Ömrü de yarı yarıya olduğuna göre demek ki ucuz değil, aksine daha pahalı diyebilir miyiz?
Ömrü de yarı yarıya olduğuna göre demek ki ucuz değil, aksine daha pahalı diyebilir miyiz?
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
motor dışarıda duruyor da.. bunlar muhallebi lastiği değil.. en zor koşullarda dayanması gereken cinsten lastikler
http://www.motorla.co
Çok sağolun... Herkesin ders alması gereken bir durum oldu bu ne yazık ki.
20 bin gitmesi gerek ki çin malı motosikletlerin lastiği bile o kadar gidiyor genelde. Bu kadar erken bu hale gelmesi çok saçma, üretim hatası vardır diye düşünüyorum.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
hyosunglarda da standart shinko lastikler bulunuyor
yıllarca kullandım sorun çıkmadı
sert ve asfalt tutuşunun, yumuşak ve kaliteli lastiklere nazaran, zayıf olması dışında shinko o kadar kötü bir lastik değil
üretim hatasıdır
geçmiş olsun
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Geçmiş olsun. Birşey sorsam, enduro tipi lastiklerle sürekli asfaltta gitmek mi, yoksa amacına uygun olarak genelde toprak yolda kullanmak mı lastiğin ömrünü kısaltır? Uç örneği düşünürsek akılda daha da kolay şekillenebilir, mesela cross lastikleri sürekli asfaltta kullanmak gibi..Enduro lastiklerdeki bu büyük paletler, lastiğin hava basıncı da biraz düşükse ortalama hız fazlaysa, asfalt gibi sert yüzeyde kullanımla böyle durumlara yol açabilir diye düşünüyorum kendimce. Tabi ki böyle olsa bile, yaşadığınız bu durumunun nedeni belki budur demiyorum, 10bin km de 2011 lastikler hiçbir şekilde bu hale gelmemeli.
Benim lastikler karma kullanım lastikleriydi. Sadece enduro lastikler olsaydı dediğiniz doğru olabilirdi. Zira lastiklerin durumunu sadece zemin değil, kullanım ısıları da etkiliyor. Trail lastiklerle mantık olarak yüksek hızlara çıkmamanız lazım. Toprak kullanımı için tasarlanan bu lastikler, 120 km hızla gitmeniz için tasarlanmıyor. Bu gibi durumlarda, lastikte yapısal sorunlar çıkabilir. Ama benim lastikler, üreticisi sitesindeki bilgilere göre %70 asfalt, %30 toprak kullanımı içindi. Güyya Türkiye koşulları için ideal bir lastik tipiydi
Geçmiş olsun :(
DL ye shinko lastik (Amerikada çok tutuluyor vs ama amerikaya giden mal bize geliyor mu bakalım?) ... Beymenden takım elbise alıp salı pazarından ayakkabı almaya benzemiş :(
Üretim hatasından kaynaklanan bir sorundur. Shinko kötü bir lastik değildir.
[COLOR="#000000"][B]We believe in the sky, and we don’t believe in the sunroof.[/B][/COLOR]
bu shinko lastikten bende cekmistim, lanet olasi en kalitesiz lastik markasi.
çok geçmiş olsun
"Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."
Gecmis olsun.Sorun cikmadan atlatmis olmaniz sevindirici.Ama dediginiz gibi ucuz etin yahnisi olmus durum.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Sizi allah korumuş, zaten siz önceki yazılarınızda yazmışsınız aynen ucuz etin yahnisi yavan olur hesabı, michelin-pırelli-metzeler-dunlop-brigestone bu lastiklerin fiyatları birbirine yakındır, işin içine çin malı girdimi fiyat yarı yarıya düşüyor bu markaların dışına çıkmamak gerekir.
Ben şu anda michelin anake 2 lastiği kullanıyorum şu anda 18 bin km.dir kullanıyorum değiştirmeyide düşünmüyorum, çünkü hala formunda
MUTLU OLAMIYORSAN BAHANE ÜRETME, KAFANI DEĞİŞTİRMEYİ DENE..
Bu arada yanlış anlaşılmasın ben de shinko kullandım. Hatta aynı yerden aldım. Arka lastiğim belki de 10 senelik bir metzeler idi. Artık parçalanma seviyesinde olmasına rağmen inanılmaz tutuşu vardı. Shinkoya geçince tahta üstünde gider gibi oldum.
Çok geçmiş olsun, yarı ömründe olan bir lastiğin o şekilde parçalanması hatalı olmasındandır kanınca, çok kaliteli bir lastik olmayabilir ama bu parçalanabileceği de anlamına gelmez, bakalım sonuçları bekliyoruz.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
ben de o hataya düsüp shinko taktirmistim, yumusak oldugu icin virajlarda yatarim vs diye. daha 5000 km'de her tarafindan ur gibi baloncuk cikti. patlak vardi fitil attirmistim o yüzden garantiye sokmamislardi.
SAVA kullanıcıları nerde
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)