Motora Başlamak Çok Zor İş
Reklamlar
-
09 Ağustos 2010, 09:02
Reklamlar
-
09 Ağustos 2010, 10:41
Khutuck adlı üyeden alıntı
Öncelikle hoşgeldin.
Motosiklet modelleri bölümünü biraz kurcalarsan 3-4 milyara malolacak bir çok model bulabilirsin. Ehliyet konusu da aynı şekilde sitede var, en üstteki bardan arama butonunu kullanarak bulabilirsin. Ama önemli olan şey motora ilk kez bindiğinde nasıl bineceğini biliyor olman. Nacizane tavsiyem ehliyetin olmasa bile önce eğitimini al, sonra motora bin. Kullanmayı trafikte öğrenme, eğitimde, trafiğe kapalı alanda öğren.
arkadaşa katılıyorum ayrıca trafikte öğrenmeşansın olmadığının üstündünde duruyorum hani araba için derler ya eski bi şahin al çarpa çarpa öğrenirsin...
ama motorda öyle bir lüksün yok. eski döküntü bir motor alıp çarpa çarpa öğrenemezsin çünkü motorda kaporda sendin bedenin kaportadır ve ne kadar kıyafet giysende risk almaya değmez heleki sen hız vs. seviyorum diyorsun öncelikle eğitim almadan asla tavside etmem ben istanbul trafiğinde 100.000 km. yapmışımdır toplam buna dayanarak acizane tavsiyemdir....
-
mehaba arkadaşlar
motor ehliyetimi 2007 de almama ramen motora birtürlü başlayamadım, istanbul tırafiğinden boğulduğum vede motorsiklete olan sevgimden dolayı 32 yaşımdan sonra motorsiklete binmeye karar verdim , ilk etapta iyi bir eğitim düşünüyorum honda veriyormuş eğitimi ,ikinci etap için scooterle mi başlayayım yoksa vitesli eğitimi almışken vitesliden devammı edeyim hala karar veremedim tabi birde hangi motor markasınada karar veremedim, geçenlerde türkiye turing ve otomobil kurumunun verdiği seminere katıldık kaskımı ve yeleğimi ordan verdiler ) geri kalan koruma giysilerini eğitim aldıktan sonra tedarik edeceğim ,koruma ekipmanlarının önemini hem bu sitedeki arkadaşlardan (üye olmadanda siteyi takip ediyodum) ve gittiğim eğitim seminerinden anladım, belki sizde izlediniz altınelbiseli adamın kaza vidiosunu ,birazda tırstım biraz )) arkadaşlar tecrubeli olan arkadaşlar sizce düşündüğüm edaplar doğrumu ilerleyiş bu şekildemi olmalı,arkadaşın scooteri var sym bazen biniyorum fakat motorun istediği yöne gidiyorum motora yönvermekte zorlanıyorum inşallah bu acemiliği eğitimle atarım herkese iyi günler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler