadar ) ve subi kesin bayanların dikkati erkelere göre daha fazla erkek sürücü saga sola bakar hız neolursa olsun baynise sadece yol))
BaNa TaKıL EvDeN aTıL )
hayırlı olsun................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
şampiyon olmak kolay ama uzun mürlü şampiyon ol) ve kuryede cinsiyet ayrımı kalmadıkı en dominoss pizza mcdanıs börgerking bunların hepsi suan a2 ehliyetli eleman arıyor bayan erkek ayrımı yapmadan ) ehliyetini alınca bir bak isdersen ve parttaym calısma imkanlarıda oluyor hem okul hem iş dersen tabi))
motosiklet kardesliği gibi birsey yok ya tektekersin yada çift bunun 3 4 ü sarmaz bizi)
BaNa TaKıL EvDeN aTıL )
Hangisine yazıldın bilmiyomda bu sürücü kursu http://marmarakuscenneti.com/araclarimiz.html öğrenme motoru 600 rr veriyo şaka gibi :D
Teşekkür ederim
Sen şimdi böyle konuşup beni gaza getirme vallaha dayanırım ehliyetle fast-food mekanlara
Motosiklet Kardeşliğini yaşatalım o zaman,evet kampanyayı başlatmış bulunmaktayım
Pompei!!!! İnanmıyorum bu başvurduğum sürücü kursu işteee! 600 rr mi dedin yok hayır olamaz ya ?
ahaha eğer öyle ise ben ordan çıkmam kadın vitesli var tabiki de vitessiz olur mu yahu! demişti göreceğim bakalım
yok olurmu öyle sey gaza gelme kuryecilik yapmakistiyorsan fast food mekanlarına bir git iyide maasları var ) 800 1000 Tl arası alanlar var hem hersaat herdakika motor ustundesin )) hemde benzin bitti para yokki benzin alayım derdinde yok motor sirketin benzin zaten her zaman ful oh sen sadece pizza abur cubur getir götur)
BaNa TaKıL EvDeN aTıL )
harcı hurcu kılı yünü tüyü içinde tek başına a2 600 tl normal, b+a2 1500 biraz tartışılır.1200-1300 tl e bağlanabilirdi bence,
Ama kışı unutmayın soğuk olur oralar.. Kiraz daha evvel neler kullandın. Bende 4 yıldır motor kullanıyorum ama küçükken çok bisiklete bindim. Temel sağlam yani ama genede dikkat refleks ve trafiği izlemek önemli...
BaNa TaKıL EvDeN aTıL )
Ama terlemiyorsun kışın... Çalışırken benim vardiyamda servis yoktu o yüzden motorla dönmek zorunda kalırdım. 16-24 çalışıyordum. Bazen yağmur fırtına olurdu mecbur otelde kalırdım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)