Sağol arkadaşım teşekürler titan önermek aklımın ucundan bile geçmemişti kiraz isterse sıralar istedikleri modelleri, bizde içinden birini seçip öneririz
kiraz gerçekten tebrik ederim. Hatta bütün bayan motosikletçileri tebrik ederim. Memleketimde bakış açısı olarak desteklemeyenler çok var. Ben hertürlü desteklerim. Araba sürüyolarya, motor neden sürmesinler? Bikere bu formdan bi bayanla ters düşmüştüm oda 600 rr istiyodu büyük gelir zaptedemezsin falan filan. Ben iyiliği için söylemiştim
Ben A2+B yi 1050 TL ye almıştım
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------
1500 TL derken harçta içinde anladığım kadarıyla.... eğer öyleyse çok uygun
Kurs + sınav harcı + emniyete verilen para demek istedim m zaman uygun oluyor bu sene emniyete verilen para 475 civarı arkadaşa aldık yeni. Yani kurs o zaman 1025 TL oluyor çok değil
Hayırlısı olsun inşallah düşmeden kalkmadan öğrenirsin, Allaha çok şükür ben henüz düşmedim, büyük bir kazadansa küçük düşmelerle ders almak en iyisi fiyat konusunda ilçeden içleye şehirden şehire çok değişiyor. Ben üniversiteye gitmeden önce almıştım önce a2 bir yıl sonra b aldım, sadece b ehliyet kursuna 600 lira vermiştim. Bir yıl sonra antepe gittiğimde arkadaşlarım herşey dahil 300 liraya b ehliyet almıştı. (bundan 6 sene öncesi tabi ). Neyse ozaman ne diyoruz 4 teker bedenimi 2 teker ruhumu taşır...
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
B 400 TL DİREK A2 340 TL kurs ücreti 740 tl total A1-A2 SINIFI EHLİYET HARÇ VE KART MASRAFI 2012 Yılı 96,35 TL. EHLİYET KART ÜCRETİ : 80. B SINIFI EHLİYET HARÇ VE KART MASRAFI 2012 Yılı 290,10 TL. 740+97+80+290=1207 tl emin olun daha uygun yerler bulunur heleki canlı parayı cıkarın delirirler :D 1500 e değil 900 e alırsınız :D
Kiraz demişki sinavlardan sonra kazanınca ehliyetini kurstan alacak. Koşuşturma onlara ait. Emniyet kursa verebilir mi ehliyeti? Sanki bunu demek istemiş.
Emniyete verilen B+A2 bu sene ne kadar? 1500 içinde oda var sanki
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:16 ----------
İlden ile değişebilir hepsi 1500 normal bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:18 ----------
Harc ok ama kurs fiyatlarının bir ortalaması yok İşte
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:21 ----------
467 TL emniyette gidiyor kurslarda alabildiğini alıyor
1500 500 çıkınca 1000 tl kalıyor bu da kursun cebine kalıyor
benim aldığım ehliyetlerin her 2 sindede kurstan dosyamızı alıp trafiğe gitmiştik , kandimiz koşturmuştuk ,şimdi böyle modadır belkide , hani biz hallederiz üstadım sen yorulma deyii olayı janjanlayıp , size kımıl kımıl bir şekilde tatlı tatlı 200-300 gaymeyi yükleyebilirler gibi olabilir araştırmakta fayda var
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
hayırlı olsun fiyatları bilmiyorum ehliyeti alalı yıllar olduğundan , konuyla alakası yok ama ; 150MR vulture modelinide geçen haftasonu kullandım , çok harika titreşim yok, çok zevkli kullanması
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Teşekkür Ederim Söylediklerinize katılıyorum memleketimizin güzel bayanları niye el atmıyor bu motosiklet denen derin mevzuya? Çok ilginç bir milletiz cidden.
Haa bu arada bende ileride 600 rr istiyorum! yorumlarınıza şimdiden açığım
Amin Evet konuştukça bu durumun daha fazla farkına varıyorum her yer aynı değil eğitimi de parası da farklı.
Ehliyeti kusrtan alacağım aynen dediğim gibi koşuşturmaca onlara ait.
Kazıklanmak istemiyorum malesef tek seçeneğim bu araya tanıdık sokucam sanırım
Al benden de o kadar! Şu şu kadar bu bu kadar desinler herkes paşa paşa gitsin değil mi
Teşekkür ederim bu güzel yorum için Bende dün mağazada sipariş üzerine gelmiş 0'rını görünce atladım üzerine kavrayabildim,ayağım yere değiyor neyseki boydan dolayı sorunum yok,deli oluyorum bu motora haha adam artık al git diyor bana bıktı her gün beni görmekten artık sadece kımlıkte yaşı beklemek kaldı ahh bir de ehliyet
( Kimliğimde 1 yaş küçük gözüküyorum
150 mr vulture makseli diye bir ankaralı arkadaş satıyor...gördüğüm kadarıyla iyi motor kullanıcısı...istersen bir araştır...belki yanına getirebilir...eğer
2.el olmasın dersen bir şey diyemem...
kiraz 600 rr büyük gelir. Kawa ninja250r 2013 versiyon, suzuki inzuma 250, honda cbr 250r öneririm sana. Hani ilerde düşünüyomuşsunya, bunlar iyi gider. Keşke pembe renkli versiyonları olsaydı.
Hayırlı olsun, darılmaca yok ama bu motor gercekten çok çirkin :(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)