Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Sonunda birileri beni Anladı :))

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 150 Mr Vulture ''
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mondial 150 mc vulture favori rengim mavi ve gri. Kiraz şu vultureyi alda kapışalım
    Ahaha Vallaha billaha yaa eylül 9 doğum günüm,eylül 10 oldu mu makine elimde
    Her türlü kapışırım,ilk günden de gideriim cennete dimi

Alıntı TanImsIz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, darılmaca yok ama bu motor gercekten çok çirkin :(
    Hiçtee Bilee Sensin o çirkin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ÖzLeMKaYrA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki An 125 HK, RKS Titanik, RTR TVS Apache
    Kirazcım hakikaten böyle bi kaç kişi daha aldı mı motor seney tatile falan çıkarız Egeden Güneye doğru ne dersin...
    Kiraz'' bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı ÖzLeMKaYrA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kirazcım hakikaten böyle bi kaç kişi daha aldı mı motor seney tatile falan çıkarız Egeden Güneye doğru ne dersin...
    Çıkarız Valla takım kuracağım zaten ben yalnızlık bana mahsus bişi değil

Motosikleti
    Alıntı Kiraz'' adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çıkarız Valla takım kuracağım zaten ben yalnızlık bana mahsus bişi değil
    Haklısın bende yalnızlığı sevmiyorum arada sırada iyi oluyor ama şöyle şamatalı bir tatilede ihtiyaç var hani
    Kiraz'' bunu beğendi.

GeNç61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hysoung GT 250 R
    bu akdeniz bölgesinde hakikaten fiyatlar ucuk bune kardeşim yaa 1000 tlye b ehliyetmi olur 500 tlde a2 saçmalık bu

istanbulda E/a2 masraflar hersey dail 1700 b/a2 masraflar dahil 900 tl en guzeli istanbuldan almak bos verin yaa

ve buarada suan hiç bir kurs ehliyeti diret olarak veremiyor netten randevu almak ve emniyete gidip parmak izi ve imza isdiyorlar eski sistem deisti

ve sanada yeni motorun ve ehliyetin hayırlı olsun tekerin daima duz bassın dikkatin ve yolun acık olsun ...
    Kiraz'' bunu beğendi.
    BaNa TaKıL EvDeN aTıL )

Motosikleti
    Haklısın bende yalnızlığı sevmiyorum arada sırada iyi oluyor ama şöyle şamatalı bir tatilede ihtiyaç var hani
    Sorma gitsin benimde öyle çok ihtiyacım var ki çevremde ne kadar kız varsa hepsini motorcu yapıcam !
    Yaşasın Bayanlar,eksiz kalsın Beyler

Alıntı GeNç61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu akdeniz bölgesinde hakikaten fiyatlar ucuk bune kardeşim yaa 1000 tlye b ehliyetmi olur 500 tlde a2 saçmalık bu

istanbulda E/a2 masraflar hersey dail 1700 b/a2 masraflar dahil 900 tl en guzeli istanbuldan almak bos verin yaa

ve buarada suan hiç bir kurs ehliyeti diret olarak veremiyor netten randevu almak ve emniyete gidip parmak izi ve imza isdiyorlar eski sistem deisti

ve sanada yeni motorun ve ehliyetin hayırlı olsun tekerin daima duz bassın dikkatin ve yolun acık olsun ...
    Öyle valla elden gelicek bir şey yok ne yapalım Bu güzel temennilerin için teşekkür ederim

Motosikleti
    hysoung GT 250 R
    ) he buarada kiraz sende istanbuldakiler gibi kuryeligede baslarsın ) bir kac bayan arkadas tanımıstım ) dominos pizzada kuryelık yapıyorlar ama iyide motor kullanıyorlar 150 cc ile 250 cc ye kafa tutacak kadar ) ve subi kesin bayanların dikkati erkelere göre daha fazla erkek sürücü saga sola bakar hız neolursa olsun baynise sadece yol))
    Kiraz'' bunu beğendi.
    BaNa TaKıL EvDeN aTıL )

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Ahaha Vallaha billaha yaa eylül 9 doğum günüm,eylül 10 oldu mu makine elimde
    Her türlü kapışırım,ilk günden de gideriim cennete dimi

Hiçtee Bilee Sensin o çirkin
    ben oralara kadar gelemem kiraz. Şimdiden seni şampiyon ilan ediyorum büyük şampiyon
    Kiraz'' bunu beğendi.

Motosikleti
    ) he buarada kiraz sende istanbuldakiler gibi kuryeligede baslarsın ) bir kac bayan arkadas tanımıstım ) dominos pizzada kuryelık yapıyorlar ama iyide motor kullanıyorlar 150 cc ile 250 cc ye kafa tutacak kadar ) ve subi kesin bayanların dikkati erkelere göre daha fazla erkek sürücü saga sola bakar hız neolursa olsun baynise sadece yol))
    Kuryecilik yapmayı çok isterdim şahsen ama cinsiyetten kaybediyoruz ya hep Olsa bizim buradaki avmye girmiştim çoktaaaaaaan aaahh ahh

Ben Hep Şampiyonum !

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    hayırlı olsun................
    Kiraz'' bunu beğendi.
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    hysoung GT 250 R
    Kuryecilik yapmayı çok isterdim şahsen ama cinsiyetten kaybediyoruz ya hep Olsa bizim buradaki avmye girmiştim çoktaaaaaaan aaahh ahh

Ben Hep Şampiyonum !

şampiyon olmak kolay ama uzun mürlü şampiyon ol) ve kuryede cinsiyet ayrımı kalmadıkı en dominoss pizza mcdanıs börgerking bunların hepsi suan a2 ehliyetli eleman arıyor bayan erkek ayrımı yapmadan ) ehliyetini alınca bir bak isdersen ve parttaym calısma imkanlarıda oluyor hem okul hem iş dersen tabi))

motosiklet kardesliği gibi birsey yok ya tektekersin yada çift bunun 3 4 ü sarmaz bizi)
    Kiraz'' bunu beğendi.
    BaNa TaKıL EvDeN aTıL )

pompei - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    APRILLA ATR-7011
    Hangisine yazıldın bilmiyomda bu sürücü kursu http://marmarakuscenneti.com/araclarimiz.html öğrenme motoru 600 rr veriyo şaka gibi :D
    Kiraz'' bunu beğendi.

Motosikleti
    hysoung GT 250 R
    Alıntı pompei adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hangisine yazıldın bilmiyomda bu sürücü kursu http://marmarakuscenneti.com/araclarimiz.html öğrenme motoru 600 rr veriyo şaka gibi :D
    zannetmiyorum resim olsun diye cekmislerdir bilmyen bir kısıyı nasıl oturtusun bunun basına direk surucunun sakalanması için bir yol bu) allah muhafaza
    Kiraz'' bunu beğendi.
    BaNa TaKıL EvDeN aTıL )

Tamam işte ileride 600rr istiyormuş, ideal sürücü kursu bulundu .
    Kiraz'' bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun................
    Teşekkür ederim

şampiyon olmak kolay ama uzun mürlü şampiyon ol) ve kuryede cinsiyet ayrımı kalmadıkı en dominoss pizza mcdanıs börgerking bunların hepsi suan a2 ehliyetli eleman arıyor bayan erkek ayrımı yapmadan ) ehliyetini alınca bir bak isdersen ve parttaym calısma imkanlarıda oluyor hem okul hem iş dersen tabi))

motosiklet kardesliği gibi birsey yok ya tektekersin yada çift bunun 3 4 ü sarmaz bizi)
    Sen şimdi böyle konuşup beni gaza getirme vallaha dayanırım ehliyetle fast-food mekanlara

Motosiklet Kardeşliğini yaşatalım o zaman,evet kampanyayı başlatmış bulunmaktayım

Pompei!!!! İnanmıyorum bu başvurduğum sürücü kursu işteee! 600 rr mi dedin yok hayır olamaz ya ?

Alıntı seigen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam işte ileride 600rr istiyormuş, ideal sürücü kursu bulundu .
    ahaha eğer öyle ise ben ordan çıkmam kadın vitesli var tabiki de vitessiz olur mu yahu! demişti göreceğim bakalım

Motosikleti
    hysoung GT 250 R
    yok olurmu öyle sey gaza gelme kuryecilik yapmakistiyorsan fast food mekanlarına bir git iyide maasları var ) 800 1000 Tl arası alanlar var hem hersaat herdakika motor ustundesin )) hemde benzin bitti para yokki benzin alayım derdinde yok motor sirketin benzin zaten her zaman ful oh sen sadece pizza abur cubur getir götur)
    Kiraz'' bunu beğendi.
    BaNa TaKıL EvDeN aTıL )

Motosikleti
    pcx 125 / 2018
    harcı hurcu kılı yünü tüyü içinde tek başına a2 600 tl normal, b+a2 1500 biraz tartışılır.1200-1300 tl e bağlanabilirdi bence,
    Kiraz'' bunu beğendi.

Motosikleti
    Ama kışı unutmayın soğuk olur oralar.. Kiraz daha evvel neler kullandın. Bende 4 yıldır motor kullanıyorum ama küçükken çok bisiklete bindim. Temel sağlam yani ama genede dikkat refleks ve trafiği izlemek önemli...
    Kiraz'' bunu beğendi.

Motosikleti
    hysoung GT 250 R
    Ama kışı unutmayın soğuk olur oralar.. Kiraz daha evvel neler kullandın. Bende 4 yıldır motor kullanıyorum ama küçükken çok bisiklete bindim. Temel sağlam yani ama genede dikkat refleks ve trafiği izlemek önemli...
    valla ben kısın surmem motoru heleki kar yagısında ama bızım orada bu kuryeler hıc acımadan suruyorlar ama resmen robot gıbıler elbise uzerıne elbise) gerek yok gunueslı ve bahar yaz ve sonbaharda surmek yetıyor kısın cekemem ) ellerin donmasıda cabası tabi) kalsın
    BaNa TaKıL EvDeN aTıL )

Motosikleti
    Ama terlemiyorsun kışın... Çalışırken benim vardiyamda servis yoktu o yüzden motorla dönmek zorunda kalırdım. 16-24 çalışıyordum. Bazen yağmur fırtına olurdu mecbur otelde kalırdım

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)